paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Varaston tyhjennysmyynti - Tee superlöytöjä!

Dynamovalot

46 Tuotetta
Valmistaja
  • 8
  • 4
  • 1
  • 7
  • 7
  • 6
  • 13
Tuoteperhe
  • 2
  • 2
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kaamosajan pelastus: Dynamovalot

Dynamovalot Liikenneturvan mukaan on lain mukaan polkupyörässä käytettävä valoja hämärällä ja pimeässä liikkuessa. Se on myös järkevää, sillä autoilija havaitsee valollisen pyörän huomattavasti helpommin kuin pimeän. Hämärällä ja pimeällä tulee pyörässä lain mukaan olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävä valaisin. Jos polkupyörässä on takavalo, tulee sen näyttää punaista valoa - vilkkuvaa vai tasaista – sillä ei ole väliä.

Suomen laki sen sanoo - valot on pyörässä oltava

Polkupyörän valot on siis niin sanottu pakko-ostos, jos niitä ei ole integroitu pyörääsi. Onneksi valovalikoimastamme löytyy dynamovaloja ja -lamppuja vaikka muille jakaa, mm. Axalta, Diverseltä, RFR:ltä, Supernovalta, Trelockilta, Unionilta ja XLC:ltä.

Meiltä on saatavana edullisempia, alle 30€ dynamolamppuja huippumerkeiltä, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Meiltä löydät niin heijastimellisiä malleja sekä eteen että taakse sekä halogeenivaloja, jotka varmasti loistavat tarpeeksi jopa metsäisillä poluilla. Suuresta valikoimastamme löydät taatusti itsellesi sopivat valaisimet. Polkupyöränvalohifistelijöille valikoimastamme löytyy todella suuren valotehon polkupyörän dynamovaloja, jotka menevät yli 30€, mutta maksavat kyllä itsensä takaisin maanteillä ja maastossa. Yli 30€ liigassa painelee sekä pelkkiä etuvaloja että myös settejä, joissa on mukana erilaisia etu- ja takavaloja. Kaikki huippumerkkien laatukamaa - nyt saat pyörääsi myös todella tehokkaat LED-valot!

Viimeistele pyöräsi valaistuksen avulla

Tilaa dynamovalot jo tänään ja ole valmiina syksyn pimeviin iltoihin. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen, voit palauttaa sen veloituksetta 100 päivän sisällä tilauksen toimituksesta. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen, jos tilaat tämän päivän aikana.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes