Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

THULE Chariot

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Thule Chariot Lite 1 Pyörävaunu, musta
Thule Chariot Lite 1 Pyörävaunu, musta musta
Thule
Chariot Lite 1 Pyörävaunu, musta
OVH 889,95 € 799,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %
Thule Chariot Lite 2 Pyörävaunu, musta
Thule Chariot Lite 2 Pyörävaunu, musta musta
Thule
Chariot Lite 2 Pyörävaunu, musta
OVH 1 049,00 € 929,95 €
ilmainen toimitus
- 11 %
Thule Chariot Sport 2 Pyörävaunu, keltainen
Thule Chariot Sport 2 Pyörävaunu, keltainen keltainen
Thule
Chariot Sport 2 Pyörävaunu, keltainen
OVH 1 549,00 € 1 329,95 €
ilmainen toimitus
- 14 %
Thule suoja
Thule suoja
Thule
Storage Cover
79,95 €
Pikatoimitus
Thule Chariot 2 Pehmuste
Thule Chariot 2 Pehmuste
Thule
Chariot 2 Pehmuste
OVH 89,95 € 79,95 €
Pikatoimitus
- 11 %
Thule Chariot Suksisarja
Thule Chariot Suksisarja
Thule
Chariot Suksisarja
OVH 389,95 € 339,95 €
ilmainen toimitus
- 12 %

Thule Chariot -pyörävaunut ja -tarvikkeet kuljetukseen

Ruotsissa vuonna 1942 perustettu Thule tunnetaan yrityksen valmistamista erilaisista kuljetusratkaisuista. Thule valmistaa laajassa tuotannossaan muun muassa polkupyörään kiinnitettäviä pyörävaunuja ja lastenistuimia, juoksurattaita, pyöränkuljetustelineitä sekä lastenkantorinkkoja. Thulen tavoitteena ja intohimona on innostaa aktiivisia ulkoilijoita ja perheitä ulkoilun pariin teknisesti pitkälle kehitetyillä kuljetusratkaisuillaan, jotka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan, toimivuudestaan ja kestävyydestään.

Thulen valmistamat kuljetusratkaisut läpikäyvät yrityksen omassa Thule Test Center™ -keskuksessa lukuisia testejä, minkä ansiosta markkinoille päätyy ainoastaan täydellisen turvallisuuden tien päälle varmistavia tuotteita. Ennen kuin yksikään tuote saa kunnian kantaa Thulen logoa, jokainen niistä testataan äärimmäisen haastavissa olosuhteissa niin kylmyyden, vedenpitävyyden ja vetolujuuden puolesta kuin isku-, pudotus- ja törmäyskokeiden muodossa. Tuotteiden laadun, turvallisuuden ja kulutuskestävyyden varmistavien testien lisäksi niiden turvallisuuden takaa Thule Test Program™ -ohjelma, joka on huomattavasti nykyisiä ISO-standardeja tiukempi.

Tuotannossaan Thule pitää laadun, kestävyyden ja turvallisuuden lisäksi myös ilmaston ja ympäristön huomiointia itsestään selvänä seikkana. Thule noudattaa YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -toimintaohjelman periaatteita ja pyrkii jatkuvasti pienentämään toimintansa ilmasto- ja ympäristövaikutuksia niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikajänteellä. Tiukoista ympäristökriteereistä kiinni pitäminen mahdollistaa sen, että jokainen Thulen kuljetusratkaisuja hankkiva tietoinen kuluttaja voi tehdä ostoksia puhtaalla omatunnolla.

Thule Chariot on laatubrändin tuoteperhe, johon kuuluvat jäsenet on kehitetty tuomaan kitkatonta sujuvuutta jokaiselle pyöräilijälle, jolla on kuljetuksen tarvetta. Kätevässä polkupyörään kiinnitettävässä Thule Chariot -pyörävaunussa voi kuljettaa turvallisesti niin pientä lasta kuin lemmikkiäkin, minkä lisäksi ne soveltuvat hyvin myös tavaroiden kuljettamiseen kätevästi paikasta toiseen. Eri mallisten pyörävaunujen lisäksi Thule Chariot -sarjaan kuuluu myös muun muassa lastenistuimia, vaihdettavia istuinpehmusteita, adaptereita ja monia muita tarvikkeita.

Esimerkkejä monipuolisista Thule Chariot -pyörävaunuista

Thule Chariot -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia pyörävaunujen malleja. Tämä siitä syystä, että jokaisen pyörävaunun hankintaa suunnittelevan olisi helpompi löytää juuri omia tarpeita parhaiten palveleva vaunumalli. Vaunumallit eroavat toisistaan niin kokonaispainon, tavaratilan koon, värityksen kuin monien muidenkin ominaisuuksien puolesta.

Esimerkiksi Thule Chariot Lite 2 on 12,5 kg painollaan huomattavan kevyt kahdella istumapaikalla varustettu pyörävaunu, joka muuntuu näppärästi käden käänteessä kävely- tai juoksurattaiksi. Thule VersaWing -järjestelmä mahdollistaa vaunun käyttötavan nopean ja helpon muuntamisen, ja sen mukana toimitettava sade- ja aurinkosuojapaketti varmistaa pienten matkustajien mukavuuden säistä ja vaunun käyttötavasta riippumatta. Helposti säädettävät tuuletusaukot mahdollistavat optimaalisen ilmavirran, ja sadesuojan kanssa käytettävät irrotettavat klipsit lisäävät ilmanvaihtoa vaunussa.

Tuoteperheen toisena pyörävaunun sekä kävely- ja juoksurattaat yhdistävänä esimerkkinä mainittakoon Thule Chariot Cross 2, jossa on samat ominaisuudet kuin Chariot Lite 2 -mallissa, mutta joka toimitetaan ilman sade- ja aurinkosuojaa. Chariot Cross 2 on lisäksi rakenteeltaan hieman jykevämpi 14,5 kg painollaan, säilyttäen kuitenkin kaikki Thulen vaunuille ominaiset, optimaalisen toimivuuden varmistavat ominaisuudet. Cross 2 -mallissa on Lite 2 -mallia reilumpi, XL-kokoinen tavaratila./p>

Meiltä Bikesterilta löydät niin Thule Chariot -malliston pyörävaunut kuin tarvikkeetkin. Tervetuloa tutustumaan ajantasaiseen Thule Chariot -tuotteiden valikoimaamme ja hämmästymään siitä, miten monipuolisesti näillä laatumerkin kuljetusratkaisuilla on etuja tarjottavanaan. Tuotekuvaa napauttamalla pääset näkemään kunkin tuotteen tarkemmat tekniset tiedot. Kun olet klikannut ostoksesi ostoskoriisi ja viimeistellyt ostotapahtuman, toimitamme tuotteesi viiveettä.

Pyörämaailman parasta laatua Bikesterilta

Tervetuloa Bikesterin ympäri vuorokauden palvelevaan verkkokauppaan hankkimaan varusteita, jotka tekevät pyöräilykokemuksistasi sujuvampia! Näppärien kuljetusratkaisujen lisäksi tarjoamme valikoimassamme myös muut tarvitsemasi tarvikkeet pyöräilyyn. Löydät meiltä luonnollisesti myös itse polkupyörät pyörämarkkinoiden parhailta tuotemerkeiltä.