paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Syntace

10 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Syntace yhdistää muotoilun ja funktion

Pitkän, yli viidentoista vuoden ammattitaidon avulla Syntace on yhdistänyt pyöriin ja pyöränosiin huippuluokan teknologiaa ja tiedettä innovatiivisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen tuottamiseksi. Syntace pyrkii kehittämään tuotteitaan jatkuvasti pysyäkseen yhtenä pyöräilyteknologian huippunimistä. Syntace brändin tuotteet ovat saksalaisten pyöräilyalan suunnittelijoiden ja insinöörien ammattitaidolla huippuunsa hiottuja sekä valmistettu ja suunniteltu täyttämään kaikki kovemmankin tason pyöräilijän vaatimukset. Syntace tuotteet on testattu laboratorio-oloissa kuin myös vaativissa ulko-olosuhteissa, joiden ansiosta tuotteet ovat saavuttaneet korkeimmat standarditasot. Näin ollen pyörän osiin tai niiden komponentteihin eivät vaikuta esimerkiksi kovimmatkaan iskut tai edes korroosio. Syntacen valmistamat pyörien osat ja tarvikkeet on valmistettu kestämään ja ne tarjoavat erinomaisen lujuuden samalla ollen poikkeuksellisen keveitä. Bikesterin valikoimista löydät esimerkiksi seuraavia Syntace tuotteita:


Paljon Syntace -tuotteita nyt Bikesterilta!

Luotettavat varusteet, jotta voit huoletta keskittyä ajamiseen ja kilpailuun

Bikesterin Syntace -valikoimasta löytyvät korjaamovarusteet tekevät pyörän osien vaihtamisesta yllättävän helppoa. Saat tehtyä nämä monelle monimutkaiset asiat huomattavasti yksinkertaisemmin kuin mitä monilla muilla työkaluilla. Torquee Tool on arvokas apu - sen avulla kiristät vaivattomasti pultit (ja varsinkin hiilikuitukomponentit), jotka tulisi kiristää optimaalisen kireiksi pyörän täydellisen luotettavuuden ja suoristuskyvyn varmistamiseksi. Pyöränosien laajasta valikoimasta löydät niin Syntacen valmistamat tangot, ohjaustangot, satulatolpat sekä pienemmät pyörään tarvittavat varaosat, kuten ruuvit ja kävyt. Erilaisten osien avulla voit tuunata pyörästäsi varsin suorituskykyisen menopelin. Hiilikuituvalmisteiset tangot vaimentavat vaativissa olosuhteissa ja hankalakulkuisilla pyöräilyreiteillä pyörän tärinää ja näin kädet väsyvät vähemmän kuin esimerkiksi perinteisillä alumiinitangoilla. Satulatolpat on helppo asentaa paikoilleen ja pallopäätyinen pultti mahdollistaa kaltevuuden säätelemisen Syntace P6-mallisissa tolpissa. Juuri nämä satulatolpat ovat keränneet mainetta erinomaisten kiinnitys- ja säätelyominaisuuksiensa ansiosta. Satulatolppiin kuuluvat myös tarvikkeet, joihin voi tutustua satulatolppatarvikkeet -kategoriassa. Paljon kehutut ja palkitut Syntacen lippulaivatuotteisiin kuuluvat triathlon tangot löydät Triathlon -kategoriasta. Syntacen triathlon tangot ovat myös säädettävissä parhaan mahdollisen pyöräilyasennon takaamiseksi pidemmillä matkoilla. Useat huipputason pyöräilyammattilaiset luottavatkin Syntacen ammattitaitoon, tuotteiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen.

Testatusti laadukasta

Syntace testaa monin keinoin ja useita kertoja tuotteidensa laadun ennen niiden lähettämistä jälleenmyyjille. VR-3 -testausmenetelmä tarkoittaa, että voit pyöräillä ja kilpailla täysin Syntacen laatuun luottaen! Testausmenetelmässä simuloidaan ohjaustankoihin kohdistuvaa kuormaa ja valmistajan käyttämä testausprotokolla on alansa tiukimpia samalla vastaten juuri sitä rasitusta mitä tuotteet todellisesti tulevat kovemmassakin käytössä kokemaan. Syntacen vaatimukset huipputason laadulle takaavat, että saat pyöräilystäsi kaiken irti. Edistyksellisen, korroosiota simuloivan testauksen ansiosta varmistetaan, etteivät materiaalit muutu minkäänlaisessa käytössä käyttökelvottomiksi. Komponenttien korroosion kestävyyttä testataan erittäin suolapitoisessa ympäristössä.

Huipputason pyöräilytuotteet ja -tarvikkeet edullisesti Bikesterilta

Me Bikesterilla olemme keskittyneet myymään pyöriä, pyöräilytarvikkeita ja -varusteita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Verkkokaupastamme löydät pyöriä aina kevyeen harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön kuin myös vaativampaan ammattitasoiseen pyöräilyyn. Laajasta, yli 40 000 tuotteen ja 600 merkin valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarvitsemasi pyöräilyharrastukseesi. Tuotteiden selaaminen kategorioittain on helppoa ja teet ostoksesi vaivattomasti suoraan omalta kotisohvaltasi. Tarjoamme tuotteet aina verkon kilpailukykyisimpään hintaan. Ostoksien tekeminen Bikesterilta on luotettavaa ja joustavaa, siksi sinulla onkin aina ostoksestasi riippumatta 100 päivän ilmainen palautusoikeus, jos et siihen syystä tai toisesta ole tyytyväinen. Asiakaspalvelumme on ammattitaitoista ja aina valmiina auttamaan, mikäli sinulla on jostain tuotteesta, sen yhteensopivuudesta tai muusta kaupankäyntiin liittyvästä jotakin kysyttävää. Voit ottaa yhteyttä puhelimen tai sähköpostin kautta tai lähettää kysymyksesi yhteydenottolomakkeella. Lähetämme tuotteet jo seuraavana arkipäivänä ostopäivästä!Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes