Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
TURBO - väriä ja teknisiä ominaisuuksia!
Värikkäät ja teknisillä huippuominaisuuksilla varustetut uima-asut vakuuttavat niin huippu-uimarit kuin muutkin vedessä urheilevat. TURBO on tunnettu kirkkaista väreistään ja muuten varsin yksinkertaisen mallisista uima-asuistaan. Merkki on tarkoitettu vesipedoille, jotka haluavat jäädä ihmisten mieliin niin huippusuorituksensa kuin myös upeiden uima-asujensa ansiosta. Laajasta valikoimasta löytyy runsaasti kokouimapukuja kuten myös ylä- ja alaosia yksittäin. TURBO-uima-asu tukee kehoa ja tarjoaa samanaikaisesti miellyttävän liikkeenvapauden, ja näyttää lisäksi upealle!

Turbo

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Turbo Pixels Bikinihousut Naiset, sininen
Turbo Pixels Bikinihousut Naiset, sininen sininen
Turbo
Pixels Bikinihousut Naiset, sininen
OVH 18,95 € 12,95 €
  • Versiot: M | US 32
Pikatoimitus
- 31 %

TURBO-uima-asuilla erotut joukosta laadulla ja väreillä

Teknisiltä ominaisuuksiltaan vertaansa vailla olevat TURBO-uima-asut ovat niin huippu-urheilijan kuin jokaisen vesiurheilua harrastavan mieleen, ja tarjoavat huippulaadun lisäksi myös persoonallisen silauksen ulkonäköösi mahtavilla kirkkailla väreillään sekä mielenkiintoisilla kuva-aiheillaan, jotka vaihtelevat sarjakuvamaisista kuoseista värikylläisiin kuviokuoseihin. TURBO-uima-asuja ja -tuotteita käyttävät maailmanennätyksiä rikkoneet urheilijat ja maajoukkueet, joten niiden kestävyys ja tekniset huippuominaisuudet on hiottu yrityksen 50-vuotisen historian aikana vastaamaan huippu-urheilijoiden vaatimuksia parhaalla tavalla, ja samoista ominaisuuksista hyötyvät kaikki vesiurheilua harrastavat.

TURBO-uima-asuissa ja -lakeissa hyvä laatu yhdistyy hyvään ulkonäköön

Espanjassa suunnitellut ja valmistetut tuotteet ovat markkinoiden parasta antia kaikille uimareille ja muille vesiurheilun harrastajille. Uima-asuja on saatavilla kokouimapukuina sekä yksittäisinä ala- ja yläosina, kaikki hurmaavan värikkäissä ja persoonallisissa kuoseissa tai maajoukkueprinteissä. Jatkuva tuotekehitys ja halu tarjota asiakkaille parasta varmistavat sen, että uima-asujen tekniset ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Uima-asut istuvat päällä napakasti, mutta niiden urheilullinen leikkaus sekä joustava kangas antavat silti täyden liikkumavapauden, jotta voit yltää parhaimpaan suoritukseesi vedessä. Asuissa käytetty kangas on tehty kestämään vuosia. TURBO käyttää markkinoiden vahvinta kloorinkestävää kangasta, joten asut eivät menetä muotoaan ja istuvat vuodesta toiseen päälläsi yhtä hyvin, vaikka viettäisit paljon aikaa kloorivedessä. Värien haalistumisestakaan uima-asuissa ei kannata huolehtia, sillä värit on suunniteltu kestämään vuosia kirkkaina. TURBO-uimapuvut lisäksi kuivuvat nopeasti ja useissa niissä on UV-suoja.

TURBO-uimalakit on niin ikään tehty kestämään ammattilaiskäytössä ja pitämään hiuksesi kuivina, vaikka viettäisit vedessä pitkiäkin aikoja kerrallaan. Silikonista valmistetuissa uimalakeissa on non-slip-sisäpinta, jotta lakki istuu päässäsi mukavasti ja tukevasti. Uimalakit ovat kloorinkestäviä, joten ne säilyvät ennallaan kloorille altistumisesta huolimatta.

Bikesterilta löydät kaiken ammattimaiseen vesiurheiluun

Olitpa sitten uimari, sukeltaja, triathlonisti tai muu vesiurheilun ammattilainen tai intohimoinen harrastaja, löydät meiltä niin TURBOn kuin muidenkin huippumerkkien uima-asut, uimalasit, uimalakit ja muut uimatarvikkeet. Saat tilaamillesi tuotteille 30 päivän ilmaisen palautusajan ja yli 99 euron tilauksiin myös ilmaisen toimituksen. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa tuotteitamme koskevissa kysymyksissä!