Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Ei enää rengasrikkoja
Tannus valmistaa renkaan ja sisäkumin väliin asetettavia lävistysuojuksia. Se on innovatiivinen keksintö, joka tekee renkaistasi lähestulkoon puhkeamattomat. Tämä perustuu suojakerrokseen, joka suojaa herkkää sisäkumia teräviltä esineiltä ja iskuilta. Voidaan käyttää uudelleen.

Tannus

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Tannus Armour Tyre Insert 27.5x1.95-2.50", punainen
Tannus Armour Tyre Insert 27.5x1.95-2.50", punainen punainen
Tannus
Armour Tyre Insert 27.5x1.95-2.50", punainen
OVH 44,95 € 41,95 €
Tannus Armour Anti-Pinch-Flat Insertti 26x1.95-2.50"
Tannus Armour Anti-Pinch-Flat Insertti 26x1.95-2.50"
Tannus
Armour Anti-Pinch-Flat Insertti 26x1.95-2.50"
OVH 44,95 € 28,95 €
- 35 %
Tannus Armour Tyre Insert 26x1.95-2.50", punainen
Tannus Armour Tyre Insert 26x1.95-2.50", punainen punainen
Tannus
Armour Tyre Insert 26x1.95-2.50", punainen
OVH 44,95 € 28,95 €
- 35 %
Tannus Armour Tyre Insert for 26x1.60-1.90"
Tannus Armour Tyre Insert for 26x1.60-1.90"
Tannus
Armour Tyre Insert for 26x1.60-1.90"
OVH 39,95 € 26,95 €
- 32 %

Puhkeamattomat Tannus-renkaat

Tannus on pyöräilyalan luottonimi, joka tunnetaan 100 % puhkeamattomista renkaistaan. Brändi sai alkunsa vuonna 2004, kun sen perustajat alkoivat tutkailla markkinoilla olleita pyörän renkaita ja halusivat löytää keinon suurimpaan renkaissa kohdattavaan ongelmaan – niiden puhkeamiseen. Asiaan perehtyminen ja sopivan renkaan kehittäminen vei kokonaiset seitsemän vuotta, kunnes läpimurto tapahtui vuonna 2011. Yrityksen perustajat kehittivät silloin erityisen salaisen yhdisteaineen nimeltään 1.0 aither. Puhkeamatonta rengasta jouduttiin kehittämään vielä tämän innovaation jälkeenkin, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut. Vuonna 2015 tämä salainen yhdiste oli saatu viimein kehitettyä parhaaseen muotoonsa ja rengas julkistettiin.

Tannus Armours 3in1 pistosuojus renkaaseen

Tannusin kehittämän renkaan tultua markkinoille sen maine alkoi kiiriä nopeasti maasta toiseen. Puhkeamattomuuden lisäksi markkinoille oli saatu rengas, joka oli myös ympäristöystävällinen, sillä se voitiin kierrättää muihin käyttötarkoituksiin, kaatopaikkoja välttäen. Tänä päivänä Tannus-renkaita käyttää jo yli puoli miljoonaa pyöräilijää ympäri maailman ja niiden suosion kasvu jatkuu vankkumattomana.

Sisäkumittomat, pitkän käyttöiän tarjoavat renkaat

Puhkeavat renkaat ovat ongelma, jonka jokainen intohimoinen pyöräilijä kohtaa jossain vaiheessa. Tannus tarjoaa tähän ongelmaan nerokkaan ratkaisun sisäkumittomilla renkaillaan, jotka ovat täysin puhkeamattomat. Kun pyörän renkaassa ei ole sisäkumia, rengasta on mahdotonta saada puhkeamaan. Siksi Tannus-renkaat ovatkin loistava valinta pyörään, etenkin haastavissa maastoissa viihtyvälle fillaristille. Kuvittele pyörällä ajaminen ilman renkaan puhkeamisen pelkoa – sen Tannus voi renkaillaan tarjota.

Me Bikesterilla haluamme palvella modernia, vaativaa pyöräilijää parhain mahdollisin keinoin. Tämän vuoksi löydät meiltä myös Tannus-renkaat, joiden ansiosta voit pyöräillä vailla huolta puhkeavista renkaista. Brändi valmistaa useita rengasmalleja, moneen eri ajotilanteeseen ja erilaisiin pyöriin sopien. Tutustu ajantasaiseen Tannus-renkaiden tarjontaamme ja tilaa meiltä omaan fillariisi renkaat, jotka kestävät käytössä pitkään!

Laadukkaat pyöräilytuotteet parhailta brändeiltä

Tilaa nyt edistyksellisen laatubrändi Tannusin puhkeamattomat renkaat meiltä Bikesterilta. Kurkista samalla käynnillä myös muihin tarjoamiimme laadukkaisiin tuotteisiin – valikoimme kaikki meille päätyvät pyöräilytuotteet alan parhaimmilta brändeiltä. Tutustu siis muihin renkaita tarjaovien brändien valikoimaan kuten Schwalbe, Continental ja WTB. Keräät meiltä vaivatta ostoskoriisi renkaiden lisäksi niin polkupyörät, pyöräilyvaatteet kuin pyöränosat. Saavuta mitä parhaimmat pyöräilykokemukset hankkimalla omat luottovermeesi alan ammattitoimittajalta Bikesterilta!