Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Wahoo ELEMNT

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Wahoo Elemnt Bolt Lieka Ajotietkoneeseen
Wahoo Elemnt Bolt Lieka Ajotietkoneeseen
Wahoo
Elemnt Bolt Lieka Ajotietkoneeseen
14,95 €

Wahoo ELEMNT on tehty heille, jotka ottavat pyöräilyn tosissaan

Wahoo ELEMNT -sarjan taustalta löytyy Atlantassa vuonna 2009 perustettu yritys Wahoo, joka missionsa mukaisesti uskoo pyörien tekevän maailmasta paremman paikan ja kovien haasteiden tekevän meistä parempia ihmisiä. Tätä taustaa vasten kehitetty sarja tarjoaa parastaan niin ammattimaisesti kilpaileville kuin pyöräilyharrastuksensa tosissaan ottaville pyöräilijöille, ja pitää sisällään muun muassa huippuluokan gps-ajotietokoneita ja pidikkeitä ajotietokoneille sekä käteviä settejä, joihin sisältyy ajotietokoneen lisäksi sykemittari ja nopeus- ja kadenssimittarit. Wahoo haluaa tehdä jokaisesta pyöräilijästä uskollisen ”wahooliganin”, ja se onnistunee helposti, kun on kerran kokeillut heidän mullistavia ja monipuolisia tuotteitaan, jotka on valmistettu intohimosta pyöräilyyn.

Wahoo auttaa pysymään oikealla reitillä

Wahoo ELEMNT -sarjan tuotteissa on otettu huomioon käyttäjäystävällisyys ja siksi kyseisen sarjan tuotteet ovat paitsi ominaisuuksiltaan hämmästyttäviä, myös käytettävyydeltään helppoja. Helppokäyttöisyys ei myöskään tarkoita, että teknologiassa olisi tingitty mistään, vaan Wahoo on pyrkinyt optimoimaan erinomaiset ominaisuudet yhdistymään helppokäyttöisyyteen, joka hyödyttää pyöräilijää suorituksessaan ja tekee pyöräilystä miellyttävämpää, tehokkaampaa ja sujuvampaa. Kun toiminnallisuus yhdistyy kestäviin ratkaisuihin, voi pyöräillessä keskittyä olennaiseen.

Wahoo ELEMNT ROAM GPS-paketti

GPS-ajotietokoneissa on monia uskomattoman toimivia ominaisuuksia, jotka parantavat ajonautintoa ja auttavat syömään sekunteja pois suoritusajasta. Kirkkaat, selkeät ja kestävät värinäytöt näyttävät kaiken olennaisen datan kaikissa valo-olosuhteissa, joten treenin ajankohta ei ole este ajotietokoneen tallentamien tietojen hyödyntämiselle. Lisäksi niissä on ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen zoomaustoiminto, jolla voi tarvittaessa helposti suurentaa näytön tietoja. Wahoo on luonut jotain aivan uutta ajotietokoneiden saralla ja sen todistaa heidän Wahoo ELEMNT Bolt -sarjan aerodynaamiset ominaisuudet. Tuotteet on muotoiltu halkomaan tuulta ja vähentämään ilmanvastusta ja siten voittamaan aikaa suorituksen tehostuessa. Kilpailuissa sekunneillakin on väliä, kun taistellaan sijoituksista, ja Wahoo ELEMNT auttaa sinua kirimään kullanarvoisia sekunteja kiinni.

Wahoo ELEMNT -tuotteet on tehty kestämään ja tarjoamaan monipuolista toiminnallisuutta ja samalla lisäämään ajatonta tyylikkyyttä pyörääsi. Ohjauspidikkeet ovat kestävää, mutta kevyttä muovia, joka ei lisää turhaa painoa pyörääsi. Ajotietokoneet ovat helposti käytettävissä ilmaisella ELEMNT-sovelluksella tai yhdistettävissä yleisimpiin urheilusovelluksiin, joten tiedon kerääminen omasta suorituksesta reaaliaikaisesti ja suorituksen optimoiminen tietojen perusteella käy kätevästi.

Bikester on laadukkaiden pyöräilytuotteiden aarrearkku

Tilaa laadukkaat Wahoo ELEMNT -tuotteet Bikesterilta ja vie pyöräilysuorituksesi uudelle tasolle. Muista samalla tarkistaa mahdolliset muut tarpeesi, sillä meiltä löydät kaikkea pyöräilyyn, tarvitsitpa sitten uudet pyöräilyshortsit, energiapatukoita jaksamiseen tai vaikka kokonaan uuden pyörän. Ilmainen kuljetus kuuluu jo 99 euroa ylittäviin tilauksiin, joten kannattaa tehdä kerralla isompi tilaus. Lisäksi haluamme palvella asiakkaita aina reilulla meiningillä ja siksi tarjoamme 30 päivän avokaupan, jonka aikana sinun on mahdollista ilmaiseksi palauttaa tai vaihtaa tuotteita tutustuttuasi niihin ensin rauhassa kotona. Iloinen asiakaspalvelumme palvelee myös aina mielellään kaikissa kysymyksissä!