paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

UVEX

"Protecting People" on Uvexin perusperiaate. Vuonna 1926 perustettu perheyritys sijaitsee Fürthissä, Saksassa. Heidän tuotevalikoimansa koostuu innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista, joiden tarkoituksena on suojella ihmisiä niin urheilussa, vapaa-aikana kuin työssäkin.
Yhtiöllä on useita tuotantolaitoksia Euroopassa ja suurin osa tuotteista kehitetään Saksassa. Uvexin asiantuntemus tuotantoprosessissa perustuu uusimpiin teknologioihin, korkeisiin turvallisuusvaatimuksiin ja tiukkaan laadunvalvontaan. Yhtiöllä on yli 2300 työntekijää ja 47 tytäryhtiötä 20 maassa.
UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG sisältää Uvexin turvallisuus- ja urheiluryhmän (Uvex sports ja Alpina) sekä Filtralin. Uvex sports muovaa merkittävästi brändin imagoa ja keskittyy lähinnä talvi- ja hevosurheiluun sekä pyöräilyyn tarjoamalla näihin lajeihin liittyviä tuotteita, kuten suojalaseja, kypäriä ja käsineitä. Uvex tukee monia ammattiurheilulajeja ja varustaa yli 1000 huippu-urheilijaa maailmassa.

UVEX

Tutustu UVEX-myyntisuosikkeihin

UVEX Colorvision technologyUVEX Colorvision -teknologia; täydellinen kontrasti & näkyvyys

UVEX Colorvision -teknologialla varustetut urheilulasit ovat täydellinen valinta sekä urheilun harrastajille että ammattiurheilijoille - riippumatta siitä, missä olet tai mitä teet. Kolme innovatiivista värisuodatinta tarjoavat ainutlaatuisen kontrastin ja täydellisen näkyvyyden kaikilla reiteillä, teillä, kaupungissa ja lähestulkoon kaikkialla säästä riippumatta. Nauti paremmasta suorituskyvystä ja turvallisuudesta.

UVEX

187 Tuotetta
Lajittele