paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Avid TARJOUKSET 6 Tuotetta

Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Avid ale käynnistää edullisen jarruremontin!


Jarrukonkari Avid menestyy, koska se ajattelee pyörän pysäyttämistä pidemmälle. Sen suunnittelun lähtökohta onkin yllättäen pyörän vauhdin lisääminen. Avidin tuotteet tehdään toimimaan osana pyöräilijän täydellistä ajokokemusta matkan alusta loppuun. Nyt jos koskaan, kannattaa keskittyä jarrujen huoltoon tai uusimiseen. Voit valita sivustomme Avid alesta tarvitsemiasi levyjarruja erittäin edullisesti. Esimerkiksi vahvat hydrauliset Avid X.0-levyjarrut on alennettu aivan hillittömän huokeaksi. Näissä jarruissa saat pyörääsi todellista tehoa ja konstailematonta kontrollia. Ne eivät lisää paljoakaan pyöräsi painoa, sillä ne painavat vain 340 grammaa. Nämä ovat silti oman luokkansa tehokkaimpia levyjarruja. Edullisen hintainen hydraulinen Avid Elixir 1 on tehty käyttäen TaperBore-teknologiaa. Sen avulla tämän levyjarrun kahvoista on saatu herkemmin palauttavat, kevyet ja tietysti myös menevän näköiset. Samalla tyylillä on rakennettu myös Elixir 3. Mekaanisia levyjarrujakin on alennettu mukaviin hintoihin. Avid alesta voit valita maantiepyörääsi Ball Bearing 7-levyjarruja kannattavasti. Avid BB7 MTN S-maastojarrut ovat hämmästyttävän kevyet. Niitä on helppo säätää Tri-Align-teknologian ansiosta. Levyn ja satulan kohdistaminen ei paljoa pyöräilijän aikaa vie, koska se onnistuu muutamassa sekunnissa. Alennettu DB3-levyjarru on säädettävissä ilman työkaluja. Avid aleemme kuuluvat tietenkin myös tämän yrityksen jarrulevyt. Ne pysyttelevät entistä viileämpänä kisan kuumetessa ja hylkivät likaa kiitettävästi märällä kelillä. Nämä tarjoustuotteet on tehty antamaan pehmeä jarrutuskokemus. Ota ilo irti meidän Avid alestamme. Saat hyvin varustetusta verkkokaupastamme omat osasi kotiin helpommin kuin koskaan:
  • Hydrauliset levyjarrut
  • Mekaaniset levyjarrut
  • Jarrukahvat
  • Jarrulevyt
  • Jarrupalat
  • Levyjarrutarvikkeet
  • Asennussarjat hydraulisille jarruille

Avid pyörän jarrut ALE!

Pistä pyöräsi kuntoon Bikesterin tarjoushinnoin!

Vannejarruja tarvitsevien on viisasta piipahtaa verkkokauppamme alennusmyynnissä. Avid alen Shorty-mallistoa lähtee kotiin päin yllättävän halvalla. Tämän kohtuuhintaisen jarrun myötä haarukan tärinä vaimenee ja äänikin samalla vaimentuu. Nämä tuotteet sopivat varsinkin cyclocross pyörän vaihteleviin olosuhteisiin erittäin hyvin. Kuluvia osia kannattaa vaihtaa polkupyörään aivan näinä päivinä, sillä kannattavimmat hankinnat tehdään aina alennushinnoin. Niitä kannattaa hankkia alesta varallekin, jotta ne olisivat käytössä aina tarvittaessa. Avid alesta tilaat Elixir ja Avid Elixir/XX-levyjarrupalat paljon normaalia huokeammin. Kuten huomaat, nyt on ostajan markkinat. Tarkastele tuotevalikoimaamme ja siirrä ostoskoriin tarvitsemasi jarrutuotteet. Pystyt vaikuttamaan positiivisesti talouden pitoon valitsemalla osat oikeaan aikaan.

Bikesterilta saat rahoillesi huipputason vastinetta!

Saat meiltä Avid alen tilauksesi pian käyttöösi. Palauttaminen sujuu täysin ongelmitta ja ilman mitään kustannuksia 100 päivän aikana.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.