paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Jopa 20% alennus - Creme City Bikes - Klassikkokaupunkipyörät Cremeltä

tern

23 Tuotetta
Polkupyörät kaupunkiin
tern

Polkupyörät kaupunkiin

Tern-merkin nimi tarkoittaa tiiraa. Se on yksi pisimpiä matkoja lentävistä muuttolinnuista, sekä myös yksiavioinen koko elämänsä ajan. Nämä seikat sopivat hyvin kuvaamaan myös Tern-taittopyöriä. Taittopyörällä pidempikin matka kaupungilla taittuu vaivattomasti ja hyvin hoidettuna pyörä on luotettava matkakumppani eliniäksi. Taittopyörät ovat kehittyneet runsaasti ja niillä kulkee lähes samanlaisella vauhdilla ja ketteryydellä kuin tavanomaisen kokoisilla renkailla varustettukin pyörä. Taittopyörä on helppo taittaa pieneen tilaan esimerkiksi junaan astuttaessa ja sen saa taitettua käyttökuntoon käden käänteessä. Näin voit helposti hoitaa työmatkasi niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin myös pyöräillen. Taittopyörä on myös erittäin näppärä vaihtoehto matkailuautolle tai veneelle pienen säilytystilansa ansiosta.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tern – taittopyörä on aina mukanasi!

Tern valmistaa laadukkaat taitettavat polkupyörät. Jokainen mallistoon kuuluva polkupyörä on nopeasto kokoontaittuva ja tavanomaista pyörää pienempi. Tern on näppärä kulkuneuvo jokapäiväiseen käyttöön. Otat sen todella helposti mukaan autoon, junaan, matkailuvaunuun tai veneeseen. Pyörävalmistajan tavoite on tehdä kompakteja täysiverisiä polkupyöriä, joissa on kestävä rakenne ja laadukkaat osat. Valittavanasi on useita Tern pyörämalleja. Osassa on ratasvaihteisto, osassa napavaihteet. Valikoimassa on myös yksivaihteinen ajopeli. Yhtiön tuotteet kiinnostavat pyöräilijöitä maailmanlaajuisesti. Suosittu pyörämerkki on myynnissä jo noin 60 maassa.
Tern taittopyörä:
  • Kulkee helposti mukana busseissa ja metrossa
  • Mahtuu kätevästi vaikka auton takakonttiin
  • On helppo taittaa pieneksi ja avata uudestaan
  • Vie sisäötiloissa säilyttäess vain vähän tilaa

Tern taittopyörät kätevästi matkoille mukaan!

Taittuu todella pieneen kuljetusasentoon - nopeasti!

Tern taittopyörän asettaminen kuljetusasentoon sujuu nopeasti, vain 10 sekunnissa. Pyörän runko kääntyy keskeltä kuljetusasentoon. Samoin etuhaarukka on taitettavaa mallia. Myös polkimet kääntyvät sisäänpäin, jolloin pyörän syvyyssuunnassa vaatima kuljetustila pienenee. Kuljetuskorkeus vähenee vielä huomattavasti, kun satulatolppa lasketaan. Pyörän renkaat ovat kooltaan pienemmät kuin tavanomaisessa pyörässä. Tämäkin on merkittävä helpotus kuljetuksessa. Pienin Tern-pyörien vanne on 20 tuumainen. Toinen yleinen koko on 24 tuumaa.
Varustelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaikka pyörät on suunniteltu pieniksi. Pyörissä on tavarateline, lokasuojat edessä ja takana, käsijarrut ja ajovalot.

Näin yhdistät joukkoliikenteen ja pyöräilyn saumattomasti

Julkinen liikenne on ottanut Ternin pyörät hyvin vastaan. Yritys on tehnyt yhteistyötä julkisen liikenteen kanssa esimerkiksi Hampurissa, jossa Tern Link D8-pyörän on saanut ottaa mukaan junaan myös ruuhkahuippuina, jolloin tavallisia polkupyöriä ei ole hyväksytty.
Julkisen liikenteen myönteinen suhtautuminen Terniin on luonnollista, sillä taittopyörillä mahdollistetaan ympäristöystävällinen ja terveellinen kaupunkiliikenne. Pyöräily on jo sinänsä kannatettava liikkumisen muoto. Kun taittopyörä lisäksi kulkee julkisen liikenteen mukana vaivattomasti, on pyöräilyn yhdistäminen muuhun kaupunkiliikenteeseen erityisen saumatonta. Polkupyörää ei enää tarvitse jättää esimerkiksi rautatieasemalle vaan sen voi ottaa mukaan. Näin pyöräily yhdistyy matkantekoon aiempaa monipuolisemmin. Pyörän kyytiin voidaan nousta sekä lähtöpaikassa, määränpäässä että kaikilla välietapeilla. Tällä tavalla polkupyörät ja muu vähäpäästöinen liikenne tukevat toisiaan vähentäen autoilun tarvetta. Liikenneruuhkia voidaan helpottaa kaupungeissa ja henkilökohtainen liikkuminen nopeutuu. Taitettava citypyörä auttaa rajoittamaan ilmansaasteita ja vapauttamaan kaupunkitilaa ihmisten käyttöön.
Taiwanilainen Tern -yhtiö valmistaa polkupyörät Taipein kaupungissa. Toimistot sillä on lisäksi Suomen Turussa, Kiinassa, Iso-Britannisassa ja Yhdysvalloissa. Vuonna 2011 perustun yhtiön taustalla on pidempi suunnittelutyö kuin vuosiluku antaa ymmärtää. Yhtiön päävastuulliset henkilöt ovat toimineet polkupyöräalalla jo aiemmin. Tunnustukseksi osaamisestaan Tern on saanut jo merkittäviä alan suunnittelupalkintoja.

Bikester myy pyörät, varusteet ja pyörän osat edullisesti

Bikester.fi tarjoaa laajan valikoiman polkupyöriä, pyöräilytarvikkeita, -varusteita ja -vaatteita. Bikesterin verkkokaupasta saat haluamasi tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan! Kun ostat meiltä, sinulla on 100 päivän ilmainen palautusoikeus. Bikesterin pyöräilyvaatteet toimitetaan sinulle nopeasti ja niillä on 24 kuukauden tuotetakuu. Tilaa tänään, niin lähetämme huomenna. Bikester on sinun polkupyöräkauppasi netissä!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.