paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Sweet Protection 0 Tuotetta

Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Hanki Sweet Protection -pyöräilyvaatteet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Sweet Protection on norjalainen tuotemerkki, joka sai alkunsa vuonna 2000 Trysil nimisessä kaupungissa. Tuotemerkki valmistaa kypäriä, suojia, sekä toiminnallisia urheiluvaatteita talviurheiluun, maastopyöräilyyn ja melontaan. Vuonna 2003 Sweet Protection valmisti ensimmäisen ISPO suunnittelun ja voitti heti Bran New Award-palkinnon parhaana tulokkaana. Tuotemerkin ensimmäinen vaatemallisto oli kuvioinniltaan ja materiaaliltaan samantyyppinen kuin silloin, kun yrityksen perustajat Gøran, Ståle ja Terje tutkivat ensimmäistä kertaa vuorta. Isokokoisella vuorella on luotettava toiminnallisuuteen ja laatuun. Rajoituksia ei saa olla silloin kun kyseessä on säältä ja tuulelta suojautuminen kiipeillessäsi vuorta ylös ja alas. Vaatteiden on oltava erittäin toiminnallisia ja teknisiä jotka tuntuvat hyvältä yllä, ja siihen Sweet Protection tähtää suunnitellessaan tuotteitaan. Yritys on kasvanut tasaiseen tahtiin ja on tänään yksi Skandinavian markkinoiden suurimmista toiminnallisia urheiluvaatteita ja suojia valmistavista yrityksistä.

Sweet Kypärä

Suojaus

Sweet Protection suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia suojavarusteita, kuten kypäriä, jotka tarjoavat ensiluokkaisen suojauksen silloin kun sitä tarvitaan. Kypärän on tärkeätä suojata myös otsaa. Kypärän pitää olla oikeankokoinen, sillä liian pienestä kypärästä säätövara loppuu lyhyeen ja liian iso kypärä lähtee valumaan niskaan. Kypärän pitää olla suorassa ja tuntua päässä napakalta ja istua hyvin. Jos kypärä painaa tai puristaa, on kypärä väärän kokoinen. Hihna kiinnitetään leuan alta, jotta kypärä ei lennä törmäyksessä pois päästä. Kypärän hihnojen yhtymäkohdan tulee sijaita suoraan korvan alapuolella ja hihnat eivät saa olla korvien päällä. Kypärän säätöpanta on helppo säätää itselle sopivaksi pyörittämällä takaraivolla olevaa kiristintä. Kiinnitys saa olla sen verran väljä, että päätä pystyy kääntämään. Hihna on sopivan tiukalla, jos leuan alle saa yhden tai sormea. Jos kypärä saa iskun, se on vaihdettava uuteen, sillä kypärän runko saattaa vaurioitua, vaikka sitä ei päällepäin näkisikään. Kypärän toimivuuteen ei silloin voida enää täysin luottaa.

Valikoimasta löytyy myös Bearsuit-polvisuojia, joiden anatominen 3D-muotoilu on kehitetty erityisesti polkuliikettä ajatellen. Polvisuojat on valmistettu lämpömuovautuvista pehmusteista, jotka tukevat polviniveltä ylä- ja alapuolelta, varmistaen, että suoja pysyy tukevasti paikallaan, myös iskussa. Joustavan tarranauhan avulla suoja voidaan säätää sopivaksi. Suoja on valmistettu korkealuokkaisista SAS-TEC SC-1 ja aramid-materiaaleista, joiden ominaisuuksissa yhdistyvät korkealaatuinen käyttömukavuus. Sweet Protection malliston Bearsuit-kyynärsuojat suorastaan kietoutuvat kyynärpäittesi ympärille. Bearsuit kyynärsuoja tukee vakaasti kyynärniveltä ylä- ja alapuolelta varmistaen, että suoja pysyy tukevasti paikallaan, jopa kovan iskun sattuessa. Bearsuit Back-selkäsuoja on ergonomisesti muotoiltu ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu huipputuote. Suojaavana osana on käytetty viskoelastisesta polyymerivaahdosta valmistettua suosittua SAS-TEC SC-1 materiaalia sekä aramidi-vahvikkeita. Tämä selkäsuoja ei ole ainoastaan kestävä ja turvallinen, se on myös erittäin mukava päällä. Käyttömukavuuden ja istuvuuden varmistavat säädettävä vyötärövyö sekä rinta- että olkaremmit. Selkäosa on hengittävää 3D-verkkoa, jonka ansiosta liikkuminen ja hengittäminen sujuvat normaalisti.

Urheiluvaatteet

Sweet Protection on valmistanut jännittävän kokoelman urheiluvaatteita, jotka kuvastavat hyvin tuotemerkin innovaatioita. Vaatteet ovat tyylikkäitä, mutta tämän tuotemerkin urheiluvaatteita ei ole tehty tyylikkäiksi toiminnallisuuden kustannuksella, sillä kaikki Sweet Protection kokoelman vaatteet on suunniteltu toiminnallisuutta ajatellen. Tuotemerkin pyöräilypaidat on valmistettu 100% polyesteristä ja paidat hengittävät ja ovat erittäin joustavia. Paidat ovat tarkoituksella hieman pidempiä suojatakseen paremmin selkäosaa. Paitojen värivalikoima on herkullisen värikäs sisältäen vihreitä, mustia ja sinisiä paitoja, joissa on tuotemerkin logo tyylikkäästi näkyvillä. Voit tutustua lähemmin tuotteisiin Bikester.fi sivustolla, josta löydät paljon muuta mielenkiintoista Sweet Protection-tuotemerkiltä. Sweet Protection on myös valmistanut pitkähihaisia Speed DH- paitoja, jotka ovat tilavampia kuin edelliset paidat, sillä ne on suunniteltu tarjoamaan rentoa joustavuutta, ja niiden alle voi laittaa vaikkapa T-paidan. Valikoimasta löytyy myös useita shortseja, jotka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön tekemällä niistä joustavia, tilavia ja tyylikkäitä, kuten Inferno DH DH/freeride-shortsit, jotka ovat rennot ja joustavat sopien ihanteellisesti esimerkiksi alamäkiajoon. Shortsit löytyvät useilla eri värivaihtoehdoilla, joista varmasti löytää omansa. Tuotemerkiltä löytyy myös trendikkäitä tuulitakkeja, housuja, pipoja ja erilaisia kaulureita.

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.