paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

URBAN PROOF

17 Tuotetta
URBAN PROOF

Urban Proof - Amsterdamilaista designia

Amsterdam on pyöräilyn kaupunki. Intohimon pyöriin voikin aistia jokaisesta kanaalikaupungissa perustetun valmistajan tuotteesta. URBAN PROOF suunnittelee erinomaisia, tyylikkäitä ja kestäviä pyöräilytuotteita laadukkaista materiaaleista ja tarjoaa niitä kohtuullisiin hintoihin tehden pyöräilijän arjesta niin värikkäämmän kuin käytännöllisemmän.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Amsterdamin väriloistoa pyöräilyyn Urban Proof -tuotteilla

Kun haluat erottua joukosta eduksesi ja värikkäästi, suuntaa katseesi Urban Proof -tuotemerkin mallistoon. Iloiset värit ja hauskat, jopa naivistiset kuviot leikittelevät Urban Proofin valmistamissa pyörätarvikkeissa. Urban Proof on vuonna 1986 Amsterdamissa perustetun Dutch Perfecrting- ja U+ Creative Concepts -yritysten yhteinen projekti. Amsterdam tunnetaan sen pyöräilykulttuurista, ja nyt Urban Proof tuo värikkäillä tuotteillaan kanavakaupungin tunnelmaa myös Suomeen ja Bikesterin valikoimaan. Urban Proof on uniikkeja malleja edustava tuotemerkki, joka sopii erityisen hyvin kevyesti ja ilolla pyöräileville harrastajille. Mallistosta löytyy paljon värikkäitä lahjaideoita trendikkäille pyöräilijöille perheessäsi tai tuttavapiirissäsi.

Trendikkäitä kuvioita ja iloisia värejä polkupyörätarvikkeisiin

Kuka sanoi, että pyöräily on pelkkää kilpapolkijoiden vakavamielistä hapatusta? Urban Proof todistaa kaikki tosikot vääriksi kirjavalla tarvikemallistollaan, josta löytyvät sekä soittokellot, satulat, satulasuojat, että kettinkilukot, jotka kyllä huomataan ja joiden ansiosta erotat helposti oman kulkupelisi muiden joukosta.

Hempeitä värejä ja modernia teknologiaa edustaa Urban Proof Electric -soittokello. Tämä unisex-soittokello on saatavana herkullisen vaaleanpunaisena ja raikkaan punaisena, materiaalinaan muovi. Soittokelloa painaessa muovikuoren sisältä kajahtaa valitsemasi merkkiääni. Merkkiääniä on kolmea eri vaihtoehtoa, joiden avulla voit personoida soittokellosi ja polkupyöräsi! Helppo kiinnitys tankoon ruuvattavan kiinnikkeen avulla. Urban Proof Tring -soittokello edustaa puolestaan perinteikkäämpää mekaanista soittokelloa, ja sen äänen tunnistaa jo soittokellon nimestä. Teräksinen Tring-soittokello on saatavana punaisena, ja soittokellossa on tankoon ruuvattava kiinnitys. Kun haluat vieläkin värikkäämpiä vaihtoehtoja menopelillesi, tutustu Urban Proof Ding Dong -soittokellojen mallistoon. Perinteinen muotoilu, kestävä teräksinen kuori ja pirteät värivaihtoehdot iloisine kuvioineen herättävät henkiin nostalgisen polkupyöräilytunnelman. Ding Dong -soittokelloa on saatavana kahta eri kokoa, 8 cm ja 6,5 cm. Urban Proof Retro -soittokello on aikahyppy kauas polkupyöräilyn historiaan. Värikkääseen alumiinikuoreen kätkeytyy perinteinen mekanismi, joka soittaa klassisen, polkupyöräilyyn välittömästi liitettävän äänen. Näyttävää harlekiinikuvioitua Retro-soittokelloa on saatavana monokromaattisena ja monivärisenä.

Entäpä satulan ilmeen piristäminen? Vaihtelua perinteisiin yksivärisiin satuloihin tuo Urban Proof Saddle -satula, jossa on värikäs harlekiinikuviointi. Tai mikäli et halua uusia koko satulaa, valitse yksi hauskoista satulasuojuksista, jotka pitävät pyöräsi satulan suojattuna - ja peppusi kuivana - säällä kuin säällä.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes