paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Wilier

5 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Hanki Wilier-pyörä edullisesti nettikaupastamme Bikester.fi

Wilier on yli sata vuotta vanha italialainen polkupyörien valmistaja. Yrityksellä on siis pitkäaikainen kokemus polkupyörien kehittämisestä. Yritys valmistaa sekä maasto- että maantiepyöriä, mutta on keskittynyt enemmän maantie- eli kilpapyöriin. Italiaa voidaan pitää kilpapyöräilyn luvattuna maana. Wilierin polkupyörät ovat hyvin suosittuja kilpapyöräilyssä. Maantieajon vuoden 2008 maailmanmestari Alessandro Ballan ja toiseksi sijoittunut Damiano Cunego käyttivät molemmat kilpailussa juuri Wilierin kilpapyöriä. Mutta valikoimasta löytyy sopivia maantiepyöriä tavalliselle kuntopyöräilijällekin. Wilierin pyörät ovat hyvin laadukkaita ja kestäviä ja tämän vuoksi kalliimpia hinnaltaan. Mutta yritys valmistaa myös halvempia jokamiehen polkupyöriä. Wilier maantiepyörät ovat kevyitä, kestäviä ja sopivia pitkille pyörämatkoille sekä kilpapyöräilyyn.

Maantiepyörä

Maantiepyörä on nimensä mukaisesti tarkoitettu maantieajoon. Sillä ajetaan usein pitkiä matkoja, joten sen täytyy olla kestävä ja miellyttävä ajaa. Käyristyvän ohjaustangon ansiosta ajoasento on matala, mikä ehkäisee puutumista ja lisää vauhtia. Maantiepyörän renkaat ovat korkeapaineiset ja kapeat, mikä myös lisää vauhtia, samoin kuin pyörän keveys. Maantiepyörät soveltuvat parhaiten hyväkuntoisella asfaltilla ajoon. Niillä voi kuitenkin ajaa soratielläkin lyhyempiä matkoja, mutta ne eivät sovi ollenkaan maastoajoon.

Wilier Maantiepyörät

Osta Wilier maantiepyörä Bikesterilta

Bikesterilta löydät kestäviä ja korkealaatuisia Wilier-maantiepyöriä useammissa hintaluokissa. Sivustolla Bikester.fi löytyy seuraavat Wilier-pyörät:
  • Wilier La triestina 105 Maantiepyörä punainen/musta
  • Wiler Gran Turismo Maantiepyörä Ultegra musta
  • Wilier Gran Turismo Maantiepyörä Chorus musta
  • Wilier Cento 1 SR Maantiepyörä Chorus punainen/musta
  • Wilier Izoard XP Maantiepyörä Ultegra punainen/valkoinen
  • Wilier Izoard XP Maantiepyörä Athena musta
  • Wilier Izoard XP Maantiepyörä Ultegra/FSA + R7 punainen/valkoinen
  • Wilier Cento 1 Maantiepyörä Ultegra + R5 keltainen/vihreä
  • Wilier Cento 1 Maantiepyörä Ultegra + R5 musta
Jos haet kevyttä ja miellyttävää kilpapyörää, on Izoard XP hyvä vaihtoehto. Siinä on itsekantava hiilikuiturunko, kuten oli sen edeltäjässäkin Izoard pyörässä, joka valittiin ”Gear of the Year 2009” –pyöräksi eli sitä pidettiin parhaana oman hintaluokkansa pyöränä. Izoard XP-pyörän etuhaarukka on kevyesti kaarrettu paremman vakauden ja turvallisuuden saavuttamiseksi. Gran Turismo on myös yksi Wilierin suosituimmista polkupyöristä. Rungossa on käytetty tekniikkaa, joka on nimeltään Smooth Rear Design, mikä vähentää rasitusta ilman, että pyöräilijä häviää lihasvoimassa. Cento 1 SR ei ole kaikista halvimpia maantiepyöriä, mutta jos haluat todella menestyä kilpapyöräilyssä, niin rahasi eivät ole hukkaan heitettyjä. Se on todellinen laatupyörä kilpailukäyttöön. Jos et kuitenkaan löydä itsellesi mieleistä maantiepyörää Wilierin pyörävalikoimasta, on meillä myös useita muita laatumerkkejä. Bikesterillä on yli 100 erilaista maantiepyörää eri hintaluokissa, sekä kilpa-ajoon että muuhun maantieajoon sopivia.

Maantiepyörän tarvikkeet

Maantiepyörässä ei yleensä ole lokasuojia, seisontatukea eikä tavaratelinettä. Voit kuitenkin halutessasi tilata ne lisätarvikkeina sivustolta Bikester.fi. sivulta tarvikkeet. Jos haluat tehdä pidempiä pyöräretkiä maantiepyörälläsi, tarvitset ehkä pakkaustilaa. Tavaratelineen lisäksi voit ostaa Bikesterilta pyörälaukkuja ja -koreja ja suurempaa lastia varten meiltä löytyy myös peräkärryjä pyörään. Vähänkin pidemmillä pyöräretkillä tulee olla juotavaa mukana. Bikesterilta löydät kätevät juomapullot ja telineet, joiden ansiosta voit sammuttaa janosi pysähtymättä. Varsinkin kilpapyöräilyssä on tärkeää, että nestettä on koko ajan käden ulottuvilla. Ja silloinhan ei haluta haaskata yhtään aikaa juomapullon vaihtamiseen. Tähän on juomareppu oiva ratkaisu. Sinulla on useita litroja vettä koko ajan saatavilla. Myös satula on hyvin oleellinen osa pyöräilyn mukavuutta. Bikesterilta löydät monia erilaisia satuloita, osa niistä on nimenomaan maantiepyörille suunniteltuja.

Maantiepyörän osat

Bikesterilta löydät lukuisia osia maantiepyörääsi, riippumatta siitä, tarvitsetko osia rikkoutuneiden tilalle vai haluatko vain vaihtaa jonkin osan paremmin itsellesi sopivaksi. Meillä on esimerkiksi suuri valikoima erilaisia ohjaustankoja, jotta saisit mahdollisimman hyvän otteen, joka kestää tuntien pyöräilyn. Myös satula on hyvin henkilökohtainen valinta, se ei saa olla liian leveä eikä liian kapea. On myös tärkeää, että pehmustus on juuri sinun ajotyylillesi ja vartalollesi sopiva. Tuskin mikään pilaa pitkää pyöräilymatkaa niin pahasti kuin hiertävä satula.

Vaatteita maantiepyöräilyyn

Bikesterilta löydät suuren valikoiman maantiepyöräilyyn sopivia vaatteita. Oikein pitkällä ja rankalla pyöräilymatkalla ovat kunnolliset, pehmustetut pyöräilyhousut lähes välttämättömät. Meillä on myös pyöräilykenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan maantieajoon. Kategoriasta ”Pyöräilyvaatteet” löydät myös sen tärkeimmän eli hyvän kypärän. Kypärän laadusta ei tule koskaan tinkiä, sen täytyy olla juuri sopiva ja oikean kokoinen ja sen täytyy suojata hyvin päätä. Sen lisäksi sen tulee olla miellyttävä käyttää.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes