Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa -60 %* valituista pyö­ristä
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Varusteet vaativaan kestävyyslajiin
Swimrun-kisa on pitkä ja kuten muissakin joukkuekestävyyslajeissa tiimikaveri on tärkein kisahetkellä. Etenkin arvaamattomissa luonnonolosuhteissa käytävässä kisassa toiseen täytyy voida luottaa sataprosenttisesti. Jos kuitenkin ajatellaan materiaalisia varusteita, mielessä kannattaa pitää muutama seikka. Hyvän ja istuvan märkäpuvun ohella napakan pidon takaavat trail-juoksukengät helpottavat kulkua välillä liukkaillakin kallioilla. Jalkojen välissä pidettävä pullari kohottaa alaruumiin asentoa ja kohdistaa enemmän painetta yläruumiin lihaksiin. Käsien vetoja vahvistavat lättärit ja luonnollisesti hyvin istuvat uimalasit täydentävät hyvän uintivarustuksen. Virallisiin kisoihin osallistuvan täytyy pitää mukanaan ensiapupakkausta, joka on toki myös harjoittelussa viisasta pitää käden ulottuvilla. Ilmalla täytettävä hätäkelluke voi olla hyvä varuste etenkin kokemattomille avovesiuimareille.

Swimrunners

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • värikäs

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Swimrunners Kangaroo 360° Vyö, musta
Swimrunners Kangaroo 360° Vyö, musta musta
Swimrunners
Kangaroo 360° Vyö, musta
OVH 24,95 € 14,95 €
  • Versiot: ML
Pikatoimitus
- 40 %
Swimrunners Guidance Vetovyö Köysi 3-Pack, monivärinen
Swimrunners Guidance Vetovyö Köysi 3-Pack, monivärinen monivärinen
Swimrunners
Guidance Vetovyö Köysi 3-Pack, monivärinen
OVH 19,95 € 10,95 €
Pikatoimitus
- 45 %
Swimrunners Calf Sleeve, musta
Swimrunners Calf Sleeve, musta musta
Swimrunners
Calf Sleeve, musta
OVH 24,95 € 14,95 €
  • Versiot: XL
Pikatoimitus
- 40 %
Swimrunners Guidance Vetovyö Pieni, musta
Swimrunners Guidance Vetovyö Pieni, musta musta
Swimrunners
Guidance Vetovyö Pieni, musta
OVH 29,95 € 16,95 €
  • Versiot: L
Pikatoimitus
- 43 %

Swimrunners varustaa sinut uintijuoksuun

Swinrun eli uintijuoksu on urheilussa melko uusi ilmiö, joka sai alkunsa 2003 Ruotsissa kahden kaveruksen leikkimielisestä kilpailusta avovesiuinnissa ja polkujuoksussa, jonka pohjalta kehiteltiin ensimmäinen swimrun-kisa. Suomessa lajissa kilpailtiin ensimmäisen kerran 2014 ja lajin harrastajien määrä kasvaa tasaisesti. Harrastajien tarpeeseen saada hyviä varusteita vastaa tanskalainen Swimrunners, jonka perustajat ovat intohimoisia lajin harrastajia. Swimrunnersin tuotevalikoimaan kuuluvat vyötärölaukut, reput, pullarit, käsimelat, vetovyöt, juomapullot ja muita pienempiä, hyödyllisiä tarvikkeita. Koska tuotteet ovat uintijuoksijoiden suunnittelemia, voit olla varma, että niiden suunnittelussa on otettu huomioon lajin vaatimukset ja erityistarpeet. Näillä tuotteilla pärjäät myös erinomaisesti triathlonkisoissa ja avovesiuinnissa.
Swimrunners Guidance Vetovyö Köysi

Onnistu Swinrunnersin tuotteiden avulla

Tässä lajissa laadukkaiden varusteiden hyvin harkitut yksityiskohdat helpottavat fyysisesti raskasta suoritusta ja voivat tehdä suuren eron suoritukseen. Pullarit ja lättärit eli käsimelat ovat lajin perusvarusteita, apuvälineitä raskaassa urheilulajissa. Pullarit antavat jalkojen levätä ja auttavat keskittymään käsitekniikkaan. Swimrunnersin pullareissa on erinomainen kelluvuus ja ne pysyvät paikallaan kuten kuuluukin. Lättärit lisäävät nopeutta ja voimaa, joten on olennaista, että ne ovat joustavat, kestävät ja antavat hyvän tuntuman veteen.

Vedenkestävät vyötärölaukut ja reput pitävät tavarasi kuivina kestävien saumojen, vahvan materiaalin ja hyvin suunniteltujen taskujen ansiosta. Pirteän värisillä ja näkyvillä vetovöillä autat pariasi rantautumaan nopeasti ja helposti tai kiinnität itsesi pariisi juostessa tai uidessa. Vetoköydet ovat kestävää materiaalia, imevät vain vähän kosteutta ja niiden kiinnittäminen ja irrottaminen sujuu todella nopeasti. Swimrunnersilta löydät myös ensiapupakkauksen, sukkia ja pehmeitä juomapulloja, jotka kulkevat kevyesti ja huomaamattomasti mukana varusteissasi. Varustele itsesi korkealaatuisilla Swimrunners-tuotteilla ja riko ennätyksiä!

Bikesterilta löytyy varusteet joka lajiin

Tilaa laadukkaat ja käytännölliset Swimrunnersin tuotteet Bikesterilta, jotta saat kaiken irti avovesiuinnista ja polkujuoksusta. Muista myös, että meiltä saat muutkin swimrun-harrastuksessa tarvittavat varusteet, kuten märkäpuvut ja polkujuoksukengät. Uskomaton valikoimamme on tutustumisen arvoinen ja jo 99 euroa ylittävällä tilauksella saat meiltä nopean toimituksen ilmaiseksi kotiisi. Haluamme antaa asiakkaillemme rauhassa aikaa tutustua tuotteisiin, joten meillä pätee 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.