paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Vittoria

47 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Pyöräilyalan kirkkaasti johtavat Vittoria-renkaat

Thaimaan Bangkokissa toimiva Vittoria tunnetaan renkaistaan, jotka on tehty kestämään. Vuonna 1953 perustettu Vittoria on toiminut uransa alusta alkaen pyöräilytarvikkeiden alalla ja valmistaa tänä päivänä laajan suosion maailmalla saaneet renkaat ja kiekot sekä sisäkumit ja tarvikkeet. Vittoria onkin maailman johtava pyöränrenkaiden valmistaja, jonka vuosittainen tuotanto on huikeat yli 7 miljoonaa rengasta. Lisäksi Vittoria on ensimmäinen renkaita ja kumeja valmistava yritys, joka käyttää laadukasta ja kestävää grafeenia kaikissa polkupyörän renkaissa ja putkissa. Vittoria valmistaa renkaita kolmessa eri tuotekategoriassa – maantiepyöräilyyn, off road -lajeihin ja kaupunkipyöräilyyn. Kiekot syntyvät tämän alan mestarin käsissä niin maanteille kuin niiden ulkopuolellekin. Sisäkumit ja tarvikkeet täydentävät rengastuotannon siten, että samalta laatumerkiltä voi hankkia koko paketin ja näin luottaa siihen, että kasassa on toimiva kombo.

Se, mikä kelpaa ammattilaiselle...

Vittoria-renkaat ja -kiekot ovat lukuisten ammattipyöräilijöiden käytössä, eikä suotta. Nämä taidonnäytteet ovat nimittäin omiaan myös kaikkein vaativampaan käyttöön. Tästä syystä Vittorian renkaita nähdään maailman arvostetuimmissa kilpailuissa. Jos jokin merkki kelpaa ammattilaiselle näinkin laajassa mittakaavassa, on se varma valinta kenelle pyöräilyn entusiastille tahansa. Ja kun alla on varmat kiekot ja renkaat, voi pyörän selässä keskittyä itse asiaan. Myöskään me Bikesterilla emme ole voineet olla huomaamatta alan jättiläisen kasvua markkinoilla. Vittorian renkaita ja kiekkoja näkee yhä useamman fillaristin alla, mikä on tietysti ymmärrettävää – kukapa ei haluaisi valita pyöräilyynsä kaikkein parasta? Tutustu sivustollamme ajankohtaiseen Vittoria-tuotteiden valikoimaamme ja klikkaa pyörääsi parhaiten sopivat renkaat ja sisäkumit vaivatta.

Laaja valikoima pyöriä ja pyörävarusteita saman katon alla

Polkupyörän keskeisimpiä osia ovat kiekot ja renkaat. Bikesterilta löydät nämä helposti ja vaivatta alan tunnetuimmilta ja arvostetuimmilta valmistajilta, kuten Vittorialta. Kun olet rengasostoksilla, kurkista samalla myös muihin varusteisiimme. Bikesterin valikoma kattaa pyöräilyyn kaiken tarvittavan aina kypäristä ajolaseihin sekä satuloista pumppuihin. Katso samalla käynnillä myös tämän hetken tarjoukset ja tee lisälöytöjä sopuhintaan. Pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme kaikessa rauhassa vaikka kotisohvan viihtyisässä nurkassa ja löytää itseäsi kiinnostavimmat tuotteet tarkkoine tuotekuvauksineen. Kurvaa kattaville kaupoille pyöräekspertin laajan katon alle!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes