Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

Tubus

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Tubus pidennysosa takatavaratelineisiin
Tubus pidennysosa takatavaratelineisiin
Tubus
pidennysosa takatavaratelineisiin
19,95 €
Pikatoimitus

Tubus on polkupyörän tavaratelineiden klassikko

Jo vuosikymmenten ajan saksalainen Tubus on tuonut markkinoille kenties maailman parhaat polkupyörän tavaratelineet. Valittavanasi on useita erilaisia polkupyörätelineitä pyörän takaosaan tai etuosaan.
Koska pyöränrunkoja ja pyöräilijöitä on erilaisia, niin taakkatelineitäkin tarvitaan moneen lähtöön. Telineiden kantavuus on ilmoitettu maksimikapasiteettina, jota ei pidä ylittää. Tyypillisesti Tubus-merkkinen takateline kantaa mallista riippuen 18 – 40 kilogrammaa. Useimmissa malleissa on heijastin- ja takavalokiinnitys sekä mahdollisuus kiinnittää muitakin lisävarusteita. Säädettävän takatelineen kantavuus on hieman alhaisempi kuin täysin kiinteässä telineessä. Kukin tavarateline on tarkoitettu tiettyyn pyöräkokoon. Useimmat telineet sopivat 26-tuumaiseen ja 28-tuumaiseen pyörään. Tubuksen valikoimaan kuuluu seuraavia tuotteita:

  • Polkupyörän tavaratelineet taakse
  • Tavaratelineitä pyörän keulalle
  • Taakkatelineen jousipidikkeet
  • Pikalinkkukiinnikkeet
  • Asennussarjat ja asennushihnat
  • Puristinadapterit


Paljon Tubus -tavaratelineitä nyt Bikesterilta!

Valitse kevyt tai järeä teline mieltymystesi mukaan

Jos haluaa fillariin ison ja kantavan tavaratelineen, kannattaa valita kiinteä ja vahvaputkinen Tubus. Se kantaa mallista riippuen jopa 40 kiloa. Vastaavasti tarjolla on myös erityisen kevyt pyöränteline, joka kiinnittyy satulatolppaan pikalinkulla. Tämä tuote ei sovellu lastenistuimen kiinnittämiseen toisin kuin järeimmät mallit. Pikakiinnitteisen telineen voi irrottaa tarvittaessa nopeasti pois ilman työkaluja ja sen voi myös ottaa uudelleen käyttöön helposti.
Tavaratelineiden kiinnitys tapahtuu yleensä ruuveilla kiinteästi pyöränrunkoon. Runkokiinnitteinen teline on tavallisesti kaksi- tai kolmipisteinen. Osassa malleja tavaratelineen korkeus on säädettävä. Mitä tukevampi rakenne ja mitä enemmän kiinnityspisteitä polkupyörän telineessä on, sitä parempi sen kantavuus on. Tubus-merkin valikoimassa on myös tavarankuljetusteline, joka sopii etuhaarukkaan. Pikalinkulla sen asentaminen onnistuu myös pyörään, jonka rungossa ei ole ruuvikiinnityspistettä. Pyörän etuosaan tarkoitetussa kuljetustelineessä on tyypillisesti kaksipistekiinnitys etuhaarukkaan. Valmistajan mallistoon kuuluu myös käytännöllinen etuteline, joka käy myös satulalaukkujen kannatteluun.

Erinomaiset materiaalivalinnat tekevät tuotteista kestäviä

Tubus-taakkatelineet valmistetaan yleensä vahvasta teräksestä, jossa seosmateriaalinia on kromi-molybdeeni (CroMo). Ohuissa putkissa teräs kestää vääntymiä ja iskuja taipumatta paremmin kuin alumiini eikä se haurastu. Ruostumaton teräs on erityisen hyvä materiaali, sillä käytössä tavarateline altistuu kosteudelle. Ruostesuojattu Tubus kestää vuosikymmeniä.
Mikäli sinulla on jo pyörässäsi kuormateline, johon tarvitset varaosia tai tarvikkeita, on Tubus sinulle erinomainen valinta. Tubus tarjoaa pyöräilijälle puristinadapterit, jousipidikkeet, kiinnittimet, liittimet, adapterit ja asennussarjat. Lisäosia voit tarvita esimerkiksi, jos rungossasi ei ole takana alhaalla kiinnitysreikiä telinettä varten.
Tubus-merkkisten pyörän osien asennus runkoon on todella helppoa. Pyöräntarakat ovat laadukkaita ja kuormattuinakin vaikaita. Silti ne ovat edullisia ostaa. Tubus-pyöräilytuotteet sopivat kaikkiin yleisimpiin polkupyörämalleihin. Saatavilla on monta väriä ja runsaasti variaatioita.

Kiinnostavat pyörät ja pyöränosat löydät Bikesteriltä

Bikesterin verkkokaupasta löydät laadukkaita pyöriä, pyöräilyvarusteita ja pyöränosia edullisesti. Runsaassa valikoimassa on sopivat tuotteet kaikenlaiseen käyttöön, niin naisille, miehille kuin lapsille. Kun ostat meiltä, palautusoikeutesi on 30 päivää. Bikesterin pyöräilytuotteet toimitetaan sinulle nopeasti.