paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

CatEye Ajovalot

32 Tuotetta
Tuoteperhe
  • 13
  • 2
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Japanilaista osaamista - CatEye polkupyörän valot

Bikesterin Mikäpä voisi olla osuvampi nimi polkupyörien valoille tai valoille ylipäätään, kuin Cat eye? Cateye on Japanissa vuonna 1954 perustettu yritys, joka valmistaa pitkällä ammattitaidolla ja kokemuksella yhdet tämän päivän laadukkaimmista polkupyörän valoista. Valojen lisäksi yritys valmistaa myös älykelloja, polkupyörien pienoistietokoneita, otsalamppuja sekä muita erilaisia pyöräilyyn sopivia varusteita. Osakassa perustettu yritys julkaisi markkinoille ensimmäisen pyörätietokoneen jo vuonna 1981, mistä lähtien sen nousukiito on ollut pysäyttämätön. Monet pyöräilyn harrastajat ja ammattilaiset kautta maailman vannovat tänään näiden ”kissan silmien” nimeen – nimittäin brändin, joka valaisee huippuunsa kehitetyillä polkupyörän valoilla niin leppoisat kaupunkiajot, pitkät maantieajot kuin haastavat maastopolutkin.

Laki vaatii ajovaloa hämärällä pyöräiltäessä

Suomen laki edellyttää, että hämärällä ajettaessa polkupyörästä tulee löytyä valaisu. Sen lisäksi, että valo voi olla kiinnitettynä polkupyörään, tänä päivänä pyöräilyn valaisijaksi hyväksytään myöskin erilaiset otsalamput ja kypärälamput. Tärkeintä on, että pyöräilijä näkyy kauas ja näkee kauas, jotta ikäviltä vaaratilanteilta liikenteessä vältyttäisiin. Useat pyöräilijät valitsevatkin nykyään ajonsa valaisemiseksi kätevät kypärälamput, joskin toisaalta paristokäyttöiset ajovalot kasvattavat nekin suosiotaan, sillä paristokäyttöisen lampun voi laittaa kätevästi päälle illan alkaessa hämärtää ja perille tultaessa sammuttaa, irrottaa paikaltaan ja ottaa mukaan kotiinsa säilytykseen. Olipa kumpi tahansa pyöräilyn valaisumalli sinulle mieluisampi vaihtoehto, Bikesterin valikoimasta löydät laatuvalmistaja Cateyen valaisuratkaisuja pyöräilyyn, kuten paristokäyttöiset ajovalot, kypärälamput sekä erilaiset lisävarusteet valaisuun.

Näkyvyyttä pyöräretkille Bikesterin avulla

Lähde ostoksille missä ja milloin ikinä haluat! Olipa sydäntäsi lähellä sitten huvikseen fillarointi, maastopyöräily tai kenties kilpapyöräily, monipuolisilla sivuillamme pääset valitsemaan parhaat pyöräilytuotteet, kuten valaisun polkupyörääsi. Tarjolla on muun muassa laadukkaan japanilaisen Cateyen luomat ja kehittämät ajovalot, jotka tekevät pyöräreiteistä turvallisempia – sekä sinulle että muille tiellä liikkujille. Turvallisen valaistuksen lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset yhdessä kuvien kanssa tekevät Bikesterilta ostamisesta mukavan helppoa ja rentouttavaa. Tuo valoa pimeään ja tee pyörälenkeistäsi näkyviä!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes