paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet
Topeak

Topeak Modula Cage EX Juomapullonpidike (2020)

ID: 220342
9,95 €
Ei sis. toimituskuluja
Lisää toivelistaan
  • 30 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
  • ILMAINEN TOIMITUS pienemmile osille YLI 99 €6
  • 40 000 tuotetta 600 merkkiä
Tuotetiedot

Lisätietoja

  • Dimensions (L x W x H): 7.3 x 8.5 x 16.3 cm
  • for 0.5 litre PET and standard drinking bottles
  • adjustable
Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
City/työmatka-ajo, MTB, Vaellus/matkailu
Rakenne
Päältä täytettävä  
Kiinnitys
runko  
Materiaalityyppi
Muovi  
Paino
52  g
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2020
Tuotenro
220342
Arvostelu
4.6
16 arvostelu(a)
5 tähteä
11
4 tähteä
4
3 tähteä
1
2 tähteä
0
1 tähti
0
30.06.2015
TDM850Driver
Aivan loistava!
einfach nur Toll!
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Oma vesipulloja Teräs (kapeneva vatsa) ovat aina ravisutti. Ei enää. Hyvä huolto, Super optiikka pyörä ja paino on myös OK. Ja mikä tärkeintä, voit myös asentaa takana putki haltija piiri. Useimmat muut omistajat eivät ole riittäviä syvennys!

Meine Trinkflaschen Stahl (verjüngter Bauch) haben immer geklappert. Jetzt nicht mehr. Guter Halt, Super Optik am Fahrrad und Gewicht ist auch OK. Und ganz wichtig, Sie können auch am hinteren Rohr über die Halterung der Schaltung angebracht werden. Die meisten anderen Halter haben keine ausreichende Aussparung!

31.03.2015
Peter W.
Topeak Modula Cage EX
Topeak Modula Cage EX
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Halkaisija säätö on pohjimmiltaan kyllä ​​hyvä idea, mutta säätö on suunniteltu niin pieni, että - ainakin minä - luultavasti koskaan tule hämmennystä vahvistaa vähemmän kuin pisin koko (pienin asetus sopii hyvin vain "Actimel pullot": ) Lisäksi minusta on sääli, että runko on valmistettu kokonaan (vähintään purseet) kovaa muovia - ei liimoitus ylemmässä kiinnikkeen alueella. My Beautiful Pullo logo siis todennäköisesti pian kaavittu / olla ruma.

Die Durchmesserverstellung ist grundsätzlich ja eine tolle Idee, allerdings ist der Verstellbereich so gering ausgelegt, dass - zumindest ich - wohl nie in die Verlegenheit kommen werde, weniger als die weiteste Größe einzustellen (die kleinste Einstellung passt wohl nur für "Actimel-Flaschen" :) Zudem finde ich es schade, dass der Rahmen komplett aus (wenigstens entgrateten) Hartkunststoff besteht - keinerlei Gummierung im oberen Bügelbereich. Mein schönes Trinkflaschenlogo wird deshalb wohl bald abgeschabt/unansehlich sein.

26.01.2015
BenediktDK
Enimmäkseen supermarket vesipulloja
Overvejende til supermarkedsvandflasker
Automaattinen käännös tanskasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Pullo halkaisija tuettu on kapeampi kuin on ilmoitettu - asetettu 51-73mm. Kahva on yläosassa tuotteen käyttöä rajoittava 0,5 litraa polkupyörän pulloja. Ne mainostaa tuote painaa vain 52 grammaa !!! Että en välitä! Vertailun, tyttöystäväni kesti kahdeksan kiloa vuodessa. Se on 8000 grammaa. Minun veljentytär painaa 37 kiloa ja hän jatkaa lihoa. 0,5 litraa vettä painaa noin 500 grammaa. Mieluummin tietää tuotteesta on särkymätön! Ja haluan tietää tuotteesta voidaan käyttää - mieluiten ennen kuin tilata sen !!! Tuote sopii 0,5 litraa supermarket-vesipulloja.

Flaske diameteren som understøttes er smallere end angivet – angivet til 51-73mm. Den hank som er øverst på produktet begrænser brugen til 0,5 liter cykelflasker. De reklamerer med at produktet kun vejer 52 gram!!! Det er jeg ligeglad med! Til sammenligning, så har min kæreste taget 8 kilo på på et år. Det er 8000 gram. Min niece vejer 37 kilo og hun bliver ved med at tage på i vægt. 0,5 liter vand vejer cirka 500 gram. Jeg vil hellere vide om produktet er brudsikkert! Og jeg vil gerne vide om produktet kan bruges - og gerne før jeg bestiller det!!! Produktet er ideelt til 0,5 liter supermarkeds-vandflasker.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes