paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

SUMMER TOUR - Nappaa pyöräsi ja menoksi - säästä 15% kaikista brändeistä* Alennuskoodi: KESA15

VOTEC

Huippulaadukkaita pyöriä suunniteltu ja valmistettu Saksassa

VOTEC-pyörissä yhdistyvät perinteinen saksalainen insinööritaito ja pyöräilymaailman uusimmat innovaatiot. Pyörät ovat usein sijoittuneet ammatilaislehtien testeissä korkeimmille sijoille. Ne vakuuttavat laadullaan ja toimivilla ominaisuuksilla. VOTEC-maantiepyörät ja -maastopyörät mahdollistavat omien huippusuoritustesi tavoittelun. Mallistoista löytyy sekä alumiini- että hiilikuiturunkoisia menopelejä pyöräilijän toiveista riippuen. VOTEC ei ole vielä yhtä tunnettu kuin maailman ykkösmerkit, mutta päihittää ne testeissä ajomukavuudessa ja suoritustasossa.

Maastopyörät

Maastopyöräsarjamme

VOTEC VC

 • 120 mm haarukka
 • 29" pyörät

Uudella VOTEC VC Hardtaililla on potentiaali varastaa valokeila monelta trail-täysjoustolta. Se yhdistää todellisten trail-pyörien hallittavuuden kilpaetujouston dynamiikoilla. Saatavana niin 29 kuin Plus-versioina, se tarjoaa oikean yhdistelmän työntövoimaa ja leikkisyyttä korvatakseen laivueellisen pyöriä.

Kaikki mallit >

VOTEC VXs

 • 120 mm
 • 29" pyörät
 • B+ -yhteensopiva

VOTEC VXs on suunniteltu aktiivisesti leikkimään maaston kanssa ja hoitamaan jokaisen rampin vauhdilla. Hiljattain kehitetty trail-pyörä tarjoaa 120 mm:n jouston, 29" ja nopean käsittelyn. Vaihtoehtona on 27.5" Plus-pyöriin vaihtaminen ja sen integroitu flip chip tekee siitä enemmän kuin valmiin trail-toimintaan, kuten myös vuoristoiseen crossipyöräilyyn ja maratontehtäviin.

Kaikki mallit >

VOTEC VM

 • 160 mm jousto
 • 27,5" pyörät

Trail-pyörän vauhti, loistava downhill-suorituskyky ja endurokilpapyörää muistuttava varustus. Uusi VOTEC VM 160 mm:n haarukalla on dynaaminen joka paikan fillari aggressiivisemmille pyöräilijöille ja haastavammille radoille. Tämä malli on ihanteellinen kaikille, joita enduro kiinnostaa enemmän kuin maratonkilpailu ja jotka haluavat yhdistää kaikki kotiradat yhteen pitkään lenkkiin.

Kaikki mallit >

VOTEC VMs

 • 140 mm jousto
 • 27,5" pyörät

VOTEC VMs on dynaaminen, kevyt ja riittävän tehokas XC-pyöräilyyn tai maratonkilpailuihin. Paikallisilla traileillasi se muuntautuu todelliseksi sulavasti liikkuvaksi pyöräksi, joka tukee aktiivista pyöräilytapaasi. Uusi trail-pyörä tulee 140 mm iskuvaimennuksella, 27.5" pyörillä, viimeisimmillä standardeilla ja korkealaatuisilla komponenteilla.

Kaikki mallit >

VOTEC VX

 • 140 mm jousto
 • 29" pyörät

Uusi VOTEC VX on moderni all-mountain -pyörä. 140 mm:n joustolla ja robusteilla komponenteilla, ajaja voi valita suorimman linjan reitillä ja antaa suurten pyörien tehdä työ. Integroitu flip chip ja vaihtoehto 27.5" Plus -pyöriin vaihtamiseen tekee VX:stä entistä kykenevämmän haastavassa maastossa.

Kaikki mallit >
Näytä lisää
Suosituimmat VOTEC MTB:t

Maantiepyörät

Maantiepyöräsarjamme

VOTEC VRX - Gravel-pyörä

VRX ei rajaa mitään vaihtoehtoja ja sallii sinun poiketa arkisilta reiteiltäsi ja löytää uusia polkuja. Pyörän geometrialla on juurensa klassisessa cyclocrossissa ja kehitettiin käytettäväksi gravelroad- tai cyclocrosspyöränä. VRX tarjoaa sporttisen mukavuuden, jännittävän dynamiikan ja liikkuu vaihtelevassa maastossa uskomattomalla tarkkuudella.

Kaikki mallit >

VOTEC VR - Alumiinimaantiepyörä aloittelijoille sekä kunnianhimoisille kilometrien keräilijöille

Sulava aina ensipolkaisulta, mukavan tuntuinen satulassa. Kevyesti rullaava nousuissa ja varman tuntuinen laskuissa. Sekä maantiepyöräilyä aloittelevat että runsaasti kilometrejä kokeneet arvostavat tämän monipuolisen maantiepyörän ominaisuuksia. VR on todellinen vauhtikone, joka vakuuttaa hyvin tasapainotetulla hallittavuudellaan, sporttisella ja mukavalla ajoasennollaan ja kauttaaltaan laadukkailla komponenteillaan.

Kaikki mallit >

VOTEC VRd - Endurance Disc kilpapyörä

Kun matka on pitkä tai reitti vaativa, VOTEC VRd on omimmillaan. VRd yhdistää pitkän matkan kilpapyörän turvallisuuden ja tehokkuuden täydellisesti integroiduilla levyjarruilla, viimeisimmillä standardeilla ja yleisesti laadukkaalla varustelullaan. Tässä on sinulle mukava, sporttinen ympärivuotinen kilpapyörä, joka ei petä.

Kaikki mallit >

VOTEC VRC - Carbon Racer

Renkaasta toiseen täysverinen kilpapyörä. Hillitty ilman vekottimia. VRC:n selkärankana on High-Modulus -hiilirunkomme täydellä hiilihaarukalla, kehitelty ja testattu Saksassa. Valitsit minkä version tahansa, tämä jalo hiilikilpapyörä vakuuttaa viilettäessäsi avarilla alppisilla maanteillä.

Kaikki mallit >
Näytä lisää
Suosituimmat VOTEC -maantiepyörämme

Lisää VOTEC -kategorioita ja tarjouksia

VOTEC

72 Tuotetta
Lajittele