paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Terry

37 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Terry valmistaa laadukkaat pyöräilyvarusteet naisille!

Terry on naisille suunnattu pyöräilijän laatumerkki, joka valmistaa niin vaatteet, asusteet kuin satulatkin, jotka on kehitetty selättämään tehokkaalla ja taidokkaalla otteella pyöräilyn mukanaan tuomat vaatimukset – naisten tarpeiden mukaisesti. Erityisen hyvin Terry tunnetaan satuloistaan, joiden taidokas muotoilu saa vaativimmankin pyöräilijän pauloihinsa. Kun kriteereinä ovat mahdollisimman korkea tekninen toimivuus ja mukava istuttavuus sekä takana pitkä, vuosikymmenten pituinen kokemus, Terry satulan pyöräänsä valitessaan voi olla varma, että tulevat pyöräilyt ovat kokemuksina mitä toimivampia ja mahtavimpia!

Naispyöräilijän ehdoton ykkösvalinta - Terry satula

Vuonna 1985 perustettu Terry sai yrityksenä alkunsa sen perustajan Georgena Terryn huomattua, että markkinoilla oli puute erityisesti naispyöräilijöille suunnitelluista vaatteista ja satuloista. Yhä tänä päivänäkin yritys on sitoutunut keskittymään naisten pyöräilyyn sekä toimittamaan siihen parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut. Uudet luomukset testataan naisten toimesta ja niiden naisvartalolle sopivuuden luvataan olevan huippuunsa hiottua!
Myös Bikester vannoo brändin nimeen, joka tietää mitä tekee. Meiltä löydät naisten tarpeita varten suunnitellut Terry pyörän satulat, joiden ansiosta jokaisen naispyöräilijän on mahdollista saada pyöräilyynsä istuin, joka on suunniteltu erityisesti naisen kehon vaatimusten mukaisesti. Kurkkaa valikoimaamme ja löydä uusi, juuri sinun tarpeisiisi suunniteltu tuleva suosikkisatulasi helposti ja näppärästi netistä!

Verkkokauppa, jonka näyttämöllä viihtyvät vain parhaat brändit!

Bikesterin verkkokaupassa tutustut helposti ja näppärästi pyöräilymaailman viimeisimpiin tuulahduksiin sekä useisiin tunnettuihin luottosuosikkeihin. Ostoksesi teet Bikesterilla silloin kuin haluat – ympäri vuorokauden. Bikester tarjoaa valikoimassaan naisille suunnitellut Terry satulat, minkä lisäksi monet muutkin laatubrändit esittelevät upealla näyttämöllämme kaikkein parhaita palojaan. Kun ostopäätös on valmis, turvallinen ja luotettava verkkokauppa toimittaa tilauksen perille nopeasti antaen myös tuotteilleen 100 päivän pituisen avokaupan. Löydä uudet luottoratkaisut pyöräilyysi Bikesterilta - sekä keho että mieli kiittävät!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes