paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

BRIGHT FRIDAY | Viimeinen mahdollisuus!

Huippumerkkimme

Kaikki merkit 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
0-9

Polkupyörämerkit


Bikester.fi:stä löydät tunnettuja merkkejä isoilta polkupyörävalmistajilta. Meillä voit valita tuotteita yli 400 eri polkupyörä- ja varaosavalmistajalta. Meilta löydät lisäksi myös kaiken muun, mitä yllättävä polkupyöräkuumeesi vaatii. Valikoimistamme löytyy laajasti tuotteita tunnetuilta polkupyörämerkeiltä, kuten Cube:lta, Kettler:ltä ja Hercules:ltä, sekä omilta merkeiltämme Serious:lta ja Ortler:lta löytyy pyöriä joka hintaluokasta ja kaikkiin tarpeisiin.

Korkealuokkaisia polkupyöriä & polkupyörätuotteita tunnetuilta valmistajilta


Suuret pyörämerkit tuottavat jatkuvasti luotettavaa laatua viimeistelyyn ja turvallisuuteen. Meille on tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa pyöräänsä sataprosenttisesti joka tilanteessa. Merkkivalmistajat valvovat tuotantoaan sekä tuotteiden luotettavuutta ja turvallisuutta säännöllisillä testeillä. Ne tekevät myös jatkuvaa kehitystyötä uusien materiaalien, tuotantotapojen ja tuoteratkaisujen löytämiseksi.

Osta pyöränosia & -komponentteja netistä


Japanilainen Shimano on yksi johtavia polkupyöräkomponenttien valmistajia. Niiden vaihteet löytyvät lukuisista merkkipyöristä. Monet pyöränvalmistajat keskittyvät tietyntyyppisiin pyöriin, joista italialainen Bianchi on hyvä esimerkki. Bianchin pyörät ovat erityisen tunnettuja ensiluokkaisista kilpapyöristään, jolla esim. Tour de France -kilpailuja on voitettu. Bianchi-pyörien rungot on valmistettu alumiinista tai hiilikuidusta, mikä takaa niiden kevyen painon. Intohimoinen pyöräilijä tarvitsee myös tottakai sopivan pyöräilykypärän. Oikean kypärän valintaan on tärkeä huomioida sen hyvä istuvuus ja ilmanvaihto, parhaimmassa tapauksessa et edes tunne käyttäväsi pyöräilykypärää ja se ei missään nimessä saa olla liian kuuma. Valitse suosikkimerkkisi polkupyörien ja varaosien joukosta.

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes