paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Wippermann

41 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Wippermann tekee ketjut jotka varmasti kestävät!

Saksalaisen Wippermannin nimi kuulostaa monen korvissa tutulta. Se ei ole mikään ihme, sillä tämä metallialan yritys on toiminut jo vuodesta 1893. Yrityksen tarina sai alkunsa Wilhelm Wippermannin pojan pyörästä. Sen ketjut eivät pysyneet ollenkaan ehjinä. Remonttiin hermostunut isä päätti valmistaa paremmat ketjut itse. Tässä toimessa hän onnistuikin kiitettävästi. Wippermann on vuosikymmenten kuluessa saavuttanut asiakkaiden luottamuksen laadukkailla metallivalmisteilla. Se valitsee huolellisesti raakamateriaalit vain luotettavilta toimittajilta Saksassa ja Euroopassa. Tämä valinta vähentää logistiikkakustannuksia, mutta myös liikenteestä aiheutuvia päästöjä ympäristölle. Tuotantoprosessit keskittyvät ketjujen jatkuvaan parantamiseen. Pyörän ketjut ovat käyneet läpi monenlaisia toimenpiteitä ennen päätymistään kuluttajalle. Niistä testataan mm. murtolujuutta ja ne käsitellään korroosiota vastaan. Osat joutuvat tarkkaan testiin pienintä niittiä ja tappia myöten. Öljykylvyt kuuluvat vakiona niiden valmistukseen. Wippermannin ketjut ovat tärkeä osa tehokasta voimansiirtoa ajossa. Ei ole ollenkaan samantekevää minkälaisia ketjuja pyöräilijä käyttää. Erilaisiin lajeihin kehitetään niihin sopivia ominaisuuksia. Asiakkailta saatu palaute on tärkeässä asemassa. Joskus Wippermannilla voidaan suunnitella jopa täysin oma ketjutyyppi yksittäiselle asiakkaalle. Wippermannin tuotevalikoimasta löytyvät ketjujen lisäksi mm. niiden varaosat ja hammaspyörät. Yrityksen ketjut sopivat tunnettujen vaihdevalmistajien tuotteiden kanssa yhteen. Esimerkiksi Connex ketjujen kanssa vaihtaminen on turvallista ja helppoa. Ketjujen irrottaminen ja paikalleen laitto on tehty vaivattomaksi. Niiden liittimet ovat nokkelasti suunniteltuja ja helpottavat ketjujen parissa työskentelyä. Wippermann Connex 800 on vankka ketjumalli huippuominaisuuksilla. Se sopii 6,7 ja 8 vaihteisille. SPEED WING-teknologiaa käyttää mm. Wippermann Connex 10S8. Se on nikkelipintainen erinomaisella korroosiosuojauksella varustettu ketjutyyppi mm. maasto- tai maantiepyörään. Samantyyppiseen tarkoitukseen sopii Wippermann Connex 8SX. Se on korkealuokkaisesta materiaalista valmistettu, säänkestävä ja pitkäikäinen ketjumalli. Katso sivustoltamme Wippermannin vakaata laatua polkupyörääsi:

  • Teräksiset ketjut
  • Nikkelipintaiset ketjut
  • Kosteussuojatut ketjut
  • Huoltovapaat ketjut
  • Jousenpidikkeet
  • Ketjulukot

Laadukkaat Wippermann polkupyörän ketjut - Bikester.fi!

Bikesterilta tilaat pitkäikäisiä tuotteita pyörääsi!

Jokaisella on muistoissaan jonkinlainen kauhukuva ketjujen irtoamisesta kesken matkan. Matkalla voi sattua monenlaista haaveria, mutta viisas kuljettaja varautuu tilanteisiin jo ennakolta. Valitse käyttöösi tunnettuja tuotteita, joiden kanssa toimiminen on entistä vaivattomampaa. Wippermann on maailman johtavia asiantuntijoita alallaan. Voit huoletta tilata sen ketjumalleista hyviä vaihtoehtoja eri tarkoituksiin. Ei ole väliä oletko satunnainen vapaa-ajan pyöräilijä vai tiiviisti mukana kilpaurheilussa. Pyörien täytyy pyöriä moitteettomasti ja vaihtamisen sujua saumattomasti joka tilanteessa. Jos haluat ajokkiisi kohtuullisen hintalaatusuhteen ketjut, sinulle on tarjolla mm. nikkelipinnoitetut teräsketjut, joiden nimi on Wippermann Connex 804. Innovatiivisella levygeometrialla ja nikkelilevyillä silattu Wippermann Connex 908 toimii monenlaisessa maastossa ja maantiellä. Muista tarkkailla säännöllisesti sivustomme alennettuja hintoja. Voit tilata monia korkeatasoisia pyöränosia kätevästi netin kautta kotiin. Eikä se maksa liikaa. Saat kauttamme myös tarpeelliset ketjulukot ja jousenpidikkeet. Alennuksesta kannattaa hankkia ketjuja ja ketjun osia varalle, niin ne ovat valmiina heti tarvittaessa. Tärkeissä asioissa ei yleensä kannata säästellä, mutta meillä rahan säästäminen kuuluu aina asiaan! Löydät kauttamme kaiken, mitä vain pyörääsi tarvitset.

Toimitamme ketjut käyttöösi vauhdikkaasti!

Tee seuraavasta pyöräremontista edellistä vaivattomampaa käyttämällä Wippermannin korkealuokkaisia ketjuja. Toimitamme ketjusi kotiin nopeasti. Verkkokauppamme toimii luottamusperiaatteella. Saat luvan palauttaa tuotteita 100 päivän aikana niiden tilaamisesta.Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes