paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

TYR

300 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
6

Laadustaan ja ilmeestään tunnettu TYR pukee upeasti uintiin

TYR on ennen kaikkea kestävistä ja ilmeiltään upeista uima-asuistaan tunnettu brändi, joka perustettiin vuonna 1985 Pohjois-Amerikassa. Nimi Tyr on peräisin Norjan mytologiasta ja sen merkitys on taistelun jumala. Juuri tätä TYR onkin – periksiantamaton, kilpailuhenkinen ja rohkea brändi, joka keskittyy hartaasti luomaan uuden sukupolven kilpailuvälineitä sekä vapaa-aikaan sopivaa vaatetusta ja varusteita. TYR valmistaa loistokkaat uima-asunsa yhteistyössä Swimwear Anywheren kanssa, joka tunnetaan Pohjois-Amerikan toiseksi suurimpana uimapukujen valmistajana.

Kauho altaanmittoja väreissä hehkuvassa TYR uima-asussa

TYR uima-asu on ehdoton valintasi, mikäli väreillä leikittelevyys kiehtoo! Koska ihmisellä on yleensä ottaen tapana pukeutua hillitympiin sävyihin, miksi et tästä lähtien revittelisi altaassa tai meressä oikein urakalla! Muun muassa naisten TYR uimapukujen valikoima hypnotisoi oitis mahtavalla ilmeellään – miltä kuulostaa vaikkapa pinkin, keltaisen, sinisen ja mustan pienellä kuvioinnilla muodostama sähäkkä look tai mystinen punaisen ja mustan solmima liitto ristikkäisellä kuvioinnilla? Vai suositko kenties enemmän bikinejä? TYR bikinit tarjoavat nekin loistavan hehkuvan värimaailman näyttävissä leikkauksissa.
Edellä mainittujen väliltä on varmasti vaikea valita. Tekisitkö siis valinnan kuosin perusteella – miltä kuulostaa inkatyyliin kuvioitu uima-asu tai vaikkapa epäsymmetrinen raitalook? Upeissa väreissä ja kuoseissa löytyy omansa myös miehille - TYR uimahousut esiintyvät niin lyhyt- kuin pitkälahkeisissakin malleissa vaikkapa mustan yhdistyessä jännittävällä tavalla vihreän, sinisen tai punaisen kanssa. Kurkkaa erinomaisen näyttävään TYR uima-asujen valikoimaamme ja hanki oman uintisi sulostuttaja näppärästi kotiisi sovitettavaksi jo tänään!

Taiomme varusteet uintiin, pyöräilyyn ja moneen muuhun lajiin!

Bikesterin verkkokaupassa pääset tutustumaan viimeisimpiin uutuuksiin sekä hyödyntämään tunnettujen pyöräilytuotteiden ja muiden urheilutuotteiden valikoimaa. Muutamalla hiiren napsautuksella taiot kätevästi kotiisi sekä monipuoliset pyöräilytarvikkeet että varusteet myös muihin lajeihin, kuten uintiin. Laadukkaiden tuotemerkkien toimittamiseen keskittynyt verkkokauppa on hyvin kärryillä, mitä tulee alan mukanaan tuomaan kehitykseen. Tästä syystä Bikester onnistuu tarjoamaan aina parhaimmat vaihtoehdot kaikentasoisille urheiluun, liikuntaan ja ulkoiluun vihkiytyneille. Kirsikkana kakun päällä Bikester tarjoaa tuotteilleen 100 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Kroolaa siis tiesi Bikesteriin, ja löydä uusi suosikkiuima-asusi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA