paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


PUMA Juoksukengät

(1 Tuote)
Valittu:
  KATEGORIAT

  Kengännumero

Valittu:

  Värit

Valittu:
  •  

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

PUMA juoksukengät mukavaan juoksemiseen!


Merkin moton mukaan PUMA juoksukengät on tehty kaikille, jotka eivät pyri juoksemaan nopeasti, vaan vieläkin nopeammin. PUMA juoksukengät sopivat hyvin niin treenaamisesta hiljan innostuneelle harrastajalle kuin tosissaan kilparatoja kuluttavallekin. PUMA-merkin taival alkoi 1900-luvun alun Saksasta Dasslerin veljesten kengittäessä maan olympiajuoksijat uudenlaisilla piikkareillaan. Näillä “ensimmäisillä PUMA juoksukengillä” juostiin lukuisia kertoja mitaleille ja rikottiin maailmanennätyksiä; yksistään Jesse Owens voitti Berliinissä neljä olympiakultaa Dasslereiden kengissä. PUMA-juoksukengät hyödyntävät pitkän kokemuksen ja tutkimustyön tuloksia. Kenkien suunnittelussa kiinnitetään erityisesti huomiota istuvuuteen, kuitenkin niin, että jalkine ei purista juostessa.
PUMA juoksukengät:
  • Tukevat jalkaa, kun sitä tarvitaan
  • Antavat tarvittaessa jalalle sopivasti tilaa liikkua
  • Hengittävät ja siirtävät kosteuden kengän ulkopintaan
  • Moulded EcoOrthoLite® -vuori lisää kengän mukavuutta ja ilmankiertoa estäen mikrobien kasvua

Puma juoksukengät edullisesti verkkokaupasta!

Nopeita kenkiä maailman nopeimmille juoksijoille

PUMA juoksukengät tunnistaa kengän kyljessä kulkevasta juoksurataa muistuttavasta logosta. Merkin valikoima on erittäin laaja. Juoksija voi valita mieleisensä lukemattomien värien ja kuosien joukosta. PUMA juoksukengät saa kevyenä, jalkaa tukevana, leveänä ja kapeana. Yli- tai alipronaatioon taipuvalle jalalle on oma mallinsa. PUMA suunnittelee juoksukenkiä maailman nopeimmille juoksijoille, kuten Usain Boltille. Tällä tasolla toimittaessa tuotteiden laadun ja materiaalien kestävyyden on oltava omaa luokkaansa, mutta myös malleilla ja yksityiskohdilla on merkitystä. PUMA suunnittelee erityisesti ‘nopeita juoksukenkiä’. Tämä tarkoittaa keskittymistä kenkien niihin ominaisuuksiin, jotka auttavat juoksijaa saavuttamaan huippunopeutensa, kuten pohjien pitoon ja liike-energian hyödynnettävyyteen. Juoksukenkien lisäksi PUMA:n valikoimasta löytyy treenivaatteita ja asusteita moneen lajiin. PUMA:n golf- ja jalkapallovarusteet ovat laadukkaita ja ajassa mukana. Kengistä tuttu jatkuva tuotekehittely koskee myös näiden lajien vaatteita ja asusteita. PUMA hyödyntää materiaalitietoutta myös lajirajojen yli; mm. jalkapallojalkineiden kulumisesta ja kiinnityksestä saatavia tietoja hyödynnetään myös juoksu- ja salikäyttöön tarkoitettujen jalkineiden kanssa ja päinvastoin.

Juokseminen tekee hyvää

Kenkäsuunnittelun ohessa PUMA osallistuu myös hyväntekeväisyyteen osana yhteiskuntavastuullisuusohjelmaansa. Yrityksen myymälöissä on mm. voinut osallistua voittoa tavoittelemattoman Soles4Souls-järjestön kampanjaan, joka kerää jalkineita kehitysmaiden lapsille.

Helppo tilaus, nopea toimitus

Bikester.fi:ssä teet tilauksen helposti ja nopeasti. Lähetämme tilaamasi tuotteet viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Saat ostoksesi 100 päivän avokaupalla, jonka aikana voit päättää, pidätkö tuotteet. Polkupyörien lisäksi löydät laajasta valikoimastamme varusteet myös juoksuun ja uintiin.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu