paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Bell TARJOUKSET 48 Tuotetta

Kategoriat
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tee hyvä hankinta - osta pyöräilykypärä Bell alesta


Jo yli 50 vuoden ajan, Bell on tehnyt kypäriä maailman vauhdikkaimpiin urheilulajeihin kuten Formula 1 ralliautoiluun. Bell kypärä tarjoaa suojaa niin pyöräilijälle kuin rallikuskillekin. Huipputeknologia ja innovaatiot, joilla kehitetään Bellin kypärävalikoimaa takaavat, että kaikkea on ajateltu kypärien turvallisuuden maksimoimiseksi. Bell pyöräilykypärään luottaviin kuuluu maailmanmestareita ja olympiavoittajia, mikä kertoo paljon kypärän laadusta. Pyöräilykypärän muotoilu ja suojaus vaihtelevat pyöräilylajista toiseen. Maantiepyöräilykypärä edustaa perinteistä pyöräilykypärämuotoilua, jolla suojataan päätä ja silmiä kun taas DH-kypärä suojaa pään ja silmien lisäksi kaulaa, niskaa ja kasvojen alaosaa. Bikesterin Bell alesta saat lajisi mukaisen laatukypärän kohtuuhintaan ja nopealla toimitusajalla.
Suuri osa ruumiinlämmöstä haihtuu pään kautta. Bell kypärä on hyvin ilmastoitu, jotta kypärän ja hiusten alla lämpiävä pää ei kuumene liikaa urheilusuorituksen aikana ja kypärä ei hiosta päänahkaa. Bell pyöräilykypärä näyttää hyvältä vaikka yritys korostaa, että kypärän on tarkoitus olla enemmänkin turvallinen ja mukava. Kypärän ulompi, kova kuori suojaa päätä ulkoisilta iskuilta samalla kun sisäpuolen pehmustus vaimentaa iskua mahdollisessa tapaturmassa. Bikesterin tarjouksessa olevien tuotteiden valikoima vaihtelee. Käy säännöllisin väliajoin sivustollamme katsomassa, mitä tuotteita on lisätty Bell aleen, jotta löydät edullisesti suosikkituotteesi. Bikesterin valikoimiin kuuluu Bell:
  • MTB-kypärät
  • Retki-/kaupunkikypärät
  • Maantiekypärät
  • BMX-kypärät
  • DH-/fullface-kypärät
  • Lasten kypärät


Bell ale Bikesterilla!

Oikeanlainen kypärä lajin mukaan

Omaan lajiin sopiva kypärä takaa turvallisuuden lisäksi hyvän näkyvyyden ja ajoasennon. DH-fullface kypärä on tarkoitettu pyöräilyn vauhdikkaimpiin lajeihin, joissa kypärä on suunniteltu tekemään tehtävänsä kun jotain sattuu, sillä lajissa ajoittainen kaatuminen on enemmän kuin todennäköistä. DH-kypärän antamaa suojaa täydennetään kypärään sopivilla suojalaseilla. Matalaprofiiliset skatetyyppiset Bell kypärät ovat valloittaneet kaikki, BMX-pyöräijlylajin harrastajista arkipyöräilijöihin. Retki- ja kaupunkikypärät sopivat myös arkipyöräilyyn ja liikenteen seassa pyöräilevien suojaksi. Joissain malleissa on jopa LED-valaistus kypärän takaosassa. Pyöräilyä vasta opetteleville lapsille pyöräilykypärä on ehdoton hankinta, jonka laatuun kannattaa panostaa. Hanki siis kunnon Bell pyöräilykypärä omaan pyöräilyharrastukseesi tai lapsellesi.

Tarjoustuotteet Bikestrerilta nopeasti ja turvallisesti

Bikester on pyöräilyn erikoisverkkokauppa. Bikesterin verkkokaupasta löytyy myös paljon muita pyöräilytarvikkeita jokaiselle pyöräilyn harrastajalle. Vaikka Bikester on erikoistunut polkupyöriin, meiltä löytyy paljon tuotteita myös Triathlonia harrastaville. Kun tilaat tuotteita Bell alesta tänään toimitamme tilauksen sinulle jo seuraavana päivänä. Jos tarjoustuote ei syystä tai toisesta sovi sinulle, voit palauttaa tuotteen 100 pävän sisällä sen ostosta. Tarvittaessa löydät nettisivuiltamme tarkemmat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseen. Tarjoustuotteiden tilaaminen verkkokaupastamme on riskitöntä ja nopeaa.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.