paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


Urge (1 Tuote)

Hinta (€)

  • -
    Valitse

asiakaspalaute

Valittu:
Lajittele
Sivu 1 /
1
 
Lajittele
Sivu 1 /
1

Urge - erilainen ja uskalias kypärä!


Urge on uniikkeja ja rajoja rikkovia pyöräilykypäriä valmistava yritys, joka omia teitään kulkemalla on ansainnut paikkansa yhtenä markkinoiden turvallisimmista kypärämerkeistä. Urge-kypärät ovat tyylikkäitä, erilaisia ja moderneja. Tärkeintä on kuitenkin turvallisuus: Urge tekee jatkuvaa kehitystyötä valmistaakseen entistäkin turvallisempia tuotteita sinun suojaksesi. Verkkokaupastamme löydät:

Urge pyöräilykypärät edullisesti ja helposti verkkokaupastamme!

Ympäristöystävällistä suunnittelua

Urge valmistaa tuotteensa ympäristöä ajatellen. Kypärien kiinnitysnauhoissa on käytetty kierrätysmateriaalia, joka on valmistettu vanhoista muovipulloista. Syntyneet kuidut testataan, ja ne käyvät läpi lukuisia sertifiointitestejä. Kierrätysmateriaalien hyötynä on fossiilisten raaka-aineiden käytön vähentäminen sekä luontoon päätyvän jätemateriaalin hyötykäyttö. Lisäksi Urge on kehittänyt aivan uudenlaisen Fullface Veggie-kypärän, jossa lasikuitu korvataan 100% luonnollisella pellavakuidulla. Kuitua käsitellään korkeateknologisin menetelmin niin, että sen koostumus ja ominaisuudet muistuttavat lasi- tai hiilikuitua. Pellavakuidun etuja ovat luonnonmukaisuus, vain vähän energiaa vievä tuotantoprosessi sekä kompostoitavuus. Lisäksi se ei allegisoi. Lopputuloksena on erittäin vahva ja ekologinen tuote.

Bikester turvaa pääsi

Bikesterin pyöräilyyn erikoistuneesta kansainvälisestä verkkokaupasta löydät laadukkaat ja edulliset tarvikkeet kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Bikesterin laajasta valikoimasta löydät esimerkiksi laajan valikoiman maastopyöriä ja paljon muuta. Ostoprosessi on helppo, luotettava ja nopea: tilaa tänään, me lähetämme jo huomenna! Asiakkaanamme saat lisäksi 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.