Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Lämpimät pyöräilyvaatteet talviajoon

WD-40

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • läpinäkyvä

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
WD-40 Specialist Bike Märän Kelin Ketjuöljy 100ml
WD-40 Specialist Bike Märän Kelin Ketjuöljy 100ml
WD-40
Specialist Bike Märän Kelin Ketjuöljy 100ml
11,95 €
WD-40 Specialist Bike Kuivan Kelin Ketjuöljy 100ml
WD-40 Specialist Bike Kuivan Kelin Ketjuöljy 100ml
WD-40
Specialist Bike Kuivan Kelin Ketjuöljy 100ml
11,95 €

WD-40 - kun tarvitset laatutuotteet huoltoon

WD-40 on yhdysvaltalaisyritys, joka valmistaa laadukkaita voiteluaineita polkupyöriin ja muihin laitteisiin sopien. Se on yksi maailman johtavista voiteluöljyjen toimittajista. Yrityksen alkuperäinen kemikaalikaava on innovaatio, jonka resepti on edelleen liikesalaisuus. Sitä ei ole koskaan patentoitu. Nimi WD-40 viittaa englannin lauseeseen "Water Displacement 40th formula". Legendan mukaan kemiallisen kaavan kehittäjä yritti laatia oikeaa, veden korvaavaa voiteluainetta 40 kertaa, ennen kuin kokeilu tuotti halutun lopputuloksen. Vesi on haitallinen aine metallisten osien lähellä, sillä se aiheuttaa korroosiota. Tästä syystä voiteluaineeksi piti keksiä korkeita lämpötiloja kestävä aine, jota voidaan käyttää erilaisilla pinnoilla. Nykyisin WD-40 tunnetaan erinomaisista polkupyörän huolto- ja hoitotuotteista.

Oikeaoppinen pesu ja voitelu ovat pyöränhuollon a ja o

Suihkutettava pesuaine on kätevä ratkaisu polkupyörän pesuun. Maantiestä irtoava noki pinttyy pyörän pintaan helposti, mikäli sitä ei aika ajoin puhdista tarkoitukseen sopivalla aineella. Suihkuta pesuainetta pyörän pinnalle, anna vaikuttaa hetken ja pyyhi pois. Etenkin ketjujen puhdistaminen on tärkeää niiden hyvän kestävyyden kannalta. WD-40:n ketjujen puhdistamiseen tarkoitetulla puhdistusaineella saat hyvän lopputuloksen. Kätevä suutin annostelee aineen juuri oikeaan kohtaan. Kun ketjut ovat puhtaat, ne tulee öljytä heti puhdistuksen jälkeen. Öljy estää ruostumisen. Hyvä WD-40 ketjuöljy on joka tapauksessa pyöräilijän vakiohankinta, joka pitää fillarin kunnossa. Voit nauttia ajokin sujuvasta toiminnasta kaudesta toiseen. Vähintäänkin kevät- ja syyshuollon yhteydessä ketjujen voitelu on hyvä tarkistaa, mutta kovassa käytössä olevaan polkupyörään on tehtävä voitelu useammin. Valmistaja suosittelee, että ketjuja rasvattaisiin mieluummin useammin ja vähän kerrallaan kuin harvoin ja runsailla voiteluainemäärillä. Mikäli ajat paljon syksyn mutaisissa keleissä, tahmeampi ketjuöljy on paras ratkaisu. WD-40 valmistaa markkinoiden parhaat aineet levyjarrujen puhdistamiseen, ja merkin valmistamilla aineilla poistatkin jarruista nopeasti öljyä, pikeä ja hiekkaa, jotka huonontavat jarrujen suorituskykyä. Säännöllisesti puhdistetut jarrut ovat myös turvallisuuskysymys. Ammattilaislaatuun kannattaa luottaa myös polkupyörän huoltoasioissa. Katso myös muut polkupyörän huoltamista varten valikoimastamme löytyvät tarvikkeet.

Tilaa pyöränhoitotuotteet jo tänään

Bikesteriltä saat kaikki tarvittavat tuotteet polkupyörän huoltamista ja pitoa varten. Olethan huomannut, että tarjoamme yli 99 € tuotteille maksuttoman toimituksen. Jos et olisi jostakin syystä tyytyväinen, voit palauttaa ostoksesi 30 päivän sisällä. Tilaa heti, ja saat nopeat toimitukset.