paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

ALE pyöräilytakeista – Kestä kaikki säät | Jopa -50%

Kona TARJOUKSET

15 Tuotetta
Kategoriat
Tuoteperhe
  • 2
  • 2
  • 2
  • 5
  • 2
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Säästä pitkä penni pyöräostoksilla – tarkista Kona tarjoukset

Kanadalainen Kona perustettiin jo vuonna 1988 tarjoamaan laatupyöriä vaativien pyöräilijöiden käyttöön. Viimeisten vuosikymmenten aikana Konan maine on kiirinyt kauas, ja merkin valmistamina löytää yhtä lailla niin maantie-, maasto- kuin cyclocross-pyörätkin, joiden toimivuus tuo todellista vastinetta jokaisen pyöräilijän rahoille. Konan pyöriä valmistetaan monessa hintaluokassa, ja hinta määräytyy pyörään käytetyistä komponenteista riippuen. Kona outletista löydät toinen toistaan parempia pyörätarjouksia – aivan jokaisessa hintaluokassa. Kona tarjoukset kannattaa todella hyödyntää, sillä sellaiseen tarttuessasi et tingi suinkaan pyöräsi laadusta, vaan ainoastaan sen hinnasta!

Kona outlet tarjoaa laatupyöriä moneen menoon

Olipa tarpeissa sitten hankkia Kona kaupunkipyörä vapaa-ajan chillailuun tai työmatkojen taittamiseen, tai vaihtoehtoisesti Kona maantiepyörä pidemmille matkoille, jos tuuri käy, Kona outletista löydät etsimäsi. Tai ehkäpä olet suunnitellut jo pidempään fiksua hybridiä, joka taipuu kaikkialle – niin kaupunkiin, maastoon kuin maantiellekin? Juuri tällainen kaiken kattava hybridi saattaa odottaa sinua Kona aletuotteiden joukossa!

Koska valikoimamme uudistuu jatkuvalla syötöllä, osa malleista siirretään normaalihintaisten Kona-tuotteiden joukosta uutuuksien tieltä Kona aleosioomme. Mutta on hyvä muistaa, että laadukkaiden ale-tuotteiden kauppa käy kuumana! Jos siis bongaat jonkin sinua kiinnostavan Kona tarjouspyörän, klikkaa se ostoskoriisi, ennen kuin on myöhäistä. Onnea matkaan uuden laatupyörän etsintään!

Asiantuntevaa pyörämyyntiä reiluin tilausehdoin

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa pyöriimme ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Tilauksen tekeminen meillä on hyvin nopeaa ja helppoa, ja kun tilaat yli 99 € edestä, annamme maksuttoman toimituksen kaupan päälle. Tarkistathan tästä kaikki polkupyörä tarjouksemme myös muilta laadukkailta tuotemerkeiltä ja tilaa uutiskirjeemme, jos haluat pysyä ajan tasalla ja saada ensimmäisten joukossa tietoa tulevista kampanjoista. Tervetuloa pyöräostoksille!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes