paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Shimano TARJOUKSET

88 Tuotetta
Tuoteperhe
  • 6
  • 16
  • 10
  • 2
  • 2
  • 4
  • 2
  • 3
  • 3
  • 10
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Hyödynnä pyöräalan konkarin taidonnäytteet - löydä Shimano tarjoukset

Tutustu tästä kattavaan Shimano aleemme! Shimano on Japanissa vuonna 1921 perustettu tuotemerkki, jonka tuntevat taatusti lähestulkoon kaikki suomalaisetkin lapsesta vaariin. Eikä ihme, sillä tämän laadustaan ja kestävyydestään tunnetun brändin valmistettavia vaihdesarjoja ja ketjuja – sekä monia muita tuotteita – on käytetty suomalaisten pyörissä jo monien vuosikymmenten ajan. Shimano pyrkii tuotannossaan pitämään tuotteidensa teknisyyden korkealla, siitä lainkaan tinkimättä. Näin ollen Shimanon osat pyörääsi valitessasi voit luottaa kokonaisuuden toimivuuteen. Hyödynnä Shimano tarjouksemme ja löydä Shimano outletistamme parhaat ratkaisut sujuvaan pyöräilyyn!

Shimano aletuotteet upeassa valikoimassa

Onko tarpeissa päivittää pyörään uudet komponentit? Tai ehkä vain jokin tietty osa? Olipa pyörääsi tarvitsemiesi osien tarve millainen tahansa, Shimano outletissa on laaja kattaus pyöräalan kirkkaimpia helmiä, mitä tulee taidolla valmistettuihin pyöränosiin. Shimano alesivuilla vierailusi ajankohdasta riippuen voit löytää edullisesti esimerkiksi viimeisintä teknologiaa hyödyntävät polkimet, jarrulevyt, kampisetit ja paljon, paljon muuta!

Ale-hintaisen tuotteen ei suinkaan tarvitse olla sekundaa. Ehei – meillä Bikesterilla on tarjolla ainoastaan pyöräalan laadukkaimpia merkkejä, mutta koska valikoimamme muuttuu uusien varusteiden ja tarvikkeiden tullessa markkinoille, luovumme vanhemmista mallistoista edullisemmin. Shimano tarjousosio kannattaa todella katsastaa, sillä niiden joukosta voi löytää elämänsä parhaat pyörän komponentit. Huolla saman tien koko perheen fillarit kuntoon ja tee se laadukkailla osilla – tietysti vierailemalla avokätisin tarjouksin varustetussa Shimano outletissamme!

Bikester – nimi, johon voit luottaa

Olitpa meillä sitten aleostoksilla tai päätät tilata normaalihintaisia tuotteita, saat aina nopean toimituksen, minkä lisäksi myös toimitamme yli 99 euron ostokset maksutta. Klikkaa siis ostoskoriisi kerralla kaikki pyöräilyyn tarvitsemasi!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes