Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumat kesätarjoukset - jopa -60%1

Suunto Spartan

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suunto Spartan Ultra Vaihdettava Hihnasarja, valkoinen
Suunto Spartan Ultra Vaihdettava Hihnasarja, valkoinen valkoinen
Suunto
Spartan Ultra Vaihdettava Hihnasarja, valkoinen
RRP 49,95 € 40,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
- 18 %

Suunto Spartan – kestävä urheilukello lajiin kuin lajiin

Suunto on jo yli 80-vuotias suomalainen urheilualan tekniikkaa myyvä yritys, joka nykyään kuuluu suureen suomalaiseen urheilukonserniin Amer Sportsiin. Suunto Spartan on tyylikäs tuoteperhe erilaisia urheilukelloja, jotka on pakattu täyteen käytännöllisiä ja huippuunsa hiottuja ominaisuuksia aina GPS-toiminnoista erilaisiin urheilutiloihin. Suunnon tuotteet suunnitellaan, kootaan ja testataan käsin Suomessa tarkan prosessin mukaan. Olipa valintasi sitten Suunto Spartan Sport HR, Suunto Spartan Trainer tai Suunto Spartan Ultra HR, tilatessasi Suunnon tuotteita tiedät aina saavasi kotimaista huippuluokan laatua!

Monipuoliset Spartan-kellot aktiiviseen arkeen ja vapaa-aikaan

Suunto Spartan -malliston kelloissa on yli 80 urheilutilaa, joiden avulla optimoit tarkan datan keräämisen juuri sinun harrastuksesi parissa. Unelmavalinta sinulle, joka tykkäät harrastaa monenlaista liikuntaa! Nämä urheilukellot on suunniteltu etenkin ulkokäyttöön, eli ne kestävät rankan liikunnan lisäksi myöskin monenlaisia sääolosuhteita. Loistava valinta Suomen talveen, mutta luotettava valinta myös pyöräreissulle eteläiseen Eurooppaan!

Yksi syy siihen, miksi Suunnon tuotteet ovat todella suosittuja, onkin nimenomaan niiden luotettavuus. Tarkkuus ja luotettavuus saavutetaan huolellisen testaamisen kautta. Spartan-mallisto ei ole poikkeus tähän: malliston kellot on testattu yhdessä urheilijoiden kanssa ympäri maailman erilaisissa lajeissa ja ympäristöissä. Perusteellisen testauksen ansiosta voit lajistasi riippumatta kerätä harjoituksistasi ja suorituksistasi täsmällistä dataa ja seurata edistymistäsi.

Spartan-kellot on suunniteltu sopimaan sekä lenkkipolulle lähimetsässä että toimistokäyttöön tavallisessa arjessa – ne ovat sporttisia mutta trendikkäitä. Olipa valintasi sitten Suunto Spartan Sport tai vaikkapa Suunto Spartan Ultra, kello on suunniteltu mahdollisimman kestäväksi tyylikkyydestä tinkimättä. Valikoimastamme löydät myös vaihtorannekkeet, joiden avulla saat Spartan-kellosta juuri omaan tyyliisi sopivan, jolloin sitä on miellyttävä pitää ranteessa päivästä toiseen!

Tervetuloa ostoksille jokaisen pyöräilijän unelmakauppaan

Me Bikesterilla olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi haluta, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut treenaaja! Alan parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi saatkin meiltä ilmaisen toimituksen yli 99€ ostoksille sekä 30 päivän palautusoikeuden kaikille tilauksille. Ja tarvittaessa tietenkin maksuttoman palautuksen!