paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SCHWALBE TARJOUKSET

21 Tuotetta
Tuoteperhe
  • 2
  • 3
  • 2
  • 4
  • 3
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe tarjoukset – kannattavia löytöjä pitkän linjan luottonimeltä

Schwalbe on pyöräilyalalla jo pitkään uraansa uurtanut konkari, jonka historia lähti käyntiin jo vuoden 1922 Saksassa. Tämä perheyritys on tunnettu alusta alkaen laadukkaista ja kestävistä pyöränrenkaistaan, ja tänä päivänä brändi tunnetaan läpikotaisin ympäri maailman. Yritys valmistaa renkaat pyörään kuin pyörään sopien, minkä lisäksi se on niittänyt mainetta myöskin talvi- ja nastarenkaiden saralla – miten loistava merkkivalinta meidän pohjoisiin olosuhteisiimme! Bikesterin Schwalbe outlet on paikka, jossa kannattaa vierailla. Nimittäin jos omaan pyörään haluaa hankkia varmat renkaat alle, sen parempaa paikkaa ei olekaan! On myös hyvä muistaa, että Schwalbe alennusmyynnistä löytyvät renkaat ovat yhtä laadukkaita kuin normaalihintaisetkin. Tutustu siis Schwalbe tarjouksiin ja löydä uudet suosikkirenkaasi!

Schwalbe outlet kääntää pyöräilijän suupielet ylöspäin!

Schwalbe tarjoustuotteet kannattaa todella hyödyntää, sillä kuten edellä mainittu, laatujätin valmistamat alehintaiset renkaat ovat laadultaan samaa priimaa kuin normaalihintaisetkin sisarensa. Kaiken lisäksi Schwalbe ale-valikoimasta löydät renkaiden lisäksi myös paljon muuta – nimittäin tämän luottobrändin valmistamia moninaisia tarvikkeita pyöräilyyn. Ostosretkesi ajankohdasta riippuen saatat päästä täydentämään mahtavilla Schwalbe-tuotteilla varastosi niin uuden sisäkumin tai vannenauhan kuin laadukkaan asennusnesteenkin osalta.

Kurkista Bikesterin upeaan Schwalbe alemyyntiin ja tartu tilaisuuteen heti, kun sellainen on käsillä. Edullisin hinnoin myytävät Schwalbet nimittäin häviävät hyllyiltämme huomaamatta – eikä ihme, sillä kukapa pyöräilyyn vihkiytynyt ei haluaisi alleen mitä parhaimmat renkaat! Anna Schwalbe tarjousosiomme tarjonnan kääntää suupielesi ylöspäin ja saamaan ajatuksesi suuntautumaan kohti tulevia pyöräreittejä – entistä toimivammin varustein!

Reilu pyöräkauppias – satoi tai paistoi

Kun asioit meillä, nautit reiluista tilausehdoista. Ensinnäkin tarjoamme tuotteillemme 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, minkä lisäksi toimitamme nopeasti. Saat myös meiltä toimituksen yli 99€ ostoksille veloituksetta ja pääset nauttimaan miellyttävistä pyöräretkistä hetimmiten! Tervetuloa peremmälle!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes