Joulu on jo ovella! | Toivelahjat pyöräilijöille
Pyöräkauppa netissä

Syntace

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Syntace P6 7075 Seat Post Ø30,9mm, raceblack raceblack
Syntace
P6 7075 Seat Post Ø30,9mm, raceblack
109,95 €
ilmainen toimitus
Syntace P6 7075 Seat Post Ø30,9mm, raceblack
Syntace Vector 7075 Ohjaustanko Korkea 780mm/Ø31,8mm/12°, raceblack raceblack
Syntace
Vector 7075 Ohjaustanko Korkea 780mm/Ø31,8mm/12°, raceblack
91,95 €
  • Versiot: 20mm
Syntace Vector 7075 Ohjaustanko Korkea 780mm/Ø31,8mm/12°, raceblack
Syntace VRO Vector Lowrider 740 mm/Ø25,4 mm/12°, raceblack raceblack
Syntace
VRO Vector Lowrider 740 mm/Ø25,4 mm/12°, raceblack
91,95 €
  • Versiot: 13mm
Syntace VRO Vector Lowrider 740 mm/Ø25,4 mm/12°, raceblack
Syntace P6 7075 Satulatolppa Ø31,6mm, raceblack raceblack
Syntace
P6 7075 Satulatolppa Ø31,6mm, raceblack
109,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 400mm
Syntace P6 7075 Satulatolppa Ø31,6mm, raceblack
Syntace Spacer Kit 1 1/8", raceblack raceblack
Syntace
Spacer Kit 1 1/8", raceblack
4,50 €
Pikatoimitus mahdollinen
Syntace Spacer Kit 1 1/8", raceblack
Syntace X-12 Schaltauge Takavaihtajan korvake D-Mount, raceblack raceblack
Syntace
X-12 Schaltauge Takavaihtajan korvake D-Mount, raceblack
14,95 €
  • Versiot: Typ 2 D-Mount
Syntace X-12 Schaltauge Takavaihtajan korvake D-Mount, raceblack
Lisätietoa

Syntace yhdistää muotoilun ja funktion

Pitkän, yli viidentoista vuoden ammattitaidon avulla Syntace on yhdistänyt pyöriin ja pyöränosiin huippuluokan teknologiaa ja tiedettä innovatiivisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen tuottamiseksi. Syntace pyrkii kehittämään tuotteitaan jatkuvasti pysyäkseen yhtenä pyöräilyteknologian huippunimistä. Syntace brändin tuotteet ovat saksalaisten pyöräilyalan suunnittelijoiden ja insinöörien ammattitaidolla huippuunsa hiottuja sekä valmistettu ja suunniteltu täyttämään kaikki kovemmankin tason pyöräilijän vaatimukset. Syntace tuotteet on testattu laboratorio-oloissa kuin myös vaativissa ulko-olosuhteissa, joiden ansiosta tuotteet ovat saavuttaneet korkeimmat standarditasot. Näin ollen pyörän osiin tai niiden komponentteihin eivät vaikuta esimerkiksi kovimmatkaan iskut tai edes korroosio. Syntacen valmistamat pyörien osat ja tarvikkeet on valmistettu kestämään ja ne tarjoavat erinomaisen lujuuden samalla ollen poikkeuksellisen keveitä. Bikesterin valikoimista löydät esimerkiksi seuraavia Syntace tuotteita:Paljon Syntace -tuotteita nyt Bikesterilta!

Luotettavat varusteet, jotta voit huoletta keskittyä ajamiseen ja kilpailuun

Bikesterin Syntace -valikoimasta löytyvät korjaamovarusteet tekevät pyörän osien vaihtamisesta yllättävän helppoa. Saat tehtyä nämä monelle monimutkaiset asiat huomattavasti yksinkertaisemmin kuin mitä monilla muilla työkaluilla. Torquee Tool on arvokas apu - sen avulla kiristät vaivattomasti pultit (ja varsinkin hiilikuitukomponentit), jotka tulisi kiristää optimaalisen kireiksi pyörän täydellisen luotettavuuden ja suoristuskyvyn varmistamiseksi. Pyöränosien laajasta valikoimasta löydät niin Syntacen valmistamat tangot, ohjaustangot, satulatolpat sekä pienemmät pyörään tarvittavat varaosat, kuten ruuvit ja kävyt. Erilaisten osien avulla voit tuunata pyörästäsi varsin suorituskykyisen menopelin. Hiilikuituvalmisteiset tangot vaimentavat vaativissa olosuhteissa ja hankalakulkuisilla pyöräilyreiteillä pyörän tärinää ja näin kädet väsyvät vähemmän kuin esimerkiksi perinteisillä alumiinitangoilla. Satulatolpat on helppo asentaa paikoilleen ja pallopäätyinen pultti mahdollistaa kaltevuuden säätelemisen Syntace P6-mallisissa tolpissa. Juuri nämä satulatolpat ovat keränneet mainetta erinomaisten kiinnitys- ja säätelyominaisuuksiensa ansiosta. Satulatolppiin kuuluvat myös tarvikkeet, joihin voi tutustua satulatolppatarvikkeet -kategoriassa. Paljon kehutut ja palkitut Syntacen lippulaivatuotteisiin kuuluvat triathlon tangot löydät Triathlon -kategoriasta. Syntacen triathlon tangot ovat myös säädettävissä parhaan mahdollisen pyöräilyasennon takaamiseksi pidemmillä matkoilla. Useat huipputason pyöräilyammattilaiset luottavatkin Syntacen ammattitaitoon, tuotteiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen.

Testatusti laadukasta

Syntace testaa monin keinoin ja useita kertoja tuotteidensa laadun ennen niiden lähettämistä jälleenmyyjille. VR-3 -testausmenetelmä tarkoittaa, että voit pyöräillä ja kilpailla täysin Syntacen laatuun luottaen! Testausmenetelmässä simuloidaan ohjaustankoihin kohdistuvaa kuormaa ja valmistajan käyttämä testausprotokolla on alansa tiukimpia samalla vastaten juuri sitä rasitusta mitä tuotteet todellisesti tulevat kovemmassakin käytössä kokemaan. Syntacen vaatimukset huipputason laadulle takaavat, että saat pyöräilystäsi kaiken irti. Edistyksellisen, korroosiota simuloivan testauksen ansiosta varmistetaan, etteivät materiaalit muutu minkäänlaisessa käytössä käyttökelvottomiksi. Komponenttien korroosion kestävyyttä testataan erittäin suolapitoisessa ympäristössä.

Huipputason pyöräilytuotteet ja -tarvikkeet edullisesti Bikesterilta

Me Bikesterilla olemme keskittyneet myymään pyöriä, pyöräilytarvikkeita ja -varusteita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Verkkokaupastamme löydät pyöriä aina kevyeen harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön kuin myös vaativampaan ammattitasoiseen pyöräilyyn. Laajasta, yli 40 000 tuotteen ja 600 merkin valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarvitsemasi pyöräilyharrastukseesi. Tuotteiden selaaminen kategorioittain on helppoa ja teet ostoksesi vaivattomasti suoraan omalta kotisohvaltasi. Tarjoamme tuotteet aina verkon kilpailukykyisimpään hintaan. Ostoksien tekeminen Bikesterilta on luotettavaa ja joustavaa, siksi sinulla onkin aina ostoksestasi riippumatta 30 päivän ilmainen palautusoikeus, jos et siihen syystä tai toisesta ole tyytyväinen. Asiakaspalvelumme on ammattitaitoista ja aina valmiina auttamaan, mikäli sinulla on jostain tuotteesta, sen yhteensopivuudesta tai muusta kaupankäyntiin liittyvästä jotakin kysyttävää. Voit ottaa yhteyttä puhelimen tai sähköpostin kautta tai lähettää kysymyksesi yhteydenottolomakkeella. Lähetämme tuotteet jo seuraavana arkipäivänä ostopäivästä!

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot