paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

GoPro Tarvikkeet 1 Tuote

Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

GoPro tarvikkeet vauhdikkaaseen menoon

Pyörän selästä käsin on helppoa nauttia ympäröivästä luonnosta, upeista maisemista ja tietenkin vauhdin hurmasta - yksin tai porukassa. Pyörällä taitetut retket ja matkat ovat parhaimmillaan mieleenpainuvia elämyksiä, joita on mukava muistella jälkikäteen. Joskus kuitenkin kaipaa jotain konkreettisempaa kuin pelkät muistot. Yksi kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja mikäpä muu sopisikaan tärkeiden hetkien ikuistamiseen niin hyvin kuin valokuva tai video. Kypäräkameralla tallennat kätevästi parhaat pyöräilymuistosi: kauniit maisemat, huimapäiset maastoajot tai vaikka unohtumattomat kilpailut. Yhdysvaltalainen GoPro valmistaa kypäräkameroita ja niihin liittyviä tarvikkeita. GoPro tarvikkeet ovat alansa arvostetuimpien joukossa. Bikesterin verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät muun muassa seuraavat GoPro tarvikkeet:


  • GoProkypäräkamerat
  • GoPro kypäräkameroiden kiinnikkeet
  • GoPro kypäräkameroiden lisävarusteet

Muistot talteen matkan varrelta

Laadukkaalla kypäräkameralla ikuistat ajomatkoilla ohikiitävät maisemat ja tunnelmat. GoPron kypäräkameroiden kuvanlaatu on ammattimaista, ja kun jälkikäteen katselet kuvaamiasi videoita, voit melkeinpä tuntea viiman kasvoillasi! GoPro tarvikkeet ovat myös videokuvaamisen ammattilaisten suosiossa. Merkin actionkamerat on suunniteltu erityisesti vauhdikkaisiin lajeihin, joissa sattuu ja tapahtuu: pyöräily, lumilautailu, veneily, sukellus ja vuorikiipeily ovat vain muutama esimerkki lajeista, joihin GoPro tarvikkeet soveltuvat. Onpa GoPron valmistamia kameroita tiettävästi lähetetty jopa avaruuteen ja upotettu haita kuhisevaan altaaseen! GoPron kamerat ovat vedenpitäviä 40 metrin syvyyteen asti, joten voit käyttää kameraasi surutta kelillä kuin kelillä: pieni sade tai maastopolulla roiskuva rapa eivät sitä vahingoita.

GoPro tarvikkeet eivät ole hintahaitarin kaikkein edullisimmasta päästä. Siitä huolimatta GoPro kamera on monelle pyöräilyn tai muun vauhtilajin harrastajalle lähes itsestään selvä valinta actionkameraksi. GoPron perusti Nick Woodman vuonna 2002. Woodman harrasti itse intohimoisesti surffaamista ja huomasi Australiaan suuntautuneella surffausmatkallaan omakohtaisesti, että markkinoilla oli laadukkaan actionkameran mentävä aukko. Niinpä hän kehitti kameran, joka vastasi tähän tarpeeseen ja täytti hänen omat laatukriteerinsä. Ensimmäinen malli, GoPro 35 mm Hero, tuli myyntiin vuonna 2004 kahden vuoden huolellisen tuotekehittelyn jälkeen. Kamera oli menestys, ja sitä seuranneet päivitetyt mallit ja muut korkealaatuiset GoPro tarvikkeet ovat pitäneet GoPron kehityksen huipulla. Uudemmissa malleissa on panostettu erityisesti pidempään akun kestoon, laitteen keveyteen, kuvan terävyyteen sekä langattoman verkon nopeuteen.

GoPron kameroiden valttina on pienikokoinen ja kevyt paketti, jossa kuitenkin riittää suorituskykyä. Esimerkiksi Hero3-sarjan kamerat mahdollistavat 1080 pikseliä leveän FullHD videokuvan kuvataajuudella 30 kuvaa sekunnissa. Hero3+ malli yltää huikeaan 4Kp15-laatuun. Automaattinen sarjakuvaus tekee still-kuvien ottamisesta helppoa. Laajakulmalinssin ansioista kuva-ala on suuri ja isotkin maisemat tallentuvat kameralle.

Monipuoliset GoPro tarvikkeet ovat helposti yhdisteltävissä keskenään. Merkin tuotteita käytetään muun muassa useissa eri urheilulajeissa, joten GoPro tarvikkeet on suunniteltu mukautumaan eri lajien vaihteleviin vaatimuksiin. Kameroihin on saatavilla useita erilaisia kiinnikkeitä, joista varmasti löytyy jokaiselle mieluisa ja omaan lajiin sopiva vaihtoehto. Bikesterin verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman kiinnikkeitä kategoriasta GoPro tarvikkeet.

Erilaisilla kameran kiinnityspaikoilla ja kameran suuntauksella voi myös vaikuttaa kuvakulmiin ja siten videon tai kuvien luonteeseen. Kypärän lisäksi kameran voi kiinnittää omaan kehoon esimerkiksi yhden koon rintavaljaiden avulla. Rintavaljaat voit pukea yllesi vaatekerrosten lukumäärästä ja paksuudesta riippumatta, sillä ne mukautuvat kokoon kuin kokoon säätövarojensa ansiosta. Kameran saa tarvittaessa kiinni myös pyörän runkoon runkokiinnikkeellä. Hieman kovemmassa menossa kiinnityksessä voi käyttää vielä lisävarmistuksena liekanaruja ja tarra-ankkureita, jotta kamera varmasti pysyy turvallisesti paikoillaan. Bikesterin valikoimaan kuuluvat kiinnikevaihtoehdot löydät kategoriasta GoPro tarvikkeet. Oikealla kiinnikkeellä saman kameran voi kiinnittää käytännössä mihin tahansa. Myös lapsille löytyy omat, sopivan kokoiset kiinnikemallinsa GoPro tarvikkeet -kategoriasta.

Bikesterin verkkokaupasta löydät kameroiden ja erilaisten kiinnikkeiden lisäksi myös muut tarvitsemasi GoPro tarvikkeet, kuten HDMI- ja USB-kaapelit, laturit ja kameran suojakuvut. HDMI- ja USB-kaapeleiden avulla voit kytkeä kamerasi televisioon ja katsella kuvia ja videoita isolta ruudulta, jolla ne pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. GoPro tarvikkeista löytyy perinteisen seinälaturin lisäksi myös autolatureita matkakäyttöön. Kameralla voi tarvittaessa nauhoittaa myös latauksen aikana.

Sen lisäksi, että GoPro tarvikkeet ovat alansa huippua, valmistaja on myös tehnyt kuvien ja videoiden jälkikäsittelystä ja jakamisesta miellyttävää ja käyttäjäystävällistä. Parhaita otoksia matkan varrelta on mukavaa esitellä ystäville ja kanssaharrastajille. Erityinen GoPro App -sovellus mahdollistaa kuvaamiesi videoiden ja kuvien jakamisen esimerkiksi YouTubessa ja Facebookissa vaikka tuoreeltaan. Sovelluksen avulla voit lisäksi hallita kameran suuntauksia ja kaikkia muita toimintoja etänä älypuhelimesi kautta ja esikatsella ja kelata kuvaamaasi materiaalia. Myös kameran ohjelmistopäivitykset hoituvat näppärästi GoPro App -sovelluksella. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi verkosta valmistajan sivuston kautta. Omia videoita voi myös editoida tietokoneelle ladattavan helppokäyttöisen GoPro Studio -ohjelman valmiita pohjia käyttämällä.

GoPro tarvikkeet ovat laadukkaita ja niiden keskinäinen hyvä yhteensopivuus mahdollistaa sen, että voit helposti räätälöidä itsellesi sopivan kokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Löydät GoPro tarvikkeet aina kilpailukykyiseen hintaan Bikesterin verkkokaupasta!

Actionkamerat ja muut pyöräilytuotteet Bikesterista

Bikesterin verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi GoPro tarvikkeet sekä tietenkin laajan valikoiman polkupyöriä,pyöränosia ja kaikkia pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita sekä pyöräilyvaatteita. Asiakaspalvelussamme työskentelevät työntekijämme auttavat mielellään sinua valitsemaan itsellesi sopivat GoPro tarvikkeet ja muut pyöräilytarvikkeet. Voit tutustua vielä tämän lisäksi meidän laajaan Triathlon-valikoimaamme. Ostaminen on nopeaa, helppoa ja täysin riskitöntä. Käsittelemme kaikki tilaukset 24 tunnin kuluessa niiden vastaanottamisesta ja lähetämme tuotteet jo seuraavana arkipäivänä. Lisäksi tarjoamme 100 päivän palautusoikeuden kaikille GoPro tarvikkeet -kategorian tuotteille. Mikäli siis et jostain syystä olekaan tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tilaamasi GoPro tarvikkeet ilman ylimääräisiä kuluja. Tervetuloa ostoksille asiantuntevaan ja palvelevaan verkkokauppaamme!TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.