paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Supernova Dynamovalot

7 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Aina käyttövalmis ja käyttövarma Supernova dynamovalo

Pyörän valo on lakisääteinen turvallisuustekijä. Jos etsit pyörääsi huoletonta ja varmaa valoa, on dynamovalo hyvä valinta. Perinteiset, pyörän haarukkaan kiinnitettävät dynamovalot tekivät aikaisemmin polkemisen raskaaksi ja silti olivat vain kalpean heikkoja valotehtoltaan, nykydynamot ovat ominaisuuksiltaan jotain aivan muuta. Napadynamot sijoitetaan eturenkaan sisälle etunapaan, joten napadynamo ei lisää polkemisen vastusta vaan rullaa sujuvasti ja huomaamatta tuottaen kuitenkin riittävästi valotehoa. LED-valo on kirkas ja turvallinen, se säilyy aina yhtä kirkkaana eikä himmene paristolampun tavoin ajan myötä. Supernova dynamovalot valmistetaan saksalaisella osaamisella ja taidolla. Yrityksen tuotteet ovat käytössä niin harrastajilla kuin aktiivipyöräilijöilläkin, ne ovat saaneet myös kansainvälisiä tunnustuksia tuotekehittelystään. Kun harkitset pyöräsi valovaihtoehtoja, muista että modernilla Supernova dynamolla on monia hyviä ominaisuukasia:
  • Käyttövarma
  • Aina käyttövalmis, ei huolta pariston tyhjenemisestä
  • Ekologinen ja ekonominen, ei tyhjiä paristoja eikä lisäkuluja ostamisen jälkeen
  • Perinteistä mainettaan modernimpi

Turvallista ja mukavaa pyöräilyä myös pimeässä

Supernova dynamovalo on ultrakevyt ja käytännöllinen valo, joka takaa näkyvyytesi ja turvallisuutesi pimeän aikaan pyöräillessä. Bikester tarjoaa laadukkaat, kevyestä alumiinista valmistetut Supernova dynamovalon E2- ja E3-sarjat. E3-sarjan tuotekehittely on saanut lukuisia palkintoja, se on huippulaadukas valinta aktiivipyöräilijälle ja harrastajlle. Dynamoissa on kestävät ja kirkkaat LED-valot, joiden valoteho voi olla jopa 205 lumenia. Supernova dynamon valoteho varmistaa, että muut tielläliikkujat näkevät sinut riittävän hyvin ja ajoissa. Samalla sinä näet edessäsi olevan reitin kaikkine mutkineen ja kuoppineen, jotta voit ennakoida ajamista ja vauhtiasi. Supernova dynamovalossa on automaattinen seisontavalotoiminto, joka pitää valon palamassa myös silloin kun seisahdut esierkiksi liikennevaloihin. Seisontavalo-ominaisuus merkitsee myös sitä, että Supernova dynamon valo palaa tasaisesti ja kirkkaasti heti kun aloitat pyöräilyn. Huolehdi pyöräsi valojen ja heijastinten toimivuudesta jo valoisan vuodenajan aikana, näin ajomukavuutesi ja turvallisuutesi on pimeällä taattu. Riittävän valotehon ja näkyvyyden saat, kun yhdistät Supernova dynamon takavaloon sekä heijastimiin polkimissa, renkaissa ja ajovaatteissasi.

Supernova Dynamovalo pyörään Bikesterilta!

Kirkkaan valaisevat pyörätuotetarjoukset Bikesterista

Bikester-nettikauppa on hionut verkko-ostamisen helppouden äärimmilleen. Tuotteita ja niiden ominaisuuksia on helppo selata ja verrata verkkokaupan valikoimassa, ostamisprosessi on yksinkertainen ja jouheva. Valitse vain itsellesi sopivin maksuvaihtoehto ja toimitustapa, tuotepaketti on perillä nopeasti. Bikesterin sadan päivän ilmainen palautusoikeus täydentää vaivattoman ostamisen. Bikesterin nettisivuilla on runsaasti tietoa pyöräilystä, pyörien valinnasta ja ominaisuuksista. Voit aina kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta, itsekin pyöräilyä harrastava henkilökunta vastaa mielihyvin kysymyksiisi ellet löydä vastausta UKK-osiosta. Kurkkaa myös sivuston tarjoustuotevalikoima, josta löydät aina huipputuotteita alennetuin hinnoin.TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes