paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

tubolito

23 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
tubolito

Tubolito - kevyempi, kestävämpi, luotettavampi

Jo 100 vuoden ajan Tubolito on valmistanut äärimmäisen kevyitä polkupyörän sisäkumeja. Turboliton termoplastinen elastomeeri yhdistettynä uuteen patentoituun valmistusmenetelmään mahdollistaa ennennäkemättömän laadukkaan kumin. Tuloksena on aiempaa kevyempi, vankempi ja luotettavampi sisäkumin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Sisäkumeistaan tunnettu Tubolito – itävaltalainen alansa edelläkävijä

Tubolito tunnetaan laadukkaista polkupyörien sisäkumeistaan, joihin yritys satsaa valmistaen vaativimpaankin käyttöön soveltuvat sisäkumit. Tämä Itävallasta ponnistanut yritys pitää visionaan valmistaa täydellisiä, optimaalisen käyttökokemuksen tarjoavia sisäkumeja kaikkiin pyöräilylajeihin sopien. Yritys käyttää korkean teknologian omaavaa kestomuovia, termoplastista elastomeeriä, josta pyöränkumit valmistetaan viimeisimmällä, saumattomaksi hiotulla tuotantotekniikalla. Tubolito markkinoi sisäkumejaan niiden alhaisella painolla, jonka ansiosta pyörän renkaan paino kevenee, turvallisuutta vaarantamatta tai rahaa tuhlaamatta.

Insinöörit Christian Lembacher ja Akos Kertesz perustivat yrityksensä työskenneltyään ensin kumpikin matkapuhelinten kaiuttimien kehittämistyössä. High-tech-materiaalien hyödyntäminen tuli siis tutuksi jo aiemmassa työssä, josta he saivat idean kehittää pyörän sisäkumeja kaiuttimiin käytettävästä kalvomaisesta materiaalista, jonka tuli olla mahdollisimman kevyttä ja kestävää. Tämä idea syntyi vastaamaan tarpeeseen, jonka nämä vapaa-ajallaan intohimoiset maastopyöräilijät olivat havainneet – sen, että pyörien renkaiden painoa täytyisi saada alaspäin. Idea oli syntynyt ja yritys pitää yhä edelleen renkaansa vahvasti tällä voitokkaalla menestyksen tiellä!

Valttikortteina keveys, vahvuus ja eurooppalaisuus

Tubolito on synonyymi laadulle, mitä tulee nykypäivän vaativiin tarpeisiin kehiteltyihin pyörän sisäkumeihin. Yrityksen sisäkumit suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa, mikä takaa tuotteille korkean laadun. Keveys ja vahvuus ovat nekin Tuboliton sisäkumien valttikortteja, ja nämä ominaisuudet ovat ratkaisevia juuri sisäkumen valinnassa, vaikuttaen renkaan kokonaispainoon. Tuboliton valmistama sisäkumi on jopa 66 % standardisisäkumeja kevyempi ja kaksi kertaa kestävämpi. Edullinen hinta ei ole sekään koskaan pahitteeksi, ja yritys pystyy myös siihen tehokkaiden valmistusprosenssiensa ansiosta, kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä.

Anna ratkaisevien grammojen vaikuttaa pyöräilykokemuksiisi ja kokeile renkaisiisi Tuboliton edistyksellisellä tekniikalla valmistettuja, kevyestä painostaan tunnettuja sisäkumeja. Bikesterilta löydät Tuboliton valmistamat laadukkaat sisäkumit ja paikkasetit sopuhintaan. Valikoimastamme löydät nämä kirkkaan oranssista väristään tunnetut laatukumit pyöräilyn eri alalajeihin sopien. Tarjolla on omat sisäkuminsa niin MTB-, maantie-, BMX- kuin gravel-pyöräilyynkin kehitettynä. Klikkaa ostoskoriin myös edullinen paikkasetti tulevan varalle, ja olet hyvin varustautunut uutta, kevyempää pyöräilykokemusta varten!

Bikesterilta laadukkaat pyöräilymerkit reiluin ehdoin

Tilaa pyörän sisäkumit ja muut pyöräilytarvikkeet verkkokaupastamme ja saat maksuttoman toimituksen yli 99 euron tarviketilauksiin ja 499 euroa ylittäviin pyörätilauksiin. Tarvikeostoksilla käydessäsi katso samalla käynnillä myös valikoimamme kuuluvat laadukkaat polkupyörät alan pätevimmiltä valmistajilta. Valitessasi laadukkaiden pyöräilytuotteiden toimittajaksi Bikesterin nautit erinomaisista tilausehdoista. Kaikilla tuotteillamme on 100 päivän palautusoikeus, joten voit palauttaa käyttämättömät tuotteet helposti, mikäli ne eivät olekaan tarpeisiisi sopivia. Rullaa toimiville kaupoille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes