paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Vans

1 Tuote
Kategoriat
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vans tuotteet löydät Bikesterilta

Vans on kenkämerkki, joka perustettiin vuonna 1966. Silloin se oli nimeltään Van Doren Rubber Company, perustajiensa Paul Van Dorenin ja hänen veljensä James Van Dorenin mukaan. Kumppaneina heillä oli Gordon Lee ja pari muuta kaveria. He avasivat ensimmäisen liikkeensä Anaheimissa. Aluksi kenkiä suunniteltiin surffareille, skeittareille sekä punkkareille. 80-luvulla Vans alkoi valmistaa jalkapallo- ja pesäpallokenkiä, ja tällöin se alkoi menettää asiakkaita. Vuonna 1984 yritys meni konkurssiin. Vuonna 1988 osti McCown DeLeeuw Company yrityksen. Yritys tuli jälleen viralliseksi vuonna 1991. Vuodesta 1995 lähtien on vans sponsoroinut punk- ja ska-musiikin sekä extreme-urheilun festivaalia The Vans Warped Touria. Ska punk –yhtye The Suicide Machines on kirjoittanut kappaleen ”The Vans Song”. Kappale ylistää Vans-kenkiä. Rap-yhtye The Pack on kirjoittanut laulun ”Vans” Vans-kenkien kunniaksi.Vans luo ilman muiden apua uskomattomia kenkiä. Se julkaisee uudelleen oman mallistonsa malleja nykyaikaisempina ja mielikuvituksellisina versioina. Vans esitteli vuonna 1979 nauhattoman slip on-mallin, jonka kalifornialaiset skeittarit ja BMX-pyöräilijät omivat heti itselleen.

Vans kengät

Vans valmistaa suosittuja, kestäviä ja tyylikkäitä kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Aluksi Vans valmisti kenkiä vain tilaustyönä, mutta suosion kasvaessa yritys alkoi valmistaa street-kenkiä. Nykyään valikoima on laajentunut koskemaan kaikkia mahdollisia malleja, varvastossuista ja sandaaleista urheilukenkiin. Vans valmistaa erilaisia malleja kaikissa mahdollisissa väreissä, jokaiseen tilanteeseen. Vans pyöräilykengät ovat hyvin suosittuja toiminnallisuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Lisäksi kengät ovat miellyttäviä käyttää.

Vans Kengät

Vans BMX-kengät

Vans tekee BMX-kenkiä kestävistä materiaaleista, joten ne sopivat joka säähän ja kaikkiin olosuhteisiin maastossa ja kilpailuradoilla vuoden ympäri.Sivustoltamme Bikester.fi löydät laajan valikoiman pyöräilykenkiä:
  • Miesten Vans Faulkner BMX-kengät harmaa
  • Miesten Vans Warner BMX-kengät musta
  • Miesten Vans Baxter BMX-kengät musta
  • Miesten Vans Edgemont BMX-kengät musta
  • Miesten Vans Baxter BMX-kengät harmaa/valkoinen
  • Miesten Vans Edgemont BMX-kengät harmaa/punainen
  • Miesten Vans Gravel BMX-kengät musta
  • Miesten Vans Edgemont BMX-kengät harmaa/sininen
  • Miesten Vans Baxter BMX-kengät musta
  • Miesten Vans Edgemont BMX-kengät harmaa/musta

Vans -pyöräilykengät

Bikesteri on yksi Suomen Vans -jälleenmyyjä ja meiltä löydät useita malleja Vansin tyylikkäitä pyöräilykenkiä, joista yksi suosituimpia on Vans Warner, joka on musta BMX-pyöräilyyn sopiva kenkä. Kenkä on tyylikäs synteettisestä nahasta valmistettu kesä- ja kevätkäyttöön sopiva pyöräilykenkä. Siinä on pohja, joka on suunniteltu nimenomaan SPD-polkimille. Kengässä on sekä tarrakiinnitys että nauhat. Kengän sisäpohja on valmistettu miellyttävästä EVA-materiaalista, joka antaa hyvän tuen jalalle jopa pidemmän käyttöajan jälkeen. Myös Vans Baxter kenkä sopii hyvin BMX-pyöräilijälle. Bikesteriltä löydät useita Vans Baxter -kenkämalleja miehille sekä mustana että harmaa-valkoisena. Ne sopivat joka säälle, sillä ne ovat vedenpitävät. Baxterin pohja on kumia ja sisäpohja on valmistettu synteettisestä materiaalista. Sivustolta Bikester.fi löydät myös useita malleja miesten Vans Edgemont -kenkää. Vans Edgemont sopii mainiosti BMX-pyöräilyyn, mutta sen muotoilu on sneaker-tyylistä. Ne ovat paitsi tyylikkäät myös erittäin kestävät kengät, jotka sopivat säälle kuin säälle. Vans Edgemont kenkää löytyy väreissä harmaa-musta, musta, harmaa-punainen ja harmaa-valkoinen. Vans Gravel kengän pohja on kumia, niin kutsuttua Trax sticky rubber -materiaalia, jonka ansiosta sillä on tosi hyvä pito, mikä on tärkeää, ettei jalka lipsu polkimelta. Gravel-kengässä on myös vahvistettu kärkiosa antamaan varpaille lisäsuojaa. Kengässä on myös keskipohja, jonka ansiosta se on kevyempi. Impactsorb suojaa kantapäätä vammoilta. Tämä BMX-kenkä on hieman kovempi ja jäykempi, mutta samalla hyvin miellyttävä.

Vansin muita tuotteita

Vans valmistaa myös lukuisia muita tuotteita kenkien lisäksi. Tuotevalikoimaan kuuluu reppuja, pipoja, kännykkäkoteloita sekä vaatteita joka tilanteeseen, miehille, naisille ja lapsille. Vans -reput ovat miellyttäviä pehmustettuine ja säädettävine olkaimineen. Ne ovat myös käytännöllisiä esimerkiksi koulureppuina. Reppujen lisäksi löydät myös tyylikkäitä käsilaukkuja. Vaatteita löytyy miehille, naisille ja lapsille. Valikoimaan kuuluu sekä ulkovaatteita, kuten takkeja, housuja ja pipoja, että t-paitoja, paitoja ja shortseja. Asusteet ovat tyylikkäitä ja käteviä sekä miellyttäviä käyttää. Vans laajensi vaatevalikoimaansa 1980-luvulla, alkoi lisäksi kehittää tuotteita surffaukseen, motocrossiin ja vesilautailuun. Lumilautailun olympiavoittaja Shaun White on nykyisin yksi Vansin pääsponsoreista.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes