paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

TOKEN

22 Tuotetta
TOKEN

TOKEN – intohimo, innovaatio ja käsityötaito

Intohimo, innovaatio ja käsityö - nämä ovat TOKEN-tuotemerkin perusarvoja. Pyöräasiantuntijat ovat yli kymmenen vuoden ajan ottaneet missiokseen tarjota pyöräilyn harrastajille innovatiivisia ja laadukkaita komponentteja. Brändi pyrkii jatkuvasti kehittymään ja vastaamaan kunnianhimoisten pyöräilijöiden vaatimuksia. Useat käytännön- ja laboratoriotestit takaavat korkealaatuisten osien jatkuvan kehittämisen. Olipa kyseessä keskiölaakeri, kuulokkeet tai erityisosat - TOKEN tuottaa luotettavia komponentteja, joilla on merkitystä.

Lajittele
Sivu 1 /
1

TOKEN pyörän komponentit on tehty kestämään

Bikesterin Token on 2000-luvun alussa perustettu yritys, joka valmistaa pyöräilyalan vaativille markkinoille erilaisia pyöränosia ja komponentteja, jotka on luotu kestämään ja palvelemaan pyöräilyyn sitoutunutta ulkoilmassa viihtyjää monipuolisin ja kestävin keinoin. Yrityksen matka alkoi siitä, kun se huomasi pyöräilyä koskevista tuotteista puuttuvan muutamia ratkaisuja, jotka kestäisivät käytössä ja toisivat optimaaliset ominaisuudet mukanaan lajiin. Token painottaa, ettei se suinkaan takaa valmistavansa markkinoiden halvimpia tuotteita, vaan sen sijaan panostaa siihen, että pyöräilyyn vihkiytynyt, jopa ammatikseen pyöräilevä, voi luottaa brändin tuotteiden huolelliseen suunnitteluun sekä siihen, että ne todistetusti toimivat.

Tuotannossaan Token toimii niin, että ensiksi sen tuotekehittäjät keksivät idean, josta valmistetaan ensiksi prototyyppi. Tuo prototyyppi sitten testataan lukuisin testein tarkasti ja huolella, jotta voidaan huomata kohdat, mitä täytyy vielä hioa ja kehittää eteenpäin. Testit kertovat nimittäin suuren määrän tietoa, joka analysoidaan huolella ja selvitetään, miksi ja miten kulloinkin kyseessä oleva tuotteen osa ei kestänyt testissä. Näin tuotekehittelyn sekä erilaisten materiaalien vertailun ansiosta pystytään kehittymään jatkuvasti sekä voidaan tarjota pyöräilyn vaativille ja asiantunteville markkinoille komponentteja, jotka ovat taatusti alansa parhaita.

Token komponentit Bikesterin valikoimassa

Token on muutakin kuin pyöräilyn kehittämiseen keskittynyt yritys. Kun pitelet käsissäsi Tokenin tuotetta, pitelet samalla myös aidon käsityöläisyyden taidonnäytettä, mikä kertoo loputtomasta laadusta. Token lupaa, että laitettuasi brändin valmistaman osan pyörääsi, tulet todella tuntemaan eron, sillä niin hyvin sen tuotteet palvelevat pyöräilijää. Tämän kaiken takana on se, että Tokenin tuotekehittelijät ovat vannoutuneita pyöräilijöitä hekin – ja mikä porukka olisikaan parempi pyörän osien suunnittelija, kuin itse lajiin vihkiytyneet harrastajat!
Token valmistaa komponenttiensa joukossa muun muassa kestävyydeltään ja toiminnoiltaan huippuunsa viedyt keskiölaakerit. Keskiölaakeri toimii osana pyörän voimansiirron toteuttavaa vaihteistoa. Keskiölaakerin tehtävänä on siis tehdä pyöräilystä sujuvampaa ja mitä laadukkaammasta tuotteesta on kyse, sitä paremmin pyöräily vastaa sen mukanaan tuomiin haasteisiin. Bikesterilta löydät Token tuotevalikoiman alta sekä keskiölaakerit että myös muut taidonnäytteet, jotka on tehty viimeistelemään pyöräsi ja sitä kautta viemään pyöräilysi arvaamattomiin korkeuksiin!

Verkkokauppa, joka auttaa tuunaamaan pyöräsi voittajaksi

Bikesterilta löydät monet pyörätarvikkeet ja -varusteet vaativankin pyöräilijän tarpeeseen. Vaadimme jokaiselta valikoimaamme pääsevältä tuotteelta tiettyjä teknisiä ominaisuuksia, kuten testeissä selviämistä ja muulla tavoin todistettua toimivuutta. Tästä syystä valikoimastamme löytyy myöskin Token! Sen valmistamat pyörän komponentit ovat kaukana kaikista tavanomaisista ratkaisuista, ja vievät pyöräsi aivan uudelle tasolle. Tilatessasi Token osat tai muut pyöräilyyn tarvitsemasi ratkaisut Bikesterilta, saat kaikille tuotteille jopa 100 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Lisäksi turvallinen ostotapahtuma ja nopeat toimitukset takaavat sen, että Bikester tulee jatkossakin olemaan valintasi laadukkaille pyöräilytuotteillesi. Kurkkaa komponenttien valikoimaan ja tuunaa pyöräsi voittajien joukkoon!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes