paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Kattotelineet pyöränkuljetukseen

8 Tuotetta
Kuljetettavien lukumäärä
 • 7
 • 1
Enimmäislasti kg
 • 15 75
Paino (noin) kg
 • 2,5 7,7
Kasaaminen ilman työkaluja
 • 5
Valmistaja
 • 2
 • 6
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Osta kattoteline pyörän kuljettamiseen nettikaupasta osoitteessa Bikester.fi

Kattoteline pyörän kuljetukseen Vaikka polkupyörä on erinomainen ja suhteellisen nopea kulkuneuvo, tulee usein kohdalle tilanteita, jolloin polkupyörää on pakko kuljettaa esimerkiksi autolla. BMX-pyörällä ei juuri ajella pidempiä matkoja, joten jos olet menossa esimerkiksi kilpailuun tai vain harjoittelemaan toiselle paikkakunnalle, tarvitset ehkä autoa pyöräsi kuljettamiseen. Jos osallistut maantiepyörälläsi pyöräkilpailuun, joka on toisella puolella Suomea tai jopa ulkomailla, et ehkä halua polkea satoja kilometrejä kilpailupaikalle ja väsyttää itseäsi aivan loppuun ennen kilpailua. Nosta pyöräsi kattotelineelle, joka on tarkoitettu pyörän kuljetukseen ja saavu levänneenä kilpailuun ja kilpailun jälkeen istut taas autonrattiin. Sivustolta Bikester.fi löydät erinomaisia ja luotettavia pyörän kuljetustelineitä. Meillä on tarjolla seuraavat suositut merkit:
 • Atera
 • Thule
 • Unitec

Kattotelineiden lisäksi löydät Bikesterilta joitakin kattotelineiden lisävarusteita. Ehkä tarvitset auton pyörätelineeseen säätöruuvit, jotka on lukittavissa. Käy myös katsomassa Bikesterin tarjoussivua, sieltä ehkä löytyy sinulle sopiva kattoteline pyörän kuljetukseen todella edulliseen hintaan.

Kattotelineen edut

Jos haluat säästää sekä auton että pyörän maalipintaa, on kattoteline paras tapa kuljettaa polkupyörää. Jos kuljetat useampaa pyörää samanaikaisesti, voit laittaa ne kattotelineelle ilman, että ne kolhivat toisiaan. Pyörä pysyy myös huomattavasti puhtaampana kuraisella ilmalla kuin auton perään kiinnitetty pyörä.

Kattotelineen huonot puolet

Kattoteline ei aina ole paras ratkaisu pyörän kuljettamiseen. Se kohottaa auton kokonaiskorkeutta huomattavasti. Autoa ei voida ajaa autotalliin tai autokatokseen, eikä tietenkään matalien siltojen ali. Lisäksi se kohottaa jonkun verran polttoainekustannuksia, sillä ilmanvastus lisääntyy. Kaasujalkaa täytyy myös vähän hellittää, varsinkin mutkaisella tiellä ja tuulisella ilmalla.
Pyörän nostaminen katolle vaatii vähän ruista ranteisiin ja voi olla hankalaa, varsinkin, jos nostaja sattuu olemaan lyhyt ja pyörä painava. Jos kuljetat pyörääsi usein ja vain lyhyempiä matkoja, voi sen nostaminen katolle kerta toisensa jälkeen tuntua työläältä. Jos nämä haittapuolet tuntuvat liian suurilta, on tietysti olemassa muitakin ratkaisuja, esimerkiksi:
 • Pyöräteline vetokoukkuun
 • Pyöräteline, joka kiinnitetään auton peräluukkuun
 • Pyörä auton tavaratilaan
Bikesterilla on myös muita pyörätelineitä, sekä auton vetokoukkuun että auton peräluukkuun kiinnitettäviä.

Kattoteline lomamatkalla

Auton kattotelineelle voit kiinnittää koko perheen polkupyörät. Näin voitte matkustaa pitkiäkin matkoja autolla ja tehdä välillä päivän tai muutaman tunnin pituisia retkiä pyörillä. Se antaa aivan uuden ulottuvuuden lomalle, sillä pyörän satulasta näkee paljon sellaista, mitä ei auton ikkunasta näe. Lisäksi pyörillä pääsee moneen paikkaan, mihin ei autolla pääse. Pyörillä voi liikkua huomattavasti pidempiä matkoja kuin jalkaisin. Pyörien päälle voidaan myös pakata huomattavasti enemmän tavaraa kuin mitä viitsisi raahata jalan kulkiessa.
Jos perheen pienin ei jaksa pyöräillä pitkiä matkoja, voi hän aina matkustaa äidin tai isän kyydissä polkupyörän lastenistuimessa. Bikesterilla on laaja valikoima erilaisia lastenistuimia polkupyörään. Kaiken lisäksi koko perhe saa liikuntaa ja raitista ilmaa pyöräillessään. Sateen sattuessa voidaan jatkaa matkaa autolla ja pysyä kuivina. Heti kun aurinko kurkistaa pilven takaa, otetaan taas pyörät alas katolta ja aletaan polkea ja tutkia ympäristöä.

Huomioitavaa käytettäessä kattotelinettä pyörän kuljetukseen

Ostaessasi kattotelinettä sinun tulee tarkistaa, että pyöräsi sopii siihen. Pidikkeissä saattaa olla eroa riippuen siitä, minkä tyyppistä pyörää tai pyöriä kuljetat. Auton pyörätelineissä on yleensä hyvät kiinnitysjärjestelmät, mutta on tärkeää, että huolehdit siitä, että ne ovat oikein ja kunnolla kiinnitetyt. Pyörän pitää olla todella tukevasti ja varmasti kiinnitetty, jotta se ei pääse irtoamaan tai liikkumaan matkan aikana. Jos pyörä irtoaa, sillä voi olla hyvin kohtalokkaat seuraukset.
Kiinnikkeet ovat yleensä hellävaraisia pyörääsi kohtaan, mutta voit laittaa esimerkiksi kangaspaloja pyörän ja telineen väliin, jos pelkäät, että pyörän maalipinta kolhiintuu. Äläkä missään tapauksessa unohda tarkistaa, sattuuko matkan varrelle matalia siltoja. Voit ehkä jo etukäteen suunnitella matkan kiertäen mahdolliset matalat sillat. Mittaa myös autosi korkeus lasteineen ennen liikkeelle lähtöä, jotta tiedät, milloin voit ajaa sillan alitse. Ja muista myös ajon aikana, että sinulla on korkea lasti niin, että et esimerkiksi yritä ajaa liian matalan katon alle esimerkiksi huoltoasemalla autoa tankatessasi.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes