Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Lämpimät pyöräilyvaatteet talviajoon
GPS-ajotietokoneet - luo omat reittisi
Paperikarttojen aika on mennyttä. Kaikki tämän kategorian GPS- ja navigointilaitteet on optimoitu pyöräilijöiden tarpeisiin avaten uusia maisemia sekä maastossa että teillä. Ne kiinnitetään turvallisesti ohjaustankoon ja selkeiden näyttöjen ansiosta voit seurata tietoja siitä, missä olet, kuinka pitkälle olet ajanut ym. Yhä parempien ja kehittyneimpien digikarttojen avulla reittien luominen on lasten leikkiä, lataat vain reitin laitteeseesi ja ei kun menoksi. Tallentamalla reitit voit analysoida niitä tarkasti jälkikäteen ja myös jakaa niitä.

GPS-ajotietokoneet

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Ajotietokonesetti sis. Pidikkeen + HR + nopeus-/kadenssianturin, valkoinen
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Ajotietokonesetti sis. Pidikkeen + HR + nopeus-/kadenssianturin, valkoinen valkoinen
SIGMA SPORT
ROX 11.1 Evo Ajotietokonesetti sis. Pidikkeen + HR + nopeus-/kadenssianturin, valkoinen
239,95 €
ilmainen toimitus

Polkupyörä-GPS - kartta aina mukanasi!

Yhdysvaltojen puolustusvoimille kehitetty GPS eli Global Positioning System sijoittaa käyttäjänsä kartalle kaikkialla maailmassa. Vuosikymmeniä toiminut keksintö tuo kartat uusiin puhelimiin ja autoihin, aivan sinun ulottuvillesi! GPS saa jatkuvasti tietoa avaruudessa kiertäviltä satelliiteilta, ja niin löydät perille muuttuvassa ympäristössä.

Polkupyörä-GPS:llä et tarvitse erityistaitoja tietääksesi missä olet. Maailmanlaajuinen järjestelmä sijoittaa sinut kartalle metrin tarkkuudella sekunti sekunnilta, etkä missään vaiheessa pääse kadottamaan suuntaasi. Tallennat kohteet valmiiksi polkupyörä-GPS:n tietoihin, ja se kertoo sinulle parhaan ajantasaisen reitin. Niinpä kuljet syvemmälle ja pidemmälle pelkäämättä eksymistä, ja pääset aina kohteeseen nopeinta mahdollista reittiä.

Säästät tilaa repussasi, sillä et enää tarvitse ylimääräisiä karttoja, kompasseja tai mittatikkuja. Polkupyörä-GPS on aina ulottuvillasi, ja pystyt tarkistamaan sijaintisi kaupungissa ja maastossa jopa vain yhdellä kädellä. Samaan aikaan nautit vesipullosi antimista, eikä sinun tarvitse edes nousta pyörän selästä!

Polkupyörä-GPS:n kartta pysyy aina hyvässä kuosissa eikä pääse kastumaan tai rypistymään. ohjaustangolle kiinnitettynä laite ohjaa kulkuasi ilman turhia pysähdyksiä. Enää et voi eksyä, kun mukanasi kulkee keveä polkupyörä-GPS, joka muun muassa

  • tallentaa lempipaikkasi
  • neuvoo parhaat reitit
  • tiedot yhdellä silmäyksellä
  • kartta aina mukanasi
Polkupyörä-GPS edullisesti netistä

Polkupyörä-GPS pitää kartalla niin pyörän, jalan kuin autolla!

Vaikka polkupyörä-GPS on optimoitu pyöräilijän tarpeisiin, osaa tuotteista voidaan käyttää myös autolla ja jalan. Niinpä sinun ei tarvitse hankkia erillistä laitetta, kun vaihdat menopeliä. Kevyimmät polkupyörä-GPS:ät painavat alle 30 grammaa, ja sopivat hyvin housujen taskuun. Sää tai maaston mäkisyys eivät enää pääse yllättämään sinua polkupyörä-GPS:llä, joka kertoo myös ilmanpaineen ja maaston korkeuden. Parhaat laitteet kestävät sadetta ja niiden akuissa riittää virtaa jopa 17 tuntia kestävään matkaan. Falk Outdoorin GPS:llä säästät lisäksi aikaa, kun suunnittelet reitit etukäteen Magic Maps -ohjelmalla jo ennen, kuin lähdet kotoasi.