paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

0 Tuotetta

Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Laaja valikoima erilaisia energiapatukoita edullisesti netistä!

Pyöräily harrastuksena on erittäin hauska laji, jossa maisemat vaihtuvat jatkuvasti, ja sinä itse voit päättää, mitä maisemia haluat katsella pyöräilemällä juuri sinne minne haluat. Pidemmät pyöräilylenkit vaativat nesteytystä, jotta nestetasapaino kehossa pysyy kunnossa ja silloin myös jaksaa haastaa itsensä ja vaikkapa ylittää odotuksensa urheilusuorituksessaan. Nesteytyksen lisäksi on oikeaoppinen syöminen myös tärkeää kunnon kohotukselle, lihaksille ja yleiselle hyvinvoinnille. Pyöräilylenkillä saattaa joskus polttoaine loppua kesken ja silloin on hyvä olla mukana erikoisvalmisteisia lisäravinteita, ei siis suklaapatukka, vaan energiapatukka, joka saa voimasi palautumaan hetkessä. Energiapatukka voi olla esimerkiksi nopea välipala, kätevä energian tankkaus tai ansaittu palkinto kovan harjoittelun jälkeen. Asiallinen ja terveellinen energiapatukka tarjoaa juuri oikeanlaista vatsantäytettä moneen tarkoitukseen helposti ja nopeasti. Pieni patukka on kuin tiivistetty ateria, joka on helppo ottaa treeneihin mukaan kassissa tai vaikka taskussa. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta energia patukka on täysipainoisesti ravitseva terveellinen makupala, joka auttaa tilanteessa, kun verensokeri hupenee työpäivän lopussa tai kun treenien optimaalinen läpivieminen vaatii pikaista hätätankkausta. Erilaisia energiapatukoiden valmistajia löytyy mittava määrä, joista voi itse valita mieleisen. Bikester on varannut laajaan valikoimaansa myös energiapatukoita, jotka antavat potkua urheilusuoritukseen silloin, kun lisäpotkua tarvitaan. Voit valita muun muassa seuraavista valikoimamme tuotteista:
  • Power Bar
  • Nutrixxion
Energiapatukat edullisesti nettikaupastamme!

Proteiinia ja energiaa patukoissa!

Energiapatukat, kuten esimerkiksi valikoimamme Power Bar, on amerikkalainen brändi, jonka perustivat Brian Maxwell ja hänen tuleva vaimonsa, joka on ammatiltaan ravitsemusterapeutti, sekä kanadalainen urheilija ja yksityisyrittäjä Mike McCollum. Power Bar syntyi vuonna 1986 Berkeleyssä, Kaliforniassa. Power Bar oli ensimmäisiä energiapatukoita, joka oli suunnattu kestävyysurheilijoille, kuten maratoonareille, pyöräilijöille ja triathlonin harjoittajille. Power Bar on tänään tunnettu ympäri maailman urheilussa käytettävänä tasapainottavana energia patukkana. Bikester.fi sivustolta löydät mahtavia välipaloja aktiiviselle liikunnan harjoittajalle. Valikoimasta löydät varmasti mieleisesi maut, jotka nostavat suorituskykysi takaisin maksimiin. Kun olet ottanut irti kaiken, mitä kehostasi löytyy, tarvitset asianmukaisia ravintoaineita palautuaksesi. PowerBar ProteinPlus® on proteiinipatukka, joka täydentää urheilusuorituksesi antamalla tarvittavat ravintoaineet, jotka auttavat kehoasi rakentamaan lihaksistoasi ja palautumaan, kun olet aivan puhki. Tässä energiapatukassa on 20 grammaa proteiinia, ja se sisältää tuotemerkin korkealaatuisen TriSource™ sekoituksen erilaisia proteiineja. Patukka ei sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Valikoimastamme löydät kaksi herkullista makua, joista voit valita mieleisesi. Toinen herkullinen vaihtoehto on Power Bar Natural Energy Cereal energiapatukka, joka sopii erityisesti kuntoilijoille, kuten pyöräilijöille. Tämä energia patukka suositellaan nautittavaksi harjoituksen aikana tai välipalana. Valikoimastamme löydät kolme maittavaa makua.

Energiapatukat ovat kätevä välipala pyörämatkoilla!


Nutrixxion on myös erinomainen tuotemerkki liikkuville kuntoilijoille, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia tankkausratkaisuja. Nutrixxion on vanha saksalainen tuotemerkki, joka valmistaa tuotteita sekä eliittiurheilijoille kuin liikkumisen ilosta nauttiville juoksijoille ja pyöräilijöillekkin nopean ja kätevän tavan pitää huolen energiatasapainostaan. Bikester tarjoaa tämän tunnetun tuotemerkin energiapatukoita nyt kaikille innokkaille urheilijoille lajista riippumatta. Valikoimastamme löydät Nutrixxion Muscle Protection-patukan, joka sisältää 30% korkealaatuisia proteiineja. Tämä 65 gramman patukka sopii välipalaksi, ennen urheilusuoritusta tai heti sen jälkeen nautittavaksi. Nutrixxion Energy Bar patukat ovat erinomainen ratkaisu oikean energiatasosi ylläpitämiseen. Valikoimamme erimakuiset energiapatukat ovat maultaan herkullisia, joten valitse suosikkisi. Nyt saat edulliseen hintaan kokonaisen laatikon näitä mahtavia patukoita, sillä meiltä löytyy huima 25 patukan laatikko, josta on kauan iloa maksimoidessasi urheilusuorituksesi. Näin pääset välittömästi tasapainottamaan energiatasosi, eikä sinun tarvitse odottaa proteiinitankkaustasi kotiin saakka, vaan voit nauttia patukan joko ennen suoritusta tai urheilusuorituksen aikana, tai välittömästi urheilurupeamasi jälkeen. Näin kehosi pääsee palautumaan heti urheiltuasi, mikä on optimaalista kehollesi.
Energiapatukat toimivat kehon polttoaineena, jolloin patukan voi nauttia ennen urheilusuorituksen aloittamista, suorituksen aikana tai sen loputtua. Energiapatukka toimii niin sanotusti energialataajana, jolloin suorituskyky pysyy korkeana pidempään ja urheilusuorituksen jälkeen nautittuna keho palautuu nopeammin kovasta harjoittelusta. Patukat sisältävät yleensä proteiinia ja aminohappoja. Jotkut energiapatukat saattavat sisältää myös kreatiinia ja kofeiinia. Muistettavaa on, että nämä patukat sopivat liikunnalliseen toimintaan eli aktiiviseen kuntoiluun, sillä patukat sisältävät nopeita hiilihydraatteja, jonka vuoksi ne nostattavat verensokeria. Muista myös pitää vesipullo mukana treenitilanteessa, sillä nesteytys on myös erittäin tärekä osa urheilusuorituksessasi.

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.