Pyöräkauppa netissä

Tektro

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • musta
 • läpinäkyvä
 • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Tektro Orion 4P Levyjarru Vasen
Tektro Orion 4P Levyjarru Vasen
Tektro
Orion 4P Levyjarru Vasen
86,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Tektro TR-8 Jarrulevy
Tektro TR-8 Jarrulevy
Tektro
TR-8 Jarrulevy
17,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
 • Versiot: 180mm
Tektro RL 520 Jarrukahva Pari, musta
Tektro RL 520 Jarrukahva Pari, musta musta
Tektro
RL 520 Jarrukahva Pari, musta
35,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Tektro RL 720 Jarrukahva setti alumiini, musta
Tektro RL 720 Jarrukahva setti alumiini, musta musta
FLASH-TARJOUS
Tektro
RL 720 Jarrukahva setti alumiini, musta
34,95 € 23,95 €
- 31 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Tektro huoltosetti levyjarruille levyjarruille
Tektro huoltosetti levyjarruille levyjarruille
Tektro
huoltosetti levyjarruille levyjarruille
56,95 € 51,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Tektro CL530 Jarrukahva Sarja, hopea
Tektro CL530 Jarrukahva Sarja, hopea hopea
FLASH-TARJOUS
Tektro
CL530 Jarrukahva Sarja, hopea
24,95 € 19,95 €
- 20 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Tektro RX 4.1 Jarrukahvasarja, musta
Tektro RX 4.1 Jarrukahvasarja, musta musta
FLASH-TARJOUS
Tektro
RX 4.1 Jarrukahvasarja, musta
41,95 € 23,95 €
- 43 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Tektro FL 540 Jarrukahva setti alumiini, musta/hopea
Tektro FL 540 Jarrukahva setti alumiini, musta/hopea musta/hopea
Tektro
FL 540 Jarrukahva setti alumiini, musta/hopea
30,95 €
ilmainen toimitus
Tektro RL721 Jarrukahva Sarja, musta
Tektro RL721 Jarrukahva Sarja, musta musta
FLASH-TARJOUS
Tektro
RL721 Jarrukahva Sarja, musta
34,95 € 25,95 €
- 26 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen

Tektron jarrut hidastavat tehokkaasti ja turvallisesti!

Tektro USA:n tavoite on valmistaa maailman parhaat jarrujärjestelmät kaikkiin polkupyöriin. Yritys tuottaa erittäin kestäviä ja laadukkaita polkupyörän jarruja ja niiden osia. Tektron valikoimassa löytyvät sekä levy- että vannejarrut. Poikkeuksellisen korkeatasoiset pyöränosat ovat määrätietoisen tuotekehittelyn tulos. Amerikkalaisella Tektrolla on käytössään edistyksellinen tuotantotekniikka, tarkka prosessointi ja huolellinen laadunvalvonta. Yritys on perustettu 1986 ja se tunnetaan alansa huippuna ympäri maailman.
Jos pyöräsi ei jarruta kunnolla, tilannetta voi parantaa uusien jarrupalojen tai -levyjen asennus. Tektron valikoimassa on useita laadukkaita jarrujärjestelmiä polkupyörään. Kun suunnittelet jarruosien ostoa, on tärkeä varmistaa osien yhteensopivuus. Tämän jälkeen löydät hyvät etujarrut, takajarrut ja muut pyöränosat. Kun valitset tehokkaat jarrut eteen ja taakse, niin pyöräsi jarruttaa hyvin.
Tektron valikoimasta löydät mm.

 • Mekaaniset levyjarrut
 • Hydraaliset levyjarrut
 • V- Jarrut
 • U- Jarrut
 • Jarrutarvikkeet kuten jarrupalat ja jarrulevyt yms.

Tektron laadukkaat pyörän jarrut kätevästi netistä!

Levyjarruissa on hyvä hidastusteho

Saatavana on levyjarruja sekä hydraalisina että mekaanisina jokaisen polkupyöräilijän tarpeisiin. Hydrauliset levyjarrut toimivat jarrunesteen avulla. Mekaaniset levyjarrut käyttävät jarrutusvoiman välittämiseen vaijeria. Molemmissa näissä jarrulevyt ovat jäähdytetyt. Levyissä on kitkapinnat, joiden välissä on jäähdytyskanavat. Siksi ne kestävät jarrutuksen tuottamaa lämpöä hyvin. Eritystä suosiota ovat saaneet helposti asennettavat ja helposti säädettävät hydrauliset levyjarrut, joissa on mineraaliöljyvoitelu.
Levyjarrujen tuotemallistoja MTB-ajoon ovat Orion SL, Gemini, Draco 2, HDC, Auriga, Aquila, Novela ja Aries. Cyclocrossien jarrujärjestelmiä ovat Lyra Series ja Mira. Muita levyjarrujen järjestelmiä ovat Volans, Vela ja Dorado.

Hyvät vannejarrut pysäyttävät varmasti

Tektron vannejarrut ovat kevyet. Siksi ne ovat yleinen valinta esimerkiksi maantiepyörään. Vannejarruvalikoima on laaja: on keveitä sivuvetoisia jarruja maantiepyöräilyyn ja tehokkaita cantilever-jarruja kaikkiin pyöriin, esimerkiksi retkipyörään tai kaupunkiajoon. Valikoimassa on myös jämäköitä u-jarruja ja v-jarruja BMX-pyöriin. Tektron laadukkaat jarrupalat kestävät käyttöä pitkään ja ne jarruttavat tehokkaasti. Valittavanasi on useita erilaisia jarrupaloja. Valitse tarpeesi mukaan pehmeät tai kovat jarrupalat. Saatavilla on myös säädettävät jarrupalat, joissa on 5 asteen sivuttainen säätövara.

Amerikkalaiset huippuluokan jarrutuotteet

Jarrujen varaosat ja tarvikkeet kuuluvat Tektron valikoimaan. Voit ostaa tuotteita esimerkiksi maastopyörään, hybridiin, kilpapyörään, cyclocrossiin, triathlonpyörään ja retkipyörään. Tektron valikoimassa on monenlaiset keveät tarvikkeet: jarrupalat, jarrulevyt., jarrusatulat, jarrulänget, jarruvarret, jarrukahvat (jarruvivut), jarruvaijerit, jarruletkut ja adapterit.
Valmistaja käyttää tuotteissaan kestäviä materiaaleja. Metalliosien yleisin aines on vahvistettu alumiini. Osa jarrukahvoista on hiilikuitua. Joissakin jarrutuskahvoissa on metallin päällä kuminen tartuntapinta. Toisissa tuotteissa valmistusaineena on titaani. Levyjarrujen jarrupalat ovat yleensä metallin ja keraamisen aineen seosta. Metalli-keramiikka -komposiitti on kestävä ja se hiljentää vauhdin tehokkaasti.
Tektro kehittää innovaatioita pyöräilyyn. Yksi niistä Quick Release -pikakiinnitysmekanismi. Yhtiön kekseliäisyydestä kertoo myös jarrukahvaan integroitu soittokello. Tektron valikoimassa on myös integroidut jarrukahva-vaihdevipu -yhdistelmät.

Bikester myy laadukkaat pyörät, pyöräilyvarusteet ja pyöränosat

Tutustu Bikesterin runsaaseen valikoimaan ja löydä itsellesi sopivimmat polkupyörien osat ja tarvikkeet. Bikester.fi tarjoaa laajan valikoiman polkupyöräilytarvikkeita, -varusteita ja -vaatteita. Verkkokauppamme runsaassa valikoimassa on kaikki luotetuimmat huippumerkit aina kilpailukykyiseen hintaan! Kun ostat meiltä, sinulla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Bikesterin pyöräilyvaatteet toimitetaan sinulle nopeasti ja niillä on 24 kuukauden tuotetakuu. Tilaa tänään, niin lähetämme huomenna. Bikester on sinun polkupyöräkauppasi netissä.