paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Velo

17 Tuotetta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Osta Velo -satula edullisesti nettikaupasta Bikester.fi

Velo Kun puhutaan polkupyörän mukavuudesta, ajatellaan usein ensimmäiseksi satulaa. Eikä se ole ihmekään, sillä yli puolet pyöräilijän painosta lepää satulan päällä. Ei ole mukavaa polkea kilometri toisensa jälkeen, jos satula hiertää ikävästi. Satulaa valitessa tulee ajatella pyörän mallia, käyttötarkoitusta ja sitä, kuinka pitkiä matkoja pyörällä ajetaan. Satulan valitseminen on kuitenkin hyvin henkilökohtaista - tai takamuskohtaista. Jos hankit satulatyypin, jota et ole ennen käyttänyt, et oikeastaan voi tietää, onko hankinta onnistunut, ennen kuin olet käyttänyt sitä useamman kerran. Velo perustettiin yli 30 vuotta sitten, ja sen perustajan Stella Yun päämääränä on kehittää pyöränsatuloita jokaiseen makuun ja pyöräilytilanteeseen. Hänen toiveensa on myös, että yhä useammat kulkisivat enemmän polkupyörällä, mikä on autoa parempi vaihtoehto ympäristöä ajatellen. Yritys käyttää lisäksi ympäristöystävällisiä materiaaleja ja ne valmistetaan käyttäen mahdollisimman ympäristöystävällisiä valmistustapoja. Yritys sai alkunsa Taiwanissa, mutta nykyisin yrityksellä on myös Kiinassa useita tehtaita. Tarvitsetpa satulan maastopyörääsi, kaupunkipyörääsi tai retkipyörääsi, löydät varmasti mieleisesi Velon valikoimasta.

Velo Retkipyörän satula

Jos ajat retkipyörällä pidempiä matkoja vähän rauhallisempaan tahtiin, haluat ehkä vähän leveämmän ja mukavamman satulan. Mutta kaikilla on tietysti oma makunsa. Varsinkin satulavalinnassa on hyvin vaikea antaa yksiselitteisiä neuvoja. Jotkut haluavat kapean ja kovan satulan myös pidemmillä matkoilla. Jos et ole tyytyväinen satulaasi, voit ensin kokeilla säätää sen kallistusta, ennen kuin sijoitat rahaa uuteen satulaan. Satula on hyvin nopeasti kuluva, joten ennemmin tai myöhemmin joudut valinnan eteen. Jos olet ostamassa uutta pyörää, pysähdy hetkeksi miettimään, millaisen satulan haluat. Sivustolla Bikester.fi on seuraavia muun muassa retkipyörään sopivia satuloita:
  • Miesten Velo Softgel Sportsattel Retkipyörän satula musta
  • Miesten Velo Plush Foem Retkipyörän satula musta
  • Velo Gel Zone Retkipyörän satula musta
  • Velo Urheilu Retkipyörän satula End-Zone, Web-Tech musta

Satulan muoto

Satuloita on lukuisia erimuotoisia, ja ne sopivat eri vartaloille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Naisten satulat ovat hieman leveämpiä kuin miesten satulat anatomisista syistä. Älä kuitenkaan tuijota liikaa siihen, sillä joillekin naisille sopii paremmin miesten satula ja päinvastoin. Myös satuloiden profiileissa on eroja, jotkut ovat jyrkkäreunaisia ja jotkut kaartuvat tasaisemmin alaspäin.

Velo Satula

Satulan rakenne

Satulan runko, joka antaa sille muodon, on yleensä valmistettu kovasta muovista tai nylonista. Joskus muoviin sekoitetaan hiilikuitua, mikä alentaa satulan painoa ja jäykistää samalla sen rakennetta. Satula, joka on tehty kokonaan hiilikuidusta, on havaittavasti kevyempi, mutta myös huomattavasti kalliimpi. Joissakin satuloissa on reikiä, joiden tarkoitus on vähentää nivusiin kohdistuvaa painetta ja vähentää puutumista. Täytteenä satulassa käytetään usein uretaanivaahtoa sekä polymeeri-geelejä, joiden ansiosta satulan koostumuksesta tulee kumimainen. Satulassa voidaan myös käyttää erilaisia materiaaleja eri kohdissa täytteenä lisämukavuuden saavuttamiseksi. Jos satulassa on enemmän pehmustetta, ei se automaattisesti tarkoita sitä, että se olisi mukavampi. Jos pyöräilet pidemmän matkan ja kovemmalla vauhdilla, tarvitset mahdollisesti jämäkämmän satulan. Aikaisemmin tehtiin lähes kaikkien satuloiden kiskot halvasta kromipinnoitetusta hiiliteräksestä. Nykyisin on siirrytty käyttämään titaniumia tai kevyttä terästä. Ulkopinta saattaa olla valmistettu nahasta (useimmiten lehmän nahasta), synteettisestä nahasta, tai erilaisten muovien ja kankaiden yhdistelmistä. Jos satulan pinnassa on pieniä reikiä, on niiden tarkoitus estää pyöräilijää liukumasta satulalla.

Velo Kaupunkipyörän satula ja komforttisatula

Kaupunkipyörissä, jotka on suunniteltu lähinnä työmatkapyöräksi ja lyhyemmille matkoille kaupunkiympäristössä, käytetään usein pehmeää ja leveää satulaa, jossa on geelipehmustus. Sivustolta Bikester.fi löydät seuraavat miellyttävät
Everyday we get more people on bikes