Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Triathlon-reput

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Kokonaisvetoisuus in l

l
l

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Zone3 Freewater 4

Värit

  • harmaa
  • oranssi
  • pinkki
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 3
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
ORCA Transition Laukku, musta
ORCA Transition Laukku, musta musta
ORCA
Transition Laukku, musta
159,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Zone3 Swim Safety Buoy Kuivapussi 28l, oranssi
Zone3 Swim Safety Buoy Kuivapussi 28l, oranssi oranssi
Zone3
Swim Safety Buoy Kuivapussi 28l, oranssi
OVH 44,95 € 42,95 €
Pikatoimitus
Zone3 Swim Safety Buoy Kuivapussi 28l, vaaleanpunainen
Zone3 Swim Safety Buoy Kuivapussi 28l, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
Zone3
Swim Safety Buoy Kuivapussi 28l, vaaleanpunainen
OVH 44,95 € 42,95 €
Pikatoimitus
Zone3 Swim Safety Buoy Donut Kuivapussi, oranssi
Zone3 Swim Safety Buoy Donut Kuivapussi, oranssi oranssi
Zone3
Swim Safety Buoy Donut Kuivapussi, oranssi
OVH 39,95 € 37,95 €
Pikatoimitus
arena Team Sack, harmaa
arena Team Sack, harmaa harmaa
arena
Team Sack, harmaa
OVH 21,95 € 19,95 €
Pikatoimitus
Zone3 30l 500D Waterproof Drybag, oranssi
Zone3 30l 500D Waterproof Drybag, oranssi oranssi
Zone3
30l 500D Waterproof Drybag, oranssi
OVH 38,95 € 35,95 €
Pikatoimitus

Triathlon-reppu on kätevä varuste triathlon-reitille

Triathlonissa toimivat varusteet ovat kaiken a ja o. Kun lajin pariin suunnatessa on ensinnäkin pukeutunut optimaalisesti istuviin vaatteisiin, suoriutuminen onnistuu häiriöttä niin pyörän selässä, juoksuosuuksilla kuin vesiosuuksilla. Korkeasti teknologiset materiaalit ovat siis keskeisessä asemassa triathlon-asua valittaessa. Sekä vaatteet että kengät suunnitellaan triathloniin eritysesti siten, että ne sekä suoriutuvat lajin vaatimuksista optimaalisesti että ovat mahdollisimman nopeasti ja kätevästi vaihdettavissa lajin vaihdon yhteydessä. Tästä esimerkkinä juoksukengät, jotka voi aikaa säästäen pukea paljaisiin jalkoihin. Saatavilla on myös vaatteita, jotka sopivat käyttöön eri osuuksilla. Tästä hyvänä esimerkkinä on pitkälahkeinen uimapuku, joka palvelee erinomaisesti niin uinti-, pyöräily- kuin juoksuosuuksilla.

Vaatteiden ja kenkien lisäksi triathlon-varusteet käsittävät muitakin elementtejä. Pyöräilykypärä ja uimalasit kuuluvat näihin varusteisiin. Monet lajin harrastajat ja kilpatriathlonistit suosivat myös kätevää triathlon-reppua, jossa vaihtovarusteet kulkevat kätevästi mukana pisteeltä toiselle. Triathlon-reppuja on saatavilla useissa eri muotoiluissa ja kokoluokissa sekä monenlaisilla teknisillä ratkaisuilla, joten niiden joukosta on helppo löytää sopivin vaihtoehto sopimaan omaan tarpeeseen ja mieltymyksiin. Kun varusteet pakataan kätevästi mukana kulkevaan triathlon-reppuun, lajista suoriutuminen helpottuu ja mukavoituu huomattavasti.

Dare2tri Transition Backpack 13l Triathlonreppu

Triathlon-reppu täynnä tervetulleita ominaisuuksia

Triathlon-repulle tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä istuvuus selkää vasten sekä kestävät materiaalit, jotka varmistavat repulle mahdollisimman pitkän käyttöiän. Myös erilaiset pienet taskut ja lokerot repun ulkopuolella ovat erittäin tervetulleita ominaisuuksia repussa, jossa kuljetetaan mukana esimerkiksi tärkeitä arvotavaroita. Joissakin malleissa on myös erillinen pidike juomapullolle tai kypärälle. Myös repun sisäpuolelta löytyy usein erillisiä osastoja esimerkiksi kenkien säilyttämistä varten. Triathlon-reppuja on saatavilla useissa eri kokoluokissa ja monissa litratilavuuksissa. Oma reppu kannattaa valita sen mukaan, kuinka paljon vaihtovarusteita sen tulee mahduttaa reitin aikana.

Olipa kyseessä sitten treeni tai kilpailu, triathlon-reppuun on helppo mahduttaa kaikki tarvittava. Reput ovat säädettäviä, joten ne on helppo saada istumaan mahdollisimman hyvin kunkin käyttäjän selkään. Useimmiten repuista löytyy myös erillinen vedenpitävä osasto, jossa märkäpuvun tai muiden märkien asusteiden mukana kuljettaminen käy kätevästi siten, ettei repun muu sisältö pääse kastumaan. Triathlon-repuksi kannattaa valita pehmustetuilla olkahihnoilla varustettu malli, jotta sitä on mahdollisimman mukava kantaa.

Triathlon-reppujen lisäksi saatavilla on myös kompaktin kokoisia varustepussukoita, jotka nekin puetaan selkään. Tällainen pussi on erittäin kevyt selässä, joskin useimmiten kooltaan varsinaista triathlon-reppua pienempi. Meiltä Bikesterilta löydät sekä triathlon-reppuja että selkään puettavia varustepussukoita upean värikylläisestä valikoimasta. Tervetuloa valitsemaan omasi!

Pyöräilymaailman konkari palveluksessasi 24/7

Sivustoltamme löydät lajikohtaisesti suunnitellut varusteet niin pyöräilyyn kuin triathloniin. Kun valitset lempilajisi täydentävien varusteidesi toimittajaksi Bikesterin verkkokaupan, nautit aina 30 päivän pituisesta avokaupasta, jonka ajan voit miettiä hankintojasi ajan kanssa. Tervetuloa tekemään onnistuneita ostoksia ympäri vuorokauden palvelevan pyöräilymaailman konkarin luokse!