Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa -60 %* valituista pyö­ristä
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Vitus E-Mythique LT - Endurosuorituskykyä runsaasti sähköavusteisena

E-Mythique LT osuu täsmälleen nykyisten E-MTB-trendien ytimeen. Se on paljon enemmän kuin pelkkä heidän menestyksekkään trail-pyöränsä sähköversio. Lyhenne LT antaa jo vihjeen: tässä pyörässä on myös enemmän joustomatkaa. Vitus on saanut irti 160 mm joustomatkan luotettavasta neljän nivelkojun takaosasta, valinnut 27,5" Mullet-takanavanteen ja varustanut pyörän 160 tai 170 mm:n joustohaarukalla. Näin Vitus asettaa E-Mythique LT:n todelliseksi E-Enduro-pyöräksi. Räätälöity Bafang e-drive -moottori suurella akulla takaa runsaasti potkua. Tasapainoinen geometria ja jousitus ovat omiaan innostamaan niin aloittelijoita kuin kokeneitakin E-MTB-pyöräilijöitä. Tämä pyörä pärjää kaikessa, mitä nykyaikainen E-Enduro-pyörä tuo eteen, oli kyseessä jyrkkä tekninen nousu liukkaalla alustalla tai työpäivän päätteeksi tehtävät alamäkilenkit – E-Mythique LT on vahva suorittaja kaikkialla.

Jousitus ja geometria – Valmiina toimintaan

Kehittäessään E-Mythique LT:tä Vitus on ammentanut kokemuksia palkitusta trail-pyörästään Mythique sekä menestyksekkäästä E-Sommetista. E-Mythique yhdistää analogisen trail-pyöränsä intuitiivisen ohjattavuuden E-Enduro-pyörän tehokkaaseen suorituskykyyn. Tämä on saavutettu hienosäädöllä jousituksen suorituskyvyssä, matalalla painopisteellä sekä progressiivisella geometrialla, johon kuuluu pitkä etupää, pitkät ketjutangot sekä jyrkkä istuinrungon kulma, jotta pyöräilijä sijoittuu optimaalisesti pyörän päälle. E-Mythique LT tuntuu olevan kuin kotonaan jyrkillä ja karkeilla alamäkipoluilla, mutta se pärjää myös samaisten polkujen nousuissa.

Bafang M510 -moottori – Räätälöity Vitukselle

Tiiviissä yhteistyössä Bafangin kanssa Vitus on hienosäätänyt voimakkaan M510 keskimoottorinsa sopivaksi uudelle E-Enduro-pyörälleen. 95 newtonmetrin maksimivääntömomentti yhdessä erinomaisen järjestelmäpainon kanssa tekee Bafang M510:stä loistavan vaihtoehdon vakiintuneempien E-drive-valmistajien voimakkaiden moottoreiden rinnalle. Huippuluokan integrointi pyörään ja yhdistäminen suureen 630 Wh:n akkuun tyydyttää kaikki kunnianhimoiset E-MTB-retkeilijät. Maksimisuorituskykyä vai maksimialuetta? Miksei molempia!

Vitus E-Mythique

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Vitus E-Mythique LT 297 VR, musta
Vitus E-Mythique LT 297 VR, musta musta
Vitus
E-Mythique LT 297 VR, musta
3 799,00 €
  • Versiot: S | 39,5cm (27.5")M | 43cm (27.5")XL | 51cm (27.5")