Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista
Lastenrattaat urheilulliseen käyttöön
Lastenrattaat urheilulliseen käyttöön
Tämän kategorian lastenrattaat eivät ole aivan yksinkertaisia lastenrattaita, vaan erityisesti juoksulenkeille tarkoitettuja malleja. Thulen ja Burleyn rattaat on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen. Niiden suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon rattaiden juoksuaskeleisiin sopiva rakenne, turvallisuus sekä kevyiden ja kestävien materiaalien käyttö. Juoksurattaat ovat muihin lastenrattaisiin verrattuna tukevammat ja tasaisemmin rullaavat. Niissä on myös tavallista suuremmat renkaat, matalampi istuinasento sekä hyvä jousitus. Optimaalisen juoksuasennon takaavat säädettävä työntökahva sekä tavallista laajempi tila myös pitkille askelille.

Juoksurattaat

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Juoksurattaat ovat loistava valinta aktiivisille vanhemmille

Aktiivisena pysyminen on aina tärkeää, sillä se on tapa pitää huolta sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnista. Olitpa sitten intohimoinen pitkänmatkanjuoksija tai rakastat reippaita viikonloppukävelyjä, pienet lapset eivät ole este harrastuksesi jatkumiselle! Tarvitset vain juoksurattaat, ja olet valmis lähtemään nauttimaan raikkaasta ilmasta. Ja tekeehän puhdas pohjoisen ulkoilma tietysti hyvää myös perheen pienimmille. Valikoimaamme olemme valinneet alan huippumerkit kuten Thule ja Burley. Heidän rattaansa ovat suunniteltu maksimoimaan niin käytettävyys kuin lapsen ja rattaiden työntäjän mukavuuskin.

Juoksurattaat on suunniteltu suojaamaan lastasi reippaidenkin lenkkien aikana

Juoksurattaissa on tavallisia rattaita paremmat jousitukset, mikä suojaa lastasi juoksualustan mahdollisilta pompuilta sekä vauhdin aiheuttamilta epätasaisuuksilta. Rattaiden muotoilussa on otettu huomioon optimaalisen juoksuasennon saavuttaminen, ja niissä on tavallista enemmän tilaa myös pitkien askelten ottamiselle. Näissä rattaissa on myös normaalia suuremmat renkaat, jotka on aseteltu kolmion muotoon, minkä ansiosta rattaita on helpompi työntää vaikeakulkuisillakin pinnoilla – juoksurattaat rullaavat sulavasti sellaistenkin kohtien yli, joiden ylittämistä et uskaltaisi normaalien rattaiden kanssa edes yrittää! Materiaalitkin ovat valittu astetta rankempi käyttö mielessä.
Näiden ominaisuuksien lisäksi juoksurattailla onkin paljon yhteistä tavallisten rattaiden kanssa: useimpia malleja yhdistävät esimerkiksi aurinkolippa, joka suojaa lastasi kauniiden päivien UV-säteilyltä, ergonomisesti muotoiltu työntökahva, ja kätevä säilytystila, johon voit asettaa vaikkapa retkieväät tai muut tarvitsemasi varusteet. Juoksurattaatkin on totta kai mahdollista taittaa kokoon, joten voit näppärästi pakata ne autosi takakonttiin ja lähteä lenkille lempimaisemiisi, vaikka ne eivät löytyisikään aivan kotinurkilta! Valikoistamme löydät sekä yksi- että kaksipaikkaiset rattaat.
Huomioithan, että juoksurattaita ei voi käyttää aivan pienten lasten kanssa. Useimmiten lapsen suositellaan olevan vähintään 8-12 kuukautta vanha, jotta juoksurattaiden käyttäminen on turvallista. Tämä sen vuoksi, että nuoremmat lapset eivät pysty tukemaan niskaa ja päätä tarpeeksi hyvin. Lapsen varttumista odotellessa voit kuitenkin pysyä aktiivisena kävelylenkkien avulla, sillä tavallisissa rattaissa tehdyt rauhallisemmat kävelylenkit onnistuvat myös aivan pienten lasten kanssa.

Ostosten tekeminen Bikesterilla on helppoa ja nopeaa

Me Bikesterilla olemme intohimoisia kaikkea ulkoiluun ja pyöräilyyn liittyvää kohtaan. Siksi olemme koonneet yhteen kaikki alan parhaat ja suosituimmat merkit ja tuotteet! Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi maastopyörät, varaosat erilaisiin pyöriin, pyöräilykypärät tekemään urheilusta turvallisempaa, sekä monet muut varusteet. Sivustoltamme löydät sekä ajattomat klassikot, jotka ovat aina luotettava ja kestävä valinta, että myös kuumimmat uutuustuotteet, jotka ovat saatavilla vain alan erikoisliikkeistä. Parhaiden tuotteiden lisäksi olemme päättäneet, että haluamme tarjota asiakkaillemme myös parasta asiakaspalvelua. Siksi kaikille tilauksille on voimassa 30 päivän avokauppa, joten sinulla on yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin. Onko ostosten tekeminen ollut koskaan näin helppoa, nopeaa ja riskitöntä?