paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

VOTEC

VOTEC VMs Comp - Tour/Trail Fully 27,5" - black/grey (2018)

2 499,00 €
2 399,00 €
- 100,00 €
Sis. Ilmainen toimitus
VOTEC VMs Comp - Tour/Trail Fully 27,5" - black/grey
VOTEC VMs Comp - Tour/Trail Fully 27,5" - red/black
Mikä koko sopii minulle? | Geometria
Valitse oma runkokoko

Sinulla on ostoskorissasi valittuna toinen koko. Voit tarkistaa kokotaulukostamme sinulle sopivan koon.

  • 40 000 tuotetta 500 merkkiä
  • Asiakaspalvelu: 09-427 04 102, Ma-Pe: klo 11-17
  • 100 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
Tuotetiedot

Uusi VOTEC VMs on moderni all mountain -maastopyörä, jonka suuret renkaat mahdollistavat reippaan ja vaivattoman etenemisen maastossa. Pyörä soveltuu hyvin monipuoliseen käyttöön niin aggressiivisille trail-pätkille, nopeille enduro-etapeille ja pitkille useamman tunnin maastolenkeille. Pyörä sopeutuu hyvin vallitseviin olosuhteisiin ja vaatimuksiin.

VMs-versio on hieman VM-mallia lyhyempi, mikä tekee pyörästä aavistuksen helpomman käsitellä. VMs on täysjousitettu maastopyörä. Jousituskomponentit ovat varusteluluokasta riippuen joko Rock Shoxin tai Foxin. Pyörä on saatavilla joko 27,5" tai 29" renkailla ja renkaiden kokoa voi myös vaihdella tarpeen mukaan. Jarru- ja vaihdekaapelit sekä satulantolpan korkeutta säätävä kaapeli on integroitu rungon sisään, missä ne ovat suojassa ulkoisilta iskuilta ja samalla tekevät pyörän ulkonäöstä pelkistetyn tyylikkään. Ohjainkannattimen kulma on 67,5 °, mikä mahdollistaa pyörän näppärän käsittelyn. VMs-pyörän vakiovarusteluun kuuluvat tubeless-ominaisuudella varustetut kiekot. Varusteluluokasta riippuen joko 2x11- tai 1x12-vaihteisto takaa riittävät vaihteet. Pyörän korkealaatuisen varustelun kruunaavat kauko-ohjauksella säädettävä satulatolppa, napakat levyjarrut ja varustelutasosta riippuen Ergon-, LevelNine- tai Race Face -komponentit. Toimitukseen kuuluu lisäksi pumppu jousitukseen, tubeless-setti ja momenttiavain.

27,5" VOTEC VMs on helpompi käsitellä teknisillä traileilla. Suuremmilla 29" renkailla etenee kuitenkin nopeammin ja kevyemmin, mikäli tavoite on edetä nopeasti niin ala- kuin ylämäissäkin.

Lisätietoja

  • VOTEC 27,5" Trailbike-geometria Flip Chip -ominaisuudella ja 140 mm joustolla
  • RockShox REVELATION RL 140 mm
  • Shimano XT 2x11 vaihteisto
  • Shimano SLX jarrut
  • Race Face TURBINE Dropper Post -ohjaustanko
  • Sram Roam 30 Tubeless kiekkosetti
  • Tubeless-venttiilit ja Schwalbe Doc Blue -tiivistysneste sisältyy toimitukseen
  • Digitaalinen painepumppu sisältyy toimitukseen.
  • Mukana vääntömomenttiavain
  • Polkimet eivät sisälly toimitukseen. Hae sopivat polkimet valikoimastamme.
Erityispiirteet

10 vuoden takuu

Runko

10 vuoden runkotakuu

Bikester takaa seuraaville merkeille 10 vuoden takuun ostopäivästä lähtien; VOTEC, Serious, Vermont, Fixie Inc. ja Ortler (poislukien VRC-mallit, joissa on 6 vuoden takuu rungolle ja etuhaarukalle). Tähän takuuseen kuuluvat mallit vuodesta 2013 lähtien. Takuuseen kuuluu mahdollinen tarvittava korjaus tai vioittuneen rungon korvaaminen uudemman vuosimallin rungolla. Ylimääräiset kustannukset, kuten asennus tai rahti eivät sisälly takuuseen. Takuu ei kata huolimattoman käytön aiheuttamia vaurioita, kuten hypyistä, liian painavasta lastista tai muusta heitteille jätöstä koituneita vaurioita. Mikäli runkoon on asennettu ylimääräisiä komponetteja, takuu raukeaa. Runkotakuun lisäksi kaikissa pyörissä on 2 vuoden takuu. Takuu ei koske tavallisessa käytössä kuluvia osia.

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
Tour/Trail  
Paino
13.3  kg (n.)
Rengaskoko
27,5  tuuma
Toimituksen sisältö
Sis. polkimet: Ei  
Runko
Rakenne: Full suspension
Materiaalityyppi: Alumiini
Vaimentimen tuotemerkki: Rock Shox
Tyyppi: 4-link
Jousituksen merkki: DELUXE RT
Jousto: 140 mm
Etuhaarukka
Rakenne: Jousitushaarukka
Merkki: RockShox
Tyyppi: RockShox REVELATION RL 140 mm
Jousitettu haarukka
Jousto: 140 mm
Vaihteisto
Vaihteiston tyyppi: Derailleur
Vaihteiden lukumäärä: 22
Merkki: Shimano
Tyyppi: SLX
Vaihtaja
Malli: 2-vaihteinen
Merkki: Shimano
Tyyppi: XT FD-M8020-D
Vaihdevipu
Merkki: Shimano
Tyyppi: SLX
Kampisarja
Merkki: Shimano
Tyyppi: SLX FC-M7000
Eturatas 1: 36 hampaat
Eturatas 2: 26 hampaat
Ketjut
Merkki: Shimano
Tyyppi: CN-HG-701-11
Kasetti
Merkki: Shimano
Tyyppi: CS-M7000
Vaihteisto: 11-40 hampaat
Etujarrut
Merkki: Shimano
Tyyppi: SLX BL/BR-M7000
Jarrusysteemi: Hydraulinen levyjarru
Jarrulevyn halkaisija: 203 mm
Takajarrut
Merkki: Shimano
Tyyppi: SLX BL/BR-M7000
Jarrusysteemi: Hydraulinen levyjarru
Jarrulevyn halkaisija: 180 mm
Jarrukahva
Merkki: Shimano
Tyyppi: SLX
Ohjaustanko
Merkki: LevelNine
Tyyppi: Team AL
Rakenne: Flat Bar
Materiaali: Alumiini
Ohjainkannatin
Merkki: Answer
Tyyppi: Answer ATAC AME
Rakenne: A-head
Materiaali: Alumiini
Kädensijat
ERGON GE10  
Satula
ERGON SMA30 VOTEC custom  
Satulatolppa
Rakenne: Kaukosäätimellä ohjaustangosta käsin säädettävä
Halkaisija: 30.9 mm
Tyyppi: Race Face TURBINE dropper post
Materiaali: Alumiini
Kiekkosetti
Merkki: Sram
Tyyppi: Roam30
Etunapa
Merkki: Sram  
Takanapa
Merkki: Sram
Tyyppi: Maxle rear
Vanteet
Materiaali: Alumiini
Rakenne: Ontto kammio
Koko: 27.5 tuuma
Eturengas
Merkki: Schwalbe
Tyyppi: NobbyNic 60-584 TubelessEasy
Koko: 27.5 tuuma
Renkaanleveys: 2.35 tuuma
Takarengas
Merkki: Schwalbe
Tyyppi: RockRazor 60-584 TubelessEasy
Koko: 27.5 tuuma
Renkaanleveys: 2.35 tuuma
Polkimet
ei sis.  
Muuta
Toimitukseen sisältyvät ruuviavain ja minipumppu jousitukseen.  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2018
Tuotenro
562226
Video
Arvostelu
4.8
6 arvostelu(a)
5 tähteä
5
4 tähteä
1
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
18.07.2018
Frank
Salainen vinkki?
Geheim Tipp ?
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Pyörä pakattiin hyvin, kaikki tärkeät osat oli suojattu ja asennus oli täysin valmis. Pyörässä on digitaalinen vaimenninpumppu ja vääntömomentti. lähes lahjakkaita. Pyörästä - viimeisen 15 vuoden aikana olen kilpaillut Yetiista Fusionin, Transitionin, Giantin, Specializedin, Norcon ja Canyon Zig Bikesin kanssa vain siksi, että olin testaamaan polkua ja puistoa - ja minun on sanottava myös vuonna 2018 On aina polkupyöriä, jotka voivat positiivisesti yllättää sinut. VM: t tuntuvat itsestään aidolta Allmountain / Enduro-pyörältä, sillä ne näyttävät olevan enemmän kuin 140 mm ja ne on koottu täydellisesti sekoituskäyttöön - ei hintojen painamista halvalla rengasmallilla, ylhäällä satulalla ja kahvoilla. .Top Olen erittäin tyytyväinen - selkeä ostaa suositus.

Das Bike war sehr gut verpackt, alle wichtigen Teile waren geschützt und die Montage war perfekt vorbereitet. Das Bike kommt mit einer digitalen Dämpferpumpe und einem Drehmoment Schlüssel ! quasi geschenkt. Zum Bike - ich hab in den letzten 15 Jahren von yeti über Fusion, Transition, Giant , Specialized, Norco bis Canyon zig Bikes gefahren - einfach weil ich Bock auf testen auf dem trail und im Park hatte - und ich muss sagen, auch in 2018 gibt es immer wieder bikes die einen positiv Überraschen können. Das VMs fühlt sich wie ein waschechtes Allmountain / Enduro Bike an, es scheint mehr Federweg als 140mm zu haben und ist im Teilemix perfekt zusammengestellt - kein preisdrücken mit günstigen Reifenmodellen, ein Top Sattel und Griffe....rundum wenig Spielraum zum tuning...Top ich bin sehr zufrieden- klare Kaufempfehlung.

13.06.2018
Thorsten
suositeltava
Empfehlenswert
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Olen äskettäin ostanut pyörän täältä. Visuaalisesti ja teknisesti mielestäni se on vakuuttava lähes kaikissa suhteissa. Minun on kuitenkin arvosteltava kahta seikkaa: 1. Ilmestyshaarukka voisi toimia hieman herkemmin. Pienet peräkkäiset kuoppia, esim. Traktorin raitoja hiekkatie, joka on siirretty jo selkeästi käsivarret. Tätä kritisoidaan myös eri foorumeilla haarukalla. Jäykkyys on kuitenkin täysin hieno minulle huolimatta vain 32mm kiinnikkeistä. Käytä noin 95 kg järjestelmän painoa. 2. Race Face -istuin on vähän hakelig. Laajennettaessa se pysähtyi toimitustilassa aina noin 1 cm ennen loppupysähdystä ja sitten meni enimmäkseen erittäin korkealle. Joskus hän myös pysähtyi siellä. Paineen vähäisen lisääntymisen jälkeen se ainakin kääntyy kokonaan pois. Lyhyt pysäytys ennen loppua on pysynyt. Muuten ei ole mitään valitettavaa. Kaikki toimii niin kuin pitäisi. Kaikki asetettiin hyvin (virtapiiri, jarrut jne.), Jotta voisin kiertää vähän vaivaa. Vain puhuvan näytön luultavasti unohtui asentaa. Tietenkin minun piti ensin purkaa takapyörä asentamaan. Painoon voin sanoa, että se painaa alle 14 kg: n, mukaan lukien 465 g: n raskaat pedaalit M-versiossa. Paljon vähemmän on ilman hiiltä ja tuskin toteutettavissa hintaluokassa. Kaiken kaikkiaan suosittelisin ja ostaisin uudelleen.

Habe das Rad vor kurzem hier gekauft. Optisch und technisch finde ich es in fast allen Punkten überzeugend. Zwei Punkte muss ich aber kritisieren: 1. Die Revelation Gabel könnte etwas feinfühliger agieren. Leichte aufeinanderfolgende Unebenheiten, z.B. Traktorspuren auf dem Feldweg, übertragen sich schon deutlich auf die Arme. Das wird auch in diversen Foren bei der Gabel kritisiert. Die Steifigkeit hingegen ist für mich trotz nur 32mm Standrohre völlig in Ordnung. Habe ca. 95kg Systemgewicht. 2. Die Race Face Sattelstütze ist etwas hakelig. Beim Ausfahren stoppte sie im Auslieferungszustand immer ca. 1cm vor Endanschlag kurz und ging dann meistens bis ganz hoch. Gelegentlich blieb sie aber auch dort stehen. Nach leichter Erhöhung des Drucks fährt sie zumindest ganz aus. Das kurze Stoppen vor Ende ist aber geblieben. Ansonsten gibt's nichts zu meckern. Alles tut wie es soll. Alles war gut eingestellt (Schaltung, Bremsen, etc.), so dass ich mit wenig Aufwand losradeln konnte. Einzig die Speichenschutzscheibe wurde wohl vergessen zu montieren. Dazu musste ich natürlich erstmal das Hinterrad zerlegen, um die einzubauen. Zum Gewicht kann ich sagen, dass es inkl. meiner 465g schweren Pedale in der M-Version noch unter 14kg wiegt. Viel weniger ist ohne Carbon und in der Preisklasse wohl kaum machbar. Alles in allem würde ich es empfehlen und auch wieder kaufen.

17.05.2018
Bernd
mukava pyörä, erinomaiset tilat
schönes Rad, super Ausstattung
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Erittäin hyvää vastinetta rahalle! Pyörä näyttää kauniilta ja sopii täydellisesti! Kuten lähes aina, alle 50 kg: n painoiset jousitustunnukset eivät ole enää optimaalisia zuzubekommen-laitteita. Toimitettu peltipumppu on erinomainen, mutta vääntömomentti ei ole (mutta mielestäni toissijainen) XS-kehyksellä voi silti olla kohtuullisen pullo kehyksessä. Absolute osta suositus!

Ausgesprochen gutes Preis-/Leistungsverhältnis! Das Rad sieht wunderschön aus und hat eine absolut perfekte Ausstattung! Wie fast immer ist die Fahrwerksabstimmung für Personen unter 50 kg nicht mehr optimal hinzubekommen. Die mitgelieferte Dämpferpumpe ist hervorragend, der Drehmomentschlüssel eher nicht (aber das sehe ich als nebensächlich an) Auch beim XS-Rahmen lässt sich noch eine vernünftige Trinkflasche im Rahmen unterbringen. Absolute Kaufempfehlung!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.