paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tyylikästä innovaatiota – Pyöriä johtavilta merkeiltä

HAIBIKE TARJOUKSET

22 Tuotetta
Kategoriat
Tuoteperhe
  • 2
  • 16
  • 4
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Haibike tarjoukset – järkiratkaisuja laatumerkiltä fiksuun hintaan

Saksalaisen Haibiken valmistamat pyörät tunnetaan niiden korkealaatuisesta suunnittelusta ja valmistuksesta – laadukkaista komponenteista tinkimättä. Vuosikymmenten kokemus pyöränvalmistuksessa takaa sen, että Haibiken tekemän pyörän hankkiessasi satsaat aina kestävyyteen. Tämän luottomerkin valmistamien pyörien lujuus ja vakaus ei ole suinkaan jäänyt pyörämaailmassa huomiotta. Mikä parasta, nyt sinulla on tilaisuus löytää upean verkkokauppamme Haibike ale-tuotteiden valikoimasta uusi luottopyöräsi, joka ei jätä takuulla kylmäksi. Tutustu tästä Haibike tarjouksiimme!

Haibike outlet pullollaan huipputeknisin ominaisuuksin ladattuja yksilöitä

Haibike on pyörämerkki, jonka yksilöt on kaikki ladattu täyteen toinen toistaan upeammilla ominaisuuksilla. Olipa suosikkipyöräilysi mihin tahansa suuntautuvaa, Haibike tarjoustuotteiden joukosta voit löytää luottopelin niin maantie- kuin kaupunkiajoonkin, minkä lisäksi valikoimasta voi löytyä myös moderni Haibike sähköpyörä kaikilla herkuilla! Haibike aletuotteet ovat sanalla sanoen löytö, sillä saat käyttöösi pyöräilyalan parasta osaamista alle normaalihintojen. Toisin sanoen diili, joka todella kannattaa!

Löydä tiesi Haibike outletiimme ja valitse paras ajopeli päältä pois! Toimi jo tänään, sillä Haibike on yksi pyörämaailman suosituimpia malleja, jonka laatupyörät eivät kuljeksi ale-osastollamme pitkään. Kaipaako kenties useampikin perheenjäsen uutta pyörää? Jos, niin Haibike tarjoukset kannattaa hyödyntää tilaamalla jokaiselle oma laatufillari, joka ei jätä pulaan!

Mahtavia tarjouksia suoraan pyöräilyn ammattilaiselta

Onko etsinnässä laatupyörä, mutta kukkarolle sopivaan hintaan? Jos näin on, tutustu Haibike outletiimme, josta löydät upean pyörän kaikilla herkuilla. Kurkkaa samalla ihmeessä myös muiden merkkien aletuotteisiin! Meiltä tilatessasi saat yli 99 € arvoisiin tilauksiin toimituksen kuluitta. Ja mikäli tilaamasi tuotteet eivät sattuisikaan olemaan sopivia, voit aina palauttaa ne meille 100 päivän sisällä tilauksesta. Tervetuloa edullisille alekaupoille osaavan ammattilaisen luokse!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes