Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Wahoo KICKR

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Wahoo KICKR Climb Vuorisimulaattori
Wahoo KICKR Climb Vuorisimulaattori
Wahoo
KICKR Climb Vuorisimulaattori
OVH 639,95 € 575,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %

Wahoo Kickr – Treenivälinesarja tehokkaaseen kuntoiluun

Wahoo valmistaa sisäpyöräilyyn smart bike -älypyöriä ja muita kuntolaitteita, minkä lisäksi yritykseltä löytyy omat tuotantolinjansa myös urheilukelloille, pyörätietokoneille ja monille muille pyöräilyyn ja muuhun kuntoiluun suunnitelluille varusteille. Wahoo perustettiin Yhdysvalloissa, Atlantassa vuonna 2009, mistä lähtien brändi on jatkanut kasvuaan tasaisesti ja laajentanut tunnettuuttaan kuntoiluun suunniteltujen älylaitteiden ja treenivälineiden markkinoilla. Wahoon syntytarina sai alkunsa sen perustajien huomattua, että pyöräily- ja muiden treenien tehostamiseen tarvitsisi saada uusia, innovatiivisempia tapoja. Loppu onkin historiaa. Wahoo fitness kickr core harjoitusvastus

Wahoo on onnistunut lyömään itsensä läpi kuntoilualan markkinoilla lukuisilla innovaatioillaan. Ensimmäinen näistä oli yrityksen vuonna 2009 kehittämä Ant+ Key – vastaanotin, joka mahdollistaa iPhonen yhdistämisen tietojen keräämiseen kuntoa mittavien laitteiden ANT+ -antureista. Kyseessä oli varsinainen teknologinen mullistus tuon ajan markkinoilla.

Tätä innovaatiota ovat seuranneet monet muut ja niistä suureen suosioon ovat ponnahtaneet esimerkiksi Kickr-treenivälineet, joista ensimmäinen oli vuonna 2013 päivänvalon nähnyt Kickr Smart Trainer. Tämä kuntoiluväline on nk. harjoitusvastus, jonka avulla tehokasta sisäpyöräilyä pystyy harjoittamaan sisätiloissa omaan polkupyörään kytkettynä tunteella, kuin olisi polkemassa ulkona. Laite on kompaktin kokoinen malli, jonka päällä seistään. Myöhemmin, vuonna 2019, Kickr-sarja täydentyi Kickr Bike -kuntopyörällä, jonka avulla puolestaan sisäpyöräilyyn saa tehokkaan pyöräilykokemuksen istuimelta käsin.

Wahoo Kickr on brändin sisäpyöräilyyn suunnittelema huipputekninen pyörä- ja vastussarja, joka pitää sisällään niin älypuhelimeen yhdistettäviä smart bike -älypyöriä, polkupyöriin kiinnitettäviä harjoitusvastuksia kuin muitakin välineitä sisätiloissa tapahtuvaan kuntoiluun. Jokainen Kickr-sarjan laite ja varuste on valmistettu Wahoolle ominaiseen tapaan markkinoiden parhaista komponenteista ja materiaaleista.

Löydä Wahoo Kickr -laitteet ja muut Wahoo-tuotteet Bikesterilta

Meiltä Bikesterilta löydät kätevästi Wahoon valmistamat, treenisi tehostavat laitteet ja varusteet, kuten esimerkiksi huippusuosion saavuttaneet Wahoo Kickr Core -harjoitusvastukset, joilla treenaat kuntoasi tehokkaalla tavalla sisäpyöräilyn avulla. Nämä harjoitusvastukset vievät vain vähän säilytystilaa kotona, mutta tarjoavat sitäkin tehokkaampia treenielämyksiä itselle parhaiten sopimaan säädettävällä vastuksella. Wahoo Kickr Core -harjoitusvastukset sopivat niin aloittelijoille kuin vaativimmillekin kuntoilijoille, ja ne ovat yhdistettävissä sekä iPhone- ja Android-puhelimiin että myös moniin tunnettuihin urheilusovelluksiin.

Kickr Core yhdistetään tavalliseen polkupyörään siten, että pyörän takarengas irrotetaan ja harjoitusvastus kytketään sen paikalle kiinnittämällä vastus pyörän ketjuun. Toinen esimerkki tarjoamistamme Wahoon harjoitusvastuksista on Wahoo Kickr Snap, joka tarjoaa vastusta treeniin hieman pelkistetympänä mallina. Tämä vastus puolestaan yhdistetään tavalliseen polkupyörään takarengasta irrottamatta. Tässä mallissa takarengas asetetaan suoraan harjoitusvastukseen. Kummatkin näistä malleista mahdollistavat pyöräilyn sisätiloissa perinteisen kuntopyörän sijaan lempipyörälläsi, joten niiden avulla olet valmis treenaamaan omalla pyörälläsi säässä kuin säässä!

Wahoon valmistamien laitteiden ja varusteiden lisäksi hankit meiltä kätevästi samalla käynnillä myös sisäpyöräilysi täydentävät pyöräilyvaatteet ja pyöräilykengät. Katso samalla kertaa myös varusteet pyöräilyyn sekä tietysti myös Tarjoukset-osiomme, johon päivitämme jatkuvasti valikoimasta poistuvia laatutuotteita.