paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

THULE Chariot

6 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Thule Chariot -vaunut ovat monikäyttöinen, turvallinen ja kestävä valinta

Thule on jo vuonna 1942 perustettu ruotsalainen yritys, jonka päämääränä on alusta asti ollut valmistaa tuotteita, joiden avulla pääsemme lähemmäksi luontoa ja niitä asioita, joiden tekemisestä nautimme. Tuotteiden turvallisuus on yritykselle erittäin tärkeää, ja Thule onkin erityisen ylpeä testikeskuksestaan, missä kaikkien tuotteiden turvallisuus varmistetaan pistämällä ne äärimmäisiin olosuhteisiin – tuotteet esimerkiksi altistetaan polttavan kuumille ja hyytävän kylmille lämpötiloille, pudotetaan korkeuksista, altistetaan toistuville iskuille, ja niin edespäin. Päästäkseen myytävään valikoimaan, Thule Chariot -vaunut ovat läpikäyneet myös samanlaiset testit, joten voit olla varma siitä, että näissä vaunuissa lapsesi turvallisuus on taattu.

Ota lapsesi mukaan urheiluhetkiin Thule Chariot -vaunujen avulla

Chariot-vaunut kuuluvat Multisport Trailer -sarjaan, eli monitoimivaunuihin. Chariot-vaunut sopivatkin niin kävelyyn, juoksemiseen, pyöräilyyn kuin jopa hiihtoonkin – näiden monipuolisten vaunujen ansiosta voit ottaa pienen lapsesi mukaan moniin eri aktiviteetteihin, ja erityisen VersaWing -järjestelmän ansiosta vaihtaminen eri lajien välillä on helppoa ja nopeaa! Chariot-vaunut varmistavat sekä sinun että lapsesi mukavuuden. Säädettävä jousitus varmistaa tasaisen kyydin maastosta riippumatta, ja pehmustetut istuimet on helppo irrottaa ja puhdistaa. Turvallisuutta lisää käsikäyttöinen levyjarru, jonka ansiosta vaunuja on helpompi hallita esimerkiksi jyrkissä mäissä.
Suosittelemme tutustumaan Chariot-mallien ominaisuuksiin, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat vaunut. Thule Chariot Lite 1 ja Thule Chariot Lite 2 -vaunut, kuten nimikin jo kertoo, ovat erityisen keveitä ja näin entistä helpompia käsitellä ja kuljettaa. Muita malleja ovat muun muassa Thule Chariot Cheetah 1 ja Chariot CX 2. Kaikkia malleja kuitenkin yhdistää Thulen korkeat laatustandardit sekä helppo kuljetettavuus – kokoontaitettavan rakenteen ansiosta vaunut on helppo pakata mukaan autoon, jotta sporttinen hetki voidaan viettää myös lähimetsää kauempanakin.

Ostosten tekeminen Bikesterilla on nopeaa ja riskitöntä

Olemme koonneet yhteen osoitteeseen runsaan valikoiman pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita ja varaosia. Bikesterilta tilatessasi voit olla varma siitä, että ostat laatua! Ja koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi, tarjoamme aina ostoksillesi 100 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes