paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

vsf fahrradmanufaktur

1 Tuote
Kategoriat
VSF FAHRRADMANUFAKTUR A-Ö
  1. Miesten retkipyörät
  2. Retkipyörät
Hinta
vsf fahrradmanufaktur

Vsf Fahrradmanufaktur - luottoa ja kestävyyttä

Vsf Fahrradmanufaktur edustaa paljoa enempää kuin vain kätevää tapaa siirtyä paikasta A paikkaan B tai pinnallista muotinäytöstä. Merkki edustaa kestävää elämäntyyliä, tarjoten luotettavia polkupyöriä, jotka on valmistettu ympäristöystävällisemmin keinoin, laadukkaista raaka-aineista ja merkkikomponenteista. Pyörät on valmistettu kestämään aikaa, jatkuvaa käyttöä ja vaihtelevaa säätä.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Vsf fahrradmanufaktur tuo tyyliä, laatua ja kestävyyttä polkupyöräilyyn

Kun puhutaan vakavasti otettavista, käänteen tekevistä tekijöistä polkupyörien valmistuksessa, vsf fahr-radmanufatur nousee väistämättä mieleen. Vuodesta 1987 lähtien vsf fahrradmanufaktur on tuonut markkinoille laadukkaista materiaaleista perinteisiä linjoja kunnioittaen käsin tehtyjä polkupyöriä. Nämä samat periaatteet ja perinteet pitävät edelleen ja yrityksen tehtaalla Oldenburgissa polkupyörät valmistetaan vielä tänäkin päivänä käsityönä laadukkaista materiaaleista ja klassisia linjoja arvostaen. Vsf fahrradmanufakturin polkupyörät on luotu kestämään niin säitä, käyttöä kuin ohikiitäviä trendejäkin, ja siksi tämän valmistajan polkupyörämallisto pitääkin sisällään ainoastaan kypsään makuun suunniteltua ajatonta muotoilua ja värejä. Muutokset ja innovaatiot astuvat kuvaan niiden tuodessa lisäarvoa polkupyöriin ja niiden muotoiluun. Laatu, käytettävyys, kestävyys, mukavuus ja ympäristöarvot nousevat ylitse muiden.

Ajatonta tyyliä ja käsintehtyä laatua

Vsf fahrradmanufaktur edustaa saksalaista tyyliä ja laatua korkeimmillaan. Yksinkertaiset linjat yhdistyneenä klassiseen muotoiluun ja hillittyyn värimaailmaan. Brändin mallisto on luotu kestämään vuosien käyttöä, ja niin polkupyörien kypsä ja ajaton tyyli elää ja kasvaa yhdessä omistajansa kanssa. Laadukkaista materiaaleista käsityöperinteitä vaalien valmistetut kulkuneuvot ovat kuin polkupyörämaailman Hugo Boss, yksinkertaista ja tyylikästä muotoilua, laatua sekä perinteitä kunnioittaen. Teräksiset rungot valmistetaan käsin ympäristöarvoja vaalien Saksassa Oldenburgin tehtaalla, ja kaikki osat ja komponentit on valikoitu huolella pyörien laatua ja muotoilua silmällä pitäen.

Bikesterin mallisto kattaa koko vsf fahrradmanufakturin tuotannon kirjon. T-50 retkipyöräsarjasta löytyy useita eri vaihtoehtoa, joihin lukeutuvat 8-vaihteiset T-50 Diamond Nexus ja T-50 Trapezoid Nexus, sekä 24-vaihteiset T-50 Trapezoid Alivio ja T-50 Touring Bike Diamond Alivio. Hinta-laatusuhteeltaan T-50 sarja edustaa retkipyörien kilpailukykyisintä luokkaa. Monikäyttöinen T-50 sarja on kestävä ja laadukas kaupunki- ja retkipyörä jokapäiväiseen käyttöön. T-50 sarjan polkupyörät soveltuvat myös metsäteille ja kevyeen maastoon. Laadukkaat Kenda-renkaat ja niiden kevyt jousitus yhdessä Selle Royal -satulan kanssa tekevät polkupyöräilystä erityisen mukavan kokemuksen, missä ikinä kuljetkin.

Urheilullisempaan makuun suunniteltu T-700 retkipyöräsarja on myös saatavilla kolmella eri rungolla. 11-vaihteinen T-700 Trapezoid Alfine edustaa sarjan kevyempää luokkaa yhdessä 12-vaihteisen T-700 Touring Bike Diamond Pinion C1 kanssa. 30-vaihteiset Diamond XT ja Trapezoid XT puolestaan takaavat laadukkaan kokemuksen vaativammillekin pyöräilijöille. Pitkän matkan pyöräilijöille soveltuu erityisen hyvin TX-sarjan 30-vaihteinen TX-Randonneur Diamond Shimano 105. Monikäyttöinen pikkuveli TX-400 Touring Bike Trapezoid XT 26” renkailla puolestaan on kuin luotu pyöräilyharrastusta vasta aloittelevan käyttöön, ja se soveltuu ominaisuuksiensa puolesta sekä kau-punkiajoon, pitkille matkoille että maastopoluille.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes