paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tyylikästä innovaatiota – Pyöriä johtavilta merkeiltä

Wishbone

1 Tuote
Hinta
asiakaspalaute
Wishbone

Wishbone

Pienestä lähdettiin liikkeelle. Wishbonen tarina alkoi vuonna 2005 pienessä kylpyhuoneessa New Yorkin keskustassa, jossa Uusiseelantilainen isä rakensi ensimmäisen prototyyppinsä lapsiansa varten. Prototyypistä tuli valmis malli, ja New Yorkin kylpyhuonestudio muutti pian Wellingtoniin Uudessa Seelannissa. Nykyisin Wishbone valmistaa potkupyöriä lapsille ympäri maailmaa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Wishbone - kestäviä ja hauskoja pyöriä lapsille

Wishbonen tarina alkaa vuodesta 2005 kun yrityksen perustanut uusiseelantilainen perhe asui New Yorkissa. Perheen isä Rich suunnitteli ja kokosi ensimmäisen lastenpyörän heidän kylpyhuoneessaan. Hän halusi antaa jälkikasvulle samanlaisen vapaan ja huolettoman lapsuuden kuin hänellä itsellään oli ollut. Syntyi Wishbone, pyörä joka antaa lasten olla lapsia. Nykyään perhe asuu Wellingtonissa, Uudessa-Seelanissa ja uudet pyörädesignit syntyvät kylpyhuoneen sijaan studiossa. Tänä päivänä Wishbonen pyöriä viedään ympäri maailmaa ja ne ovat tunnettuja kestävyydestään, ympäristöystävällisyydestään, hauskasta muotoilustaan ja mutkattomasta yritysprofiilistaan. Vähemmän on enemmän ja mielikuvitus on valttia! Tilaa laadukas wishbone -polkupyörä

Muunneltava pyörä kestää lapsellasi pidempään

Wishbonen ideologiana on valmistaa tuotteita, jotka vähentävät kulutusta. Tämän he saavuttavat tekemällä tuotteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle ja ovat designiltaan tyylikkään ajattomia. He myös uskovat, että kun omistat jo yhden mahtavan ja aikaa kestävän tuotteen ei mielesi tee ostaa enää mitään kertakäyttöistä. Wishbone-pyörä muuttuu lapsen kasvaessa ja näin kestää myös yhdellä lapsella pidempään. Lapset kasvavat nopeasti ja uusia tuotteita on ostettava jatkuvasti lisää vanhojen jäädessä pieniksi. Wishbone muuttaa muunneltavilla tuotteilla tämän ajattelutavan. Esimerkiksi 3 in 1-malli sopii 1,5-vuotiaista viisivuotiaille lapsille. Pyörän mukana tulevilla tarvikkeilla ja ohjeilla muunnat kolmipyöräisen kaksipyöräiseksi helposti. Kun lapsi kasvaa voit nostaa penkin vielä ylemmäs. Wishbonella lapsi rullailee vuosia! Huomattavaa yrityksen tuotteissa on tarkkaan harkitut materiaalit ja ympäristöystävällisyys. Wishbonen puiset pyörät on valmistettu koivusta ja eukalyptuspuusta, viimeistelty myrkyttömillä tuotteilla ja pakattu kierrätettyihin materiaaleihin. Yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa tehdäkseen tuotteistaan yhä parempia ympäristölle. Innovatiiviset ja mielikuvitukselliset ideat syntyvät kaukana Uudessa-Seelannissa ja leviävät ympäri maailmaa hauskojen lastenpyörien muodossa. Pyörät ovat saaneet myös useita erilaisia palkintoja lasten tuotteiden kategorioissa. Valitse Wishbonen valikoimista parasta lapsellesi ja panosta maapallon tulevaisuuteen! Wishbone-pyörän ostaessasi voit olla varma, että tuote:
  • On kaikkien ympäristöstandardien mukainen
  • On turvallinen käyttää eikä sisällä vaarallisia maaleja ja liimoja
  • Kestää lapsellasi pitkään muunneltavuutensa ansiosta
  • Innostaa lapsesi liikkumaan enemmän
  • Kestää aikaa tyylikkäällä muotoilullaan

Bikesterilta kaikki pyöräilyyn- myös perheen pienemmille!

Bikester on tunnettu pyöräilytuotteiden verkkokauppa, josta tilaat pyörät koko perheelle. Laajasta yli kuudensadan tuotteen valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivat tarvikkeet. Tuotteita löytyy joka lähtöön olet sitten ammattipyöräilijä tai suunnittelet kerran vuodessa tehtävää pyöräretkeä perheen kanssa. Sadan päivän avoin kauppa ja ilmainen palautus ovat ylpeydenaiheitamme. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja helppoutta kaupantekoon! Jos sinulla on vielä jotakin kysyttävää ota ihmeessä yhteys osaavaan asiakaspalveluumme. Tilaa tänään, lähetämme huomenna, niin helppoa se on!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes